Çok aşırı titiz birisi olduğum söylenemez fakat temizliğime oldukça güvenirim. Yüzeysel temizlikler hiç benlik değil yalap şap içim asla rahat etmez.
Bütün evin tozunu aldıktan sonra evi bir güzel süpürürüm daha sonra yerleri silerim misler gibi olur. 😊
2 günde bir mutlaka temizlik yaparım. En önemlisi bence kullandığımız ürünler.
İçerisinde doğal minareller bulundurması, insanı asla rahatsız etmemesi , kokusunun ferahlatıcı olması ve ekonomik olması benim için çok önemli. Bu aradığım özellikler de Vim Serisinde mümkün. 💚
Yüzeysel temizlikten nefret ederim diyebilirim. Askerde bile çalıştığım odayı temizlerken, tepeden tırnağa her yanını silerdim. Kendi odam bile yüzeysel temizliğe asla ve asla uygun değil. Çok toz alıyor ve tepeden tırnağa temizlik istiyor. Kablolar, prizler, 3 lüler of of of dolaplar... Onun için her zaman tam teşekküllü temizlik her zaman iyidir. Yaptığım temizliğe de güvenir, elimden geldiğince en iyisi olması için çabalarım.
Yaptığım temizliğe çoğu zaman güvenirim, sadece kullandığım temizlik ürünlerini arada bir değiştirmek veya en iyilerini keşfetmek gerekiyor benim açımdan.
Ne yani vefasız hain nankör planlı şeytana tapan dolandırıcı kadınları hayatımda mı tutmalı idim. 1 saniye ayırmam artık. Vefalı insan kanı tasıyosa can feda