Peki çamaşır suyu kullanımını banyo ve tuvalet temizliğinde hangi durumlarda gerekli görürsünüz?

Günde 2 defa tuvaletimi yıkar paklarım. Üzerine ve içine bol bol Vim Wc Temizleyici sıkar bol su ile durularım. Bir şey olmasına gerek yok. İçim rahat ediyor
Banyoda ve tuvalette bunları asla kullanmıyorum. Kimse bilmez ve o kadar çok uğraşır ki üzülüyorum bayan arkadaşlara. Musluk kreç, su lekesi, wc hijyen için asla o reklam ürünlerini kullanmıyorum.
Clonet wc ve clonet extra kullanıyorum. Harika temizlik ve hijyen sağlıyor. Lekeden kirden de iz bırakmıyor.
Teşekkür ederim kardeşim.
Rica ederim.
Çamaşır suyu ile ben patatesle köfte gibiyiz. Onsuz hiç bir yeri temizlemem. Özellikle tuvalet, banyo, mutfak kesinlikle kullanırım. Çamaşır suyu kullanmadan temizlenmiş gibi gelmiyor bana..
Çamaşır suyunu haftada 1-2 kez detaylı tuvalet banyo temizliğinde tercih ederim. Günlük temizlikte Vim Sirkeli WC Temizleyici kullanıyorum.
Cevap
2Cevap
Her ne kadar çamaşır suyu kullanmak sağlık için önerilmesede alternatifini bulamadım hiç bişey onun kadar güzel temizlemiyor. İhtiyacıma göre kullanıyorum.
Her durumda ihtiyaç duyarım temizlik hastasıyım banyo tuvaletim hep temizdir ama günde 2 kez çamaşır suyu ve deterjan ile yıkarım.
eğer kullanılan klozet ise her gün domestos ile bi fırçalanmalı hijyen açısından ben öyle yapıyorum
Haftalık tuvalet ve banyo temizliğinde unutmazsam kullanıyorum.
Her zaman her yerde ihtiyaç duyduğum bir ürün. Özellikle de inatçı ve zor lekelerde vazgeçilmezim...
Asiri gider kokusu varsa
Temizlemeye
Her yere dökerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?