Son zamanlarda temizliğe ayrı düşün oldum. Içim rahat etmiyor resmen 🙂 Elbette bir Safiye değilim ama temizlik şart sonuçta 🤭 Birden fazla ürün kullanınca içim rahat ediyor. Temizlik için çok malzeme kullanmak zararlı mıdır, sizin kullandığınız belli ürünleriniz neler?
Temizlik yaparken birden fazla ürün kullanmazsam içim rahat etmiyor. Kaliteli temizlik ürününü nasıl seçebilirim?
Selam 💚 Temizlik takıntıları diyince ilk akla gelen safiye oluyor heleki o muhteşem lafı ile " her yer pislik içinde ".🙊 Her şeyin fazlası zarardır , temizlik takıntısı insana bir süreden sonra zarar verir hem psikolojik hem de sağlıksal açıdan. Her yer tertemiz olacak diye bütün kimyasalları karıştırıp evi temizlemenin alemi yok , çok yanlış. Bu yüzden daha doğal ürünler kullanıp , hem evi tertemiz yapacak hemde cebimizi yakmıycak bir ürün gerekiyor. Oda Vim sayesinde mümkün. 🎉
Bir keresinde cici gelin evimde yine temizliyorum en son mutfak taşları yüzünden karıştırdım her şeyi ve zehirlendim :) kokular bile temas olunca mahvediyor insanı
Poxy seviyorum. Doğal yerli paraben içermeyen ürünleri var. Buradan onlara selam olsun. Seviliyorsunuz canımlarım😍
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aynen bende senin gibiyim bunun için koltuklara halılara yerlere duvarlara arap sabunu kullanıyorum. tuvalet ve lavabolara da domestos ve vim kullanıyorum. toz alırken çıkmayan lekelere de bimde sarı güç diye bir deterjan var onu kullanıyorum.
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Temizlik yaparken birden fazla ürün kullanmazsam içim rahat etmiyor. Kaliteli temizlik ürününü nasıl seçebilirim?