Ahşap kitaplık, masa gibi mobilyalar zarar vermeden nasıl temizlenmeli?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kaplaması kalktı ise boş ne yaparsan yap. Zımparalamak lazım. Tozunu en iyi şekilde aldıktan sonra güzelce istenilen şey ile kaplayıp kurumaya bırakmak lazım. Yumuşak bez ile kaplanan malzemeyi aşındırmayacak temizleyici ile silmek yeter. Uzun süre idare eder zaten.
Ahşap mobilyaları temizlerken ağır kimyasallar kullanılmaması gerektiğini biliyorum, bazılarında zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı da kullanıyorlar sırf bakım için ama en güzeli yeniden zımparalama ve cila.
Temiz ve nemli bir bez yardımı ile çok fazla sıkmadan;

Gayet yeterli olacaktır...
Teşeşkkür..
Rica ederim
Merhaba,
Ben #vim slikonlu temizleyicisini kullanıyorum. Sıkıp Kuru bezle siliyorum ve tozlanmasını geciktiriyor harika bir ürün
Tesekkur ederim
Rica ederim
Cevap
10Cevap
Arap sabunu çok iyi tafsiye ederim hem zararsız hem temizlikte çok iyi parkeleri bile ışıl ışıl yapıyor denemeni tafsiye ederim
Ahşap koruyucu ürünler yardımıyla kolaylıkla silinir gadası. Doğal içeriğe sahip ürünleri tercih etmek gerekiyor.
Ben silikonlu yüzey temizleyici kullanıyorum. Hem hemen tozlanmasını önlüyor hem de ışıl ışıl patlatıyor.
Pronto diye bir marka var. Onun hem temizleyicisi hemde parlatıcı olanı var. Ahşap müzik sistemimi onlarla temizliyorum.
Ahşap temizleyicilerle
Yüzyıldır pronto ile temizliyorum
Ahşap temizleyi ile yeğen
Özel ahşap temizleyiciler kullanıyorum
özel solisyonlar varv
Silerek
Bezle mi? 😄
Bezle temizle gitsin
Kolonyağ dök yak
Asit dök
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?