Temizlik yapmak hepimizin olmazsa olmazıyken toz bezi ve kurutma bezleri de bir numaraları kahramanlarımız. Peki bu bezler eskidiğinde yenisini mi alırsın yoksa eski kıyafetlerinden mi tercih edersin?
Yenisini alırım
Eski kıyafetler ne güne duruyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Temizlik bezleri eskidiğinde yenisini mi alırsın yoksa kullanmadığın eski kıyafetlerden mi tercih edersin?
Bence eski kıyafetler daha kullanışlı o temizlik bezlerinden alınca en fazla 1 hafta gidiyor. Eski kıyafetleri ihtiyacı olanlara da veririz tabii giyilecek durumda olanları. Olmayanları da bu şekilde değerlendiririm.
her ikiside.. genelde yeni bez açarım ancak kıyafetım eskıdıgınde ki ozellıkle ıc camsırı ya da thsırt ise küt diye atmam en azından bır yerın kaba pıslıgını almaya yarar ya da ne bıleyım banyo cıksında ayak kurulmaya.. hayatda ısraftan olabıldıgınce kacınmak gerekır.. yeryuzunde yasayn hıcbır ınsan ısraf edecek kadar zengın degıldır.. müsrif insanların işleri rast gitmez..
genellikle yenisini almayı tercih ediyorum fazla kıyafetim olmadığı için kıyafetler kullanılmaz hale gelene kadar kullanıyorum iyice kullanlımaz olması lazım o zamanda çöpe atıyorum
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Anketler > Temizlik bezleri eskidiğinde yenisini mi alırsın yoksa kullanmadığın eski kıyafetlerden mi tercih edersin?