Antalya gibi bir yer düşünüyorum ama fiyatlar acayip pahalı ve aklıma 3 gün için o kadar para vermenin anlamı yok diye düşünüyorum.Tatil yerli insanlar için artık hayal mi oldu?
3-4 gün için çok para be. Artık tatil yapmak lüks oldu zaten lüks idi daha da lüks oldu, 15 Bin TL çok para. Haydi bir hafta- iki hafta için olsa eh idare eder derdim ama 3-4 gün için çok para ben olsam vermezdim.
Hani amerikada sigortalı diş tedavisindense buraya gelip bi haftalık konaklama dahil tedavini almanın çok daha ucuz olduğu yerde yine yurtdisindan geliyorsan aşırı mantıklı yoksa yerli turistsen bi kaşık suda boğ kendini hani kafana bile sikamazsin pahalıya patlar 😉😉😉
O paraya ben Sri Lanka'nın Sigiriya şehrinde iki kişi için kahvaltı dahil 20 gün bungalov otelde kalırım. Üstüne biraz daha para kat uçak bileti al. Kafasını kullanan adam yurt dışında tatil yapar. Antalya'yı falan zaten her zaman görürsün.
adada (kuşadası) five star 4 gece 5 gün 20 den başlıyor maalesef. kurban bayramı ıcın .
bende aldım musterısı oldugum ıcın ındırımlı . ama rakamlar bu şekilde gecen sene 7-8 bandındakı fıyatlar nerdeyse %100 artmış.
soyle dusun gunluk bır yere gıttın yakıt aldın en az 200 tl plaja gırıs verdın ogle aksam yemegı ıvır zıvır aıle ısen bırde en az 1000 tl fazla gıdecek yorgunluk cabası , ya gideyim dedin giris 500-750 arası . beach club 300-500 arası kişi bası.
otelde yedın ıctın sıctın kaldın havuz denız ora bura sömürdün turist kızlara baktın gozlerını senlendırdın bırde senin için animasyon yapmiışlar izledin guldun ...
fıyat pahalı degıl senın ulkenın para bırımı artık degersız.
adam ucak dahıl 2000 usd gelıyo 10 gun tatıl paketıne sahıp oluyor maalesef. kendı ulkesınde evde otursa daha fazla harcar yıyıp ıcemezde :)
Verilmez. Eminim en uygun fiyatları bu civarlardadır ama 15 Bin çok fazla geliyor bana yine de.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Antalya da kendi evimdeyim. Dilersen yarı fiyatına 4 gün bende kal. Hem geceleri de çok mutlu olursun 😂😂 O kadar parayı oraya vereceğine bence bu teklifi iyi düşün 😉
verilmez yaa. hiçbir otel o paraya değmez diye düşünüyorum. bi de bu 15-20k bandındaki oteller aşırı lüksler de değil, orta derece yani. uçmuş fiyatlar ya gerçekten çok fena durum.
Bence cok pahali bütçen varsa git ama ben genelde pansiyon tarzi bir yer tutuyorum sadece uyumak icin gidiyorum geri kalan vaktimi gezerek harcıyorum daha uyguna geliyor
Ya önerebileceğim yer aslında çok, mesela ben gidecek olsam günlüğü 800-900 TL olan otellerde kalırım, bakınca da var aslında mesela dün kendim için baktım kafa dağıtmak amacıyla gidebileceğim bir yet Antalya çınarlı ve bir iki otel buldum 3 gün kalırım dedim daha uyguna gelir, illa böyle ultra lüx oteller de kalacağım diye vir kaide yok.
canli sahit oldugum... bodrumda villaya aylik 80..100 bin dolar kira veren otele beache aylik kisi basi 500 bin tl veren sonradan gormeler var bu ulkede