Merhabalar :) Biliyorum sürekli evi temizlemek, pandeminin etkisiyle katlanarak daha zorlu hale geldi, anlıyorum. Ben de bazen zorlandığımı hissetsem de sanki temizlik konusunda daha eli çabuk ve ne yaptığını bilen birine dönüştüm. Acaba siz de benimle aynı fikirde misiniz yoksa temizliğin yıpratıcı bir unsur olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Yıpratır 😷
Güçlendirir 💪
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sürekli ev temizlemek bizi yıpratır mı, güçlendirir mi?
Bu durum temizliğe olan bakışımızla alakalı biraz, temizliği seviyorsak bizi geliştirir, her seferinde pratik yöntemler deneyip kendi el alışkanlıklarımızı pekiştiririz ama sevmiyorsak yıpratır.
Ya ben yıpratır a basçaktım yanlışlıkla güçlendirre bastım. Bu da sorumu be kardeşim yaa, temizlik kadar yoran bi iş görmedim ben daha, inşaatta çalıştım ama bi evi temizlerken daha çok yoruldum yani, bel ağrısı mı dersin kolların kopması mı boyun ağrosı mı ayak tabanları sızlaması mı hangini sayayım
Ya bir bulaşığı daha yıkayım yıkamayayım derken. Diğer öğün bulaşığı geliyor. Gerçekten bıktım hastaym da zaten. Sinirlerim çok bozuk. Diğer işlerden bulaşığa yetişemiyom diğer öğün bulaşığı da ekleniyor. Devlet el atsn bana