Tatilde sürekli bulduğu objeler, smoothieler, karpuzlar efendime söyleyeyim güneş kremleri ile sürekli story atan arkadaşınıza karşı tepkiniz ne oluyor? Yaşıyorlar mı bu hayatı?
Tatilde sürekli story atan arkadaşınıza nasıl tepkiler veriyorsunuz?
Günümüzde insanların artık tek amacı fotoğraf çekip instagrama atmak ve hikaye atmak olmuş. İlk kez gidip gördükleri yeri güzelce inceleyip oralar hakkında bilgi edinmeleri gerekirken sadece orada bir fotoğraf çekiniyorlar ve oraya gidiş amaçlarını tamamlamış oluyorlar. Diyeceğim tek şey insanlık iyice garipleşti.
oda tam görgüsüzlük bence. sanki bir tek onlar yemek yer gibi sürekli atmları saçma. benim kadar gezen yok belki ama sürekli resi, m atarak kime nisbet yapayım ki. gerek yok böyle şeylere. saat başı resim atmaya ve her dakika konum atanlar var ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Peki ya doğup büyüyüp yaşadığın yere akın akın dünyanın dört bir yanından turislerin gelip gezmesi tatil yapması, her yaz tatile gelen akrabaların hizmetini yapmak ve senin yıllardır onların arkasından bakman...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
''Ben bir tatile gideyim siz o zaman görüceksiniz story nasıl atılır.'' Diye tepki veren bir ben miyim? 🤔
Gençlerde sırf ona laf sokmak için. WhatsApptan şu durumu yazdım. WhatsAppa ve Instagrama ne yapsalar hikaye ve durum olarak paylaşan işsizlere çok gülüyorum dedim. 3-4 ten fazla mesaj geldi biri erkekti trip atanın. Dediği kelimelere gıcık oldum telefon numarasını sildim ınstagramdan sildim Facebook'tan sildim. Tamamen güvercin gibi özgürlestirdim onu. Erkeklerin triplisi çok ezik oluyor
Selimiye Bozburun sahilde altyapı olmadığı için otellerin foseptiği denize basılıyor burada insanlar çekip çekip internete atıyor çok güzel diye de varsa oralara giden bilmesini istediğim bir şey var sizin yüzdüğünüz yerin 200 metre gerisinde foseptik su üstüne çıkıyor 😅😅😅
Valla Hic Kusura Bakmasın Kimse Ben Hayatı Yaşıyorum Dedigim ANlarda Telefonla Birşeyleri Resmetmek İçin Uğraşmıyorum. Duruma Böyle Bakınca da Her Haltı Kareleyenleri OKB ya da Kompleksli Sefiller Olarak Bakmak Dışında Carem Kalmıyor. Tamam Cekersin 4-5 Kare Ona Lafımız Yok
Bu ilk defa mi tatile çıkıyor ya bu ne görgüsüzlük diyorum. gecen bir arkadaş balayina çıktı. restaurantta garsonun balığı ayiklamasini bile çekmiş. var gerisini sen düşün. adı üstünde balayı tatili esinle ilgilensene.
Boyle yapan birini en son arkadasliktan cikardim. O gun de nasil calismisim hayvan gibi terlemisim, götümden duman cikiyor 😂😂😂😂 ama napim dayanamadim daha fazla
O story'i nasıl elde ettiğine göre değişir. Mesela 12 ay vadeyle kredi çekip 1 haftalık tatil yapanlar var. 1 haftalık krallık için 12 ay kölelik. Bence pek de yaşadığı söylenemez.
Tatile kafa dağıtmak için çıkan arkadaşlarım ise tabii yaşıyorlar bu hayatı ama sırf bazı kesme ve bazı kişilere hava olsun maksatı ile atılan bir gönderi ise maalesef yaşamıyorlar
Yaşıyorsunuz bu hayatı. Sen harika bir detaysın. Ilah mısın silah mısın. Bilseydik çelik yelek giyerdik Yılansss Su gibisin hem... hem de akıyorsun vs. kalıplaşmış yorumlar çok samimiyetsiz daha kimseye yazmadım
Sorunun açıklamasını hernedense bilmiyorum ama Nejat Uygur'un Cibali Karakolu oyunundaki ses tonu ile okudum. Günaydın uyanmayan sistemlerim var sanırım 🤔🙃
Yo pek insan içinde olmaktan hoslanmam tatil için falan yani sakin ortamları severim evimde kitap okurum mesela film seyrederim dinlenmekse ben böyle dinleniyorum
En İyi Cevaplar