Misafir gelmeden önce mi temizlik yapılmalı ve misafir yeni temizlenmiş evde ağırlanmalı; misafir gittikten sonra mı ev temizlenmeli?

Misafir gelmeden önce yapılan temizlik, onu güzel bir şekilde ağırlamak adında şart. Misafir gittikten sonra ki temizlik de misafir gelmeden önceki temizlikten çok daha şart hale geliyor :) En yorucusu da o olur işte..
Misafirler için Temizlik yapmıyorum.
Gerekli olduğu için yapıyorum.
Misafire göre değişir bu temizlik işi..
Kimi Misafir kahve içip konuşmaya gelir kimisi yemeğe içmeye gelir, Ne kadar çok pislik çıkardıklarına bağlı. Temizliği o an da yaparım kimsenin gitmesini bekleyemem yoksa daha çok birikir bulaşık ve çöp. M
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Her iki durumda da temizlik yapıyorum gelen misafir temiz mis kokulu bir eve gelmeli e gidince de oyle birakamam yine temizlerim
Misafir!!! yok bu aralar kimse gelmesin herkes yerinde dursun da ama gelmeden önce kaba bir temizlik gittikten sonra kıyı köşe elbette
Misafir gelmeden önce yaparım ha sonra da yaparım geliyo sıçıyo gidiyo
Misafir gelmeden bir kaç gün önce yaparım. Onlar gittikten sonra da yaparım.
Hem gelmeden hemde gittikten sonra mutlaka yaparım. Özellikle kalabalik gelmisse.
Gelmeden önce toparlıyorum gittikten sonra temizliyorum. Evim zaten çok kir olmuyor.
evet. hem gelmeden önce hemde gittikten sonra yapıyorum
Hem gelmezden önce hem gittikten sonra, ikisi lazım
Her ikisi de gittikten sonra daha çok yapıyorum hatta.
Evim daima temizdir. Düzenli olmaya gayret gösteriyorum. Misafir gelirken extra dikkat ederim tabiki ve gittikten sonra da temizlik yaparım
Gelmeden önce ve sonra olmak üzere temizlik yaparım..
Hem gelmeden once hem gittikten sonra
Misafire hürmeten çoğunlukla önce yapıyorum
Hem gelmeden önce hem de gittikten sonra
Gelmeden önce yapıyorum temizliği
Eve misafir almıyorum
Hem gelirken hem giderken
her ikisi de yapılır bizim ülkemizde
Öncesinde de yapıyorum sonrasında da
Hem önce hem sonra
Ikiside
Anam ağlıyor yaw temizlikten
Hem önce hem sonra