Temizlik biz kadınların ve erkeklerin olmazsa olmazı haline geldi. Çoğu zaman zor lekeler ile uğraşırken , su ile içli dışlı olurken ve kullandığımız ürünlerden ellerimiz yıpranabiliyor bazen de kuruyor. Temizlik yaparken eldiven kullanmak ise bunun önüne geçiyor. Hem istediğimiz temizliğe ulaşıyoruz hemde ellerimiz yıpranmıyor.
normal ev temizliğinde bazen takarım bazen takmam yaptığım temizliğe bağlı ama çok gıcık bir huyum var mutfakta kesinlikle takarım eldivensiz asla mutfak temizleyemem özellikle bulaşık konusunda takıntılıyım eldivensiz olmaz
Bir çok kişinin es geçtiği ve hiç dikkat etmediği bir konu bu. Yapılan işe ve kullanılan kimyasala uygun eldiven kesinlikle takılmalı. Hatta en uygun olanı ve çok amaçlı olan;
Temizlik eldiveni
Bulaşık yıkarken bile takılması şart. Aman kadınlar dikkat etsin, eller önemli..
Alışveriş & Hediyeler konusunda 424 cevap paylaştı.
Temizlik yaparken genelde eldiven kullanmıyorum. Sadece: - Çamaşır suyu kullanırken, - Wc ve banyoyu temizlerken eldiven takıyorum. Harici eldivensiz yapmak daha pratik geliyor.
ben ev işlerine yardımcı oluyorum ve ellerim kötü etkileniyor markete gidince hangisini alacağımı bilemiyorum şasırıyoeum bana kullandığın eldivenin markasını önerir misin