Uzun zamandır cam vitrin almayı düşünüyorum ama pek emin değilim. Temizliği konusunda oldukça zorlu çünkü (camları güzel silmek lazım ) . Kahve fincanlarım için cam vitrinde oldukça güzel durur diye düşünüyorum. Cam vitrin temizliği nasıl yapılmalı? Cam vitrin
Evin camlarını , bulaşık deterjanı bazen de saç şampuanı ilave edilmiş ılık suyla siliyorum.. Pırıl pırıl oluyor. Sanırım aynı sonucu cam vitrin de verir. Önemli olan kullandığın bezin tüy bırakmayan dokuya sahip olması Bazen kuru bazen ıslak toz alınabilir. Toz almak kolay da o vitrindekileri indirip yeniden dizmek vakit alır. Bu sebebten vitrini fazla doldurmazsan toz almak fazla vakit almaz
Alışveriş & Hediyeler konusunda 424 cevap paylaştı.
Cam Vitrin Temizliği
Camlardaki üstün performansıyla, cam vitrin temizliğinde de Vim Silikonlu Temizleyici spreyi kullanıyorum ve tavsiye ederim. Mikrofiber bezle temizliyorum.
Vim Silikonlu Temizleyici
İz bırakmaz.
Etkin temizlik sağlar.
Parlatır.
Silikonlu formülüyle toz tutmaz ve daha uzun süre temiz kalmasını sağlar.
Fiyatı uygun.
Sprey formu ile uzun süre kullanılabilir, bereketlidir.
Cam vitrinler beni de çok zorluyor, eskiden cam kısımları daha azdı dizayn olarak ama şimdikiler baya neredeyse komple cam, temizlerken kırılacak diye korkarak siliyorum. Temizliği için de silikonlu camsiller var, bendeki Vim silikonlu temizleyici, onu kullanabilirsiniz, işe yarıyor.