Ben bulaşıkları çok iyi yıkarım elde mesela, makinem yok ama almayı düşünüyorum tabi, alana kadar da çok temiz yıkarım, bir de camları parıl parıl yaparım. Siz hangi ev işini iyi yaparsınız?
Ben ev işi konusunda iddialıyım Ütü hariç. Ütüyü hanım kolay yapsın diye en iyi ütüyü aldım yapmazsa ütücüye bırakırım. Halı yıkarım, mutfak temizlerim, duvar silerim, çamaşır bende cam silerim boya badana, inşaat işleri elimden gelmeyen iş yok.
Resimlerde de görüldüğü gibi heryerde ben varım. Ben çünkü bekar yaşadım bir süre bütün işi yaptım evde ve ben öyle bir anne nin oğluyum ki bulaşık mutfakta kalırs ao gece uyuyamam ben afakanlar basar. Ve bu durum eşiminde hoşuna gidiyor biraz dagınık birisi olsamda temizlikten taviz vermem
Hiç böyle düşünmemiştim. Ama hepsini iyi yaparım. Camı silmek , ev süpürmek, toz almak İyi yaparız. Zaten zor işler de değil. Ama hepsi üst üste gelince insan delirebiliyor. En iyi cam siliyorum.
Bulaşık. Yılların ve halen daha devam eden ve sürekli bana ait olan ev işi. Bulaşık makinesi evimizde yok. Dolayısıyla işin iyicene ustası oldum diyebilirim. 😊😊😊
Şu ev işini cok iyi yaparım dediğim yok çünkü hepsini iyi yaparım ... severim ben temizlik yapmayı düzen tertip derlemek toplamak silmek yıkamak iyiyimdir
Cam silmek, evi dip bucak süpürmek , çamaşır katlamak Makineden Çamaşır alıp kurucuya atmak, evi toparlamak, banyo ve wc temizlemek, halı çırpmak Kısaca anneme yardım edebildiğim kadar yardım etmek Not: benim sol kolumda çdoğıştan sinir zedelenmesi olduğu için annem bazı işleri yapma diyor ama yapıyorum umrumda değil o bana 20 senesini süpürge etti bende emeği çok canım annem elimden gelen bu kadar daha çok isterdim ama yapamam Yaradandan sessiz uğultı gibi yapma eren dinlen diyor bazen elim ayağım duruyor heralde ben hiç farkına varmadım ama saate baktım aslında uyumuşum yorulmuşum kalktım anneme bakma yatıyordu Sordum anne uyurken bi siulet gördüm sen miydin dedim yok oğlum ben içeride uzanıyordum Sonra gerçekten anladım yaradan dur diyordu ve ben durmuşum çoktan çok saçma gelebilir ama böyle bi anı -CennetAnnelerinAyağıAltındadır-
Bir erkek olarak evi süpürge makinesi ile süpürmekte çok iyiyim. Tabakları getirir götürüm, odamı düzenlerim. Günlük yaptığım işler. Bunu her zaman yapıyorum. Ailede herkesin grupça görevleri vardır. Bunu yapmamın sebebi ilerideki eşimede yardımcı olmak.
Dağınıklık toplama konusunda aşırı hızlıyımdır. Bir de nedense banyo temizliğini seviyorum, her yeri en ince ayrıntısına kadar pırıl pırıl ederim jsdsjdh
Yapınca iyi yaparim da uzun süredir evi işi namına bir şey yapamadım. Bu ara yalnızım ufak tefek yapıyorum, mutfak tezgahını toplamak sayilirsa o olsun🤦♀️
Yemek konusunda gayet iddialıyım. Hele yemeği yiyecek kişi kadınsa şow yaparım. Erkekler ne anlar yemek yapmaktan tezini çürüten belge niteliğindedir yaptığım yemeklerin her biri
Elde olsaydı bulaşık derdim ama artık suyu israf etmekten kaciniyorum. Bunu yerine saglam süpürge yaparım. Yemekte giriyorsa işin içine mükemmel mantı bukerim. Harikayim ya 😄
Bulaşık yıkamak. Bulaşık makinem var ama sığmayan büyük bulaşıkları elde yıkıyorum, terapi gibi valla.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tüm ev işlerinide yaparm sverim de silip sürmeyi bulaşk yıkamayi camaşr asmak yemek yapmak vs. temizlik rahatlatiyo beni stres atmada birebir bnce sadece ütüden nefret ederim o kadar gersi bnden sorulur;)
Dunya mutfaginda chef olarak calisiyorum. Yemek tatlı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bulaşıkları yıkarken tabaklara isim takıp onlarla konuşa konuşa yıkadığım için hem eğlenceli hem de temizleyici oluyor. Ben bulaşık yıkarken çok eğleniyorum. Sanırım benim en iyi yaptığım odur.
Yemek yapmak favorim. Böyle çeşit çeşit, değişik şeyler denemeyi çok seviyorum ve denediklerim de güzel oluyor 😅 bunun yanında temizlik yapmayı da severim ama bulaşık yıkamayı hiç sevmiyorum. Ama sevmesem de tertemiz yıkarım hepsini 😅
Çok fazla ev işi yaptığımı söylemem mümkün değil ama genel olarak annem isterse toz almak ya da kullanıyor olduğum diz üstü bilgisayarı temizlemek kıyafetlerim olduğu bazayı düzenlemek bunları yapabiliyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yemek konusunda iyiyim Menemen, kuru fasulye, börek, sarma gayet güzel yapıyom
bulaşık yıkama ders çalisma gibidir. birisi git bulaşıkları yika derse yapılmaz, içinden gelmesi gerekir.. ben birisi bana diyince kılımı kıpırdatmam ama modum olursa efsane yıkarımm.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hepsinin anasını bellerim. ama hepsinden nefret ediyorum. yaşlandırdılar beni