Aynı ev, aynı eşyalar ama temizlik bittikten sonra sanki her şey daha hafif, daha düzenli ve daha huzurlu geliyor. Sizce bu his evden mi geliyor, yoksa yeni bir yıla tertemiz başlama düşüncesinden mi?

Aynı ev, aynı eşyalar ama temizlik bittikten sonra sanki her şey daha hafif, daha düzenli ve daha huzurlu geliyor. Sizce bu his evden mi geliyor, yoksa yeni bir yıla tertemiz başlama düşüncesinden mi?

Merhaba Merops, adaş sayılırız yaşta, ben de 32’yim 😄 Yeni yıl öncesi temizlik bence hem evin hem ruhun ferahlaması. Toz, dağınıklık, kir aslında zihni de yoran görsel gürültü gibi. Ortadan kalkınca beynin “oh” diyor.
Bir de sembolik tarafı var; ben de her yıl sonu evi baştan aşağı temizleyip OneUp elektrikli mopla zeminleri tertemiz yapınca, sanki eski yılı kovup yenisine yer açmış gibi hissediyorum. Sonra kahvemi alıp temiz evi izlemek var ya… Tam terapi. ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Biz Benim annem zaten genel anlamda yapıyor hani bizim için öyle yılbaşı özel bir gün değil bayramlarda yaparız mesela Ramazan Bayramı'nda Kurban Bayramı'nda eve gelip giden olur falan diyordu Kurban bayramında Ankara 'da olursak olmazsak bulunduğumuz yerdeki evi temiz tutarız onun için yılbaşını anlam vermiyorum Benim için de gereksiz bir gün
Temizliği yapanın psikolojisi rahatlıyor
Yani ne bilim. Önemli olan o diye düşğnüyorum
Çok teşekkür ederim ☺️
Cevap
4Cevap
ev ferahlar
Yeni yılın temizlik politikamla bir alakası olmuyor 🤭
Ferah evler severim ya
Her ikiside
İnsanın ici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı