Yemin ederim ki Ben temiz veya kirli bakımlı veya bakımsız içlerinde sende dahil bütün kadınlardan şiddetli biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett nefffreeeeett😡
Artık tırtıl olduğu için; ojemi sürsem camları mı silsem, maskemi yapsam yemek mi yapsam denkleminde kalıyorum. Bir sefer birini seçiyorum diğerinde öbürünü 😂😂😂
Hayır değildir, bazı insanlar kişisel bakımına önem verirken ev temizliğine önem vermeyebiliyor yine aksine bazı kişiler ilginçtir ki kişisel temizliğine önem vermezken ev temizliğine önem verebiliyor
E tabi aşırı bakımlı ve rich girl ise arkasında bir toplayan vardır. Bunu kendisi ile bağdaştıramayız. Hem kendi hem evine bakıp dışarı süslü çıkacak kadın tanımıyorum. Birinden biri eksik kalıcak.
Yok o öyle olmuyor bazen dışarıda manken gibi evi b. k götürüyor ya da fizik boy post giyim on numara kadın kokuyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oje ve manikür dışında, temız ve bakımlı bir kadının evi de temiz ve bakımlıdır bence, zira temizlik ve ev işi yapan insanın tırnaklarının ojeli ve bakımlı kalması biraz zor gibi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Makyajdan ziyade vücut temizliğini düzenli olarak yapan ve kıllı vücutla rahat edemeyen bir kadının da evi pis rahat edemeyeceğini düşünebilirim. Ama makyajla alakası olamayabilir. Mantıken çirkinliğini makyajla kapamaya çalışan bir insan tozları da halı altına süpürebilir :D
Bazı kadınlar sadece kendilerine özen gösterir eve özen göstermez bazı kadınlar kendilerine özen göstermez evi pırıl pırıl yaparAlımlı olanı her ikisinide aynı anda yapabilen kadındır
Kadının önce kendisi temiz olması lazımki sonra evi temiz olsun bebegim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ay asla bak benim bi kuzenim var sacları tirnaklari boyalı bi ton makyaj ama pisin teki kız resmen banyoya girmiyo saçını yikiyo sadece evinde bulaşıklar tepe tepe duruyo