olmaz o iş.. bunu yapacaklarsa hiç evlenmesinler.. bu kadar genişlik olmaz.. eşler birlikte ailecek tatile gider.. bu kadar.. benimle evliyken tek başına ya da arkadaşlarıyla tatile gidip beni yalnız bırakacak kadın benimle evlenmesin, koynuma da girmesin.. gitsin o tatile gittiği arkadaşlarının ya da o tatilde tanışacağı erkeklerin koynuna girsin.. aile yapımızı bozmaya çalışan hareket ve düşünceler bunlar.. bu ülkeyi ayakta tutan şey zaten aile yapımızdır.. bunun hala bilincinde değiliz ve kıymetini bilmiyoruz..
Tüü utanmaz bir de en iyi görüş seçilmiş mağara ayısı seni. Eşlerden birinin müsait olmadığı bir durumda diğer eş arkadaşları ile tatile gidebilir. Aile yapısı denilen şey klasik basmakalıp kopyala yapıştır kopyala yapıştır kadın ve erkek değildir. İki kadın da birbirleriyle evlenebilir iki erkek de birbirleriyle evlenebilir. Açık ilişkide yaşıyor olabilirler ilişkide sadakat çok önemli bir kavram olmayabilir. Bütün bunlar bozuk aile yapısı demek değildir bütün bunlar medeniyet demektir. Eşi arkadaşlarıyla tatile giden adam güzel kardeşim değildir medeni bir adamdır.
Kimse kimseyi kandırmasın eğer kadın güvenilir bir kişi ise bir ihtimal sıkıntı olmaz , ama bu tarz tatil tercih edenler genelde farklı zevkleri düşünüyor bazıları başlangıçta düşünmese bile birilerinin etkileme çabasına kayıtsız kalamıyor. Çok azı geriye farklı kişilerle birliktelik yaşamadan dönebiliyor.
Yeni evli çiftse kesinlikle evet. Uzun bir birliktelik varsa iki tarafında zaman zaman birbirinden uzak kalıp kafa dinlemesi ve birbirini özlemişim şart. Bu hem ilişkiyi tazeler hem de çiftin arasındaki bağı kuvvetlendirir. Tabi eşinize güvenmiyorsanız izin vermeyin hatta ve hatta çocuk yoksa ilişkiyi bitirin. Çünkü güven ilişkinin temelidir. Bu arada fazla kıskançsanız veyası eşiniz fazla kıskançsa ciddi sorunlar doğabilir. Bu durum sizin insiyatifinize ve ilişkinizin gidişatına bağlı.
gidebilirler ama birlikte gittikleri arkadaşlara bağlı. eşim öyle at hırsızı tipli arkadaşlarıyla gitmesin istemem. sonra birlikte barlara giderler kötü kızlarla içki içerler kocamı şeytana uydururlar. allah korusun kocacım ben onla her yere gelmeye çalışırım
Böyle böyle kopuyor insanlar birbirinden. Sorunlar, kavgalar hep böyle başlıyor ardından boşanmalar.. Kendi yalnız hayatınızı yaşamak istiyorsaniz evlenmeyin. Evlenmek aynı hayatı paylaşmak demek herşeyi birlikte yapmak kopmamak demek
Zorunda değiller ama Türkiye şartları açısından konuşuyorsak ve iki tarafın da çalıştığını düşünürsek yılda 1 sefer 1 haftalık bir tatile çıkıyor çoğu kişi ve onu da eşiyle geçirmek ister insan; istemiyorsa zaten o evliliğin anlamı yok.
Ben evliysem zaten erkeklerle ne işim olucak ya çocuklarımla beraber giderim (ki babam çalışırken annemle tatile gittiğim çok oldu) ya da iki üç kız arkadaşımla giderim özellikle nereye gidiceğimizi eşimde görür ikna olursa tamamdır
Öeeh, genelde evlilerin her boku birlikte yapması fikrine uyuz olurum ama insan karısı falan varken gidip birileriyle tatil yapacak kadar kaypak olmamalı şahsen.
*Hanımlar ailesiyle gidebiliyor çoğu zaman hele ki çocukları varsa annane dedeyle gitmek iyi olur. *Beyler senede bir iki hafta tatil yapabiliyor ancak onu da bir zahmet eşiyle gitmeli.
Evlenmenin mantığı yapış yapış olamk semek değildir. Türk halkına evlenmeyi öğretiyoruz 😂 hatta aynı yatakta uyumak da evlenmek değildir ben bir aya kovarım adamı yatakları ayırırız.
Bence birlikte gitmek daha dogru tek gitse benim aklim kalir kimsenin ici rahat etmez ki, illa baskalariyla da gitmek istiyorsa hep birlikte gideriz ama tek olmaz niye evleniyoruz o zaman
Magazinden sosyal medyadan ünlülerin yaptıklarını görüyorlar tatile ayrı gidilir mi diyorlar yok daha neler...:D tatile ayrı gidiyorsak gerdeğe de ayrı ayrı girelim :D :D :D
Yorumlar garip. Neden gidemesin ama tabi karma bir arkadaş grubu değilse. Şartlar eşit olduğu sürece sakınca yok. Ama birlikte tatil aşkı güçlendirir...
Kendi seçimleri; bence arkadaş grubuyla gitmelero daha güzel olur birlikde 🙄 tanışma kaynaşma olur. Amma yani adi üstünde evlendiniz kız kıza tatil deyilse ben de eşimle olmayı tercih ederim.
Tabii ki eşle gidilir. Ne arkadaşı? Evlilik gibi kutsal bir olayı ergenlik dönemi flörtleşmesi ile karıştırmayın. Az ciddi olun aile kurma konusunda. Yapamıyorsanızda bulaşmayın.
Bence evet. Saçma yani o ayrı ben ayrı gideceksek, beraber vakit gecirebilecekken bunu yapmıyor uzak kalıyorsak o evlilikte yolunda gitmeyen bişeyler vardır diye düşünüyorum..
İstedikleri gibi tatile gidebilirler. Sonuçta yetişkinler ve kendi hayatlarından sorumlular. Ancak karşılıklı bir ilişkide karşı tarafın özellikle istemediği bir şeyi yapmak ilişkinin devamlılığını zedeler.
En İyi Cevaplar