Temizliğe önem verip kimyasallar kullanılacak. Bu kimyasallar ileride el-ayak egzamasına, ayakta durmaktan ve dengesiz hareketlerden ise kaynaklı olarak varis ve bel ağrılarına, kireçlenmeye sebep olur.
Vücudunu sadece su ve kimyasallarla temas ettiren kişinin kan akışı sağlam olmaz. Ayakları daha beyaz olur fakat bu beyazlık temizlikten değil ayak bölgesinde kan dolaşımının olmamasındandır. Zaten kimyevi toz ve deterjanların boğaz ve akciğer hastalıklarına açtığı sorunlara değinmeyeceğim bile. Bakımsız olan vücut zamanla sarkacak ve kişi alımlılığını yitirecektir. Bu sebeple kişisel bakım ertelenmemelidir.
Sadece profösyönel ev hanımları temizlik yapan kadını takdir eder. Erkekler malesef beyazlarla renkliler arasındaki farkı bilmezken, bir gün camdan dışarı bakarken “vay be cam ne temiz, karıcığım yemin ederim biliyorsun bu işi” deme ihtimali çok düşük. Demekten çok bunu fark etmesi nerdeyse imkansız. Malesef bir kadın, evimin her işini yapıyorum, çamaşır bekletmiyorum, iç çamaşırını bile ütülüyorum, her gün sıcak yemek yapıyor, çocuklara bakıyor, eşimin bir dediğini ikiletmiyorum derken, bu adamın gözünde en ufak bi tartışma olduğunda “napıyorsun sanki bütün gün evde oturup keyfine bakıyorsun, ben çalışıyorum çalışıyorum!” olur. Onun için sağıra sözünü, köre gözünü süslemeyeceksin.
İkisi de yaparsa tam kadın gibi kadındır ikisinden birini yapıyorsa bana göre yarimdir çünkü ikisi de önemli... Haftanın 3 günü temizlige ayirsin diğer 4 gün onun tabi evi kalabalık değil ise.
Arkadaşım kadın düşmanlîğı yapmıyor. Gayetde doğru konuşmuş. Hergün her saat temizlik olmaz. 2 günde bir olur ve bakımıda az ve öz yapabilirsiniz. Buda ideal kadındır.
Öğlene kadar tembellik yapıp yatıp saat 1 de kahvaltı sofrası yerde olunca haliyle anca kendilerine zaman kalıyor 😂 diyince suçlu oluyoruz ama doğrular bunlar... Kadınlar güçlüdür istediği sürece herşeyi yapar... Tembelliklerimize bahane uyduruyoruz hepsi bu
Çok dogru ve katılıyorum ay bide cocuk var ne bakimi yapicamm vaktimm yok diyip yiyen ve kendini salan kadinlar var😂 yahu cocuk uyurken iki dakika kendine bakip spor yapacaksin sac yagi 2 saniyeyi almaz surmek banyodan sonra bunlar hepsi kolay