Temizlik yaparken müzik dinlemek artık birbirinden ayrılamaz rutin oldu, müzikle beraber gaza gelip evi daha hızlı temizlemişliğim çoktur :) Genelde Türkçe pop müzikler ve yeni çıkmış karışık müzikleri açıp dinlerim, ya siz hangi tarz müziklerle temizliği daha keyifli hale getiriyorsunuz?#BayramTemizliği
Temizliğin keyfini hangi tarz müziklerle çıkarıyorsunuz?
Hatta vileda sopası ile dans ediyorum bazen xndjdjd Önce bütün evi süpürüp süpürgeyi kaldırıyorum sonra son ses müzik acıyorum kendi kendime eğleniyorum.
Aslında her odayı farklı müziklerle yapıyorm Evi süpürürken daha hızlı yapmak için rock dinliyorm kxkekxkekx Mutfakta ise ocağı filan temizlerken djlik yapıyorm toz alırken elimde bez ile halay çekiyorum birden müziksiz pek iş yapamıyorm evdekiler bundan biraz rahatsız olabilir ama olsun alıştılar bence😂😂
Bulaşık yıkarken eğlenceli halay tarzı😂çünkü seviyorum suyla uğraşmayı ama toz almada genellikle sakinleştirici ruhu besleyen çünkü nefret ederim toz almaktan 😂Aynı şekil kıyafet katlamada hiç dinlemem çünkü zaten kıyafetler başımı ağırtır daha fazla ağırtmak istemem😂☺️
Genelde oyun havası erik dalı misken Ankara 'nın bağları gibi demişler zaten müziğin sesini duymayan arkadaşını oynarken deli sanarmış yani düşün bi oynuyom temizlik yaparken bütün apartman gözlerini dikmiş 😂😂😂😂(tek başıma yaşıyorum ama sürekli ev temizliyorum her gece sağolsunlar döktürüyoruz🤦🤦🤦)😂😂😂😂
Genellikle dizilerde hoşuma giden şaekıları indieiyorum ama sevdiğim tam bir tarzım yok, kulağıma güzel gelen tüm şarkıları indirip dinliyorum. (Temizlik falanda fark etmiyor, ev boşsa son ses açar dinlerim 🙂)