Tatil & Seyahat 15 Gün için Tatilde ortalama ne kadar para harcanır? Esmavi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biz ufak bir plan yaptık 2 kişilik abartı mı? Yani fiyatları ortalama hesapladık 500 se 600 1000se 1500 gibi. Üstünkör hesaplar. Güncellemeler+1 yıl Güncell 15 Gün için Tatilde ortalama ne kadar para harcanır? Cevapla Tatil Soruları Fiyat Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Romantik_Domates Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Nasıl bir tatil istiyorsunuz? 1 2 Yorumla Esmavi Öncelikle farklı şehir olduğu için tablodada hesapladığımız gibi araba kiralama var. uçak bileti var 2 farklı dönüş te farklı yerlere döneceğiz. Bilezik yazanda düğün var orada aynı zamanda bilezik almamız gerekiyor. vs vs. Fiyat nasıl ama cokmu Yorumla Romantik_Domates +1 yıl Çok gibi duruyor. Ben bisikletle tatile gittim, arkada çadır vardı. Konaklama , yol vs. Hiçbirisi yoktu. Epey uyguna geldi.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nasıl bir tatil istiyorsunuz?
Öncelikle farklı şehir olduğu için tablodada hesapladığımız gibi araba kiralama var. uçak bileti var 2 farklı dönüş te farklı yerlere döneceğiz. Bilezik yazanda düğün var orada aynı zamanda bilezik almamız gerekiyor. vs vs. Fiyat nasıl ama cokmu
Çok gibi duruyor. Ben bisikletle tatile gittim, arkada çadır vardı. Konaklama , yol vs. Hiçbirisi yoktu. Epey uyguna geldi..
%30 daha az gider gibi