Merhaba. Sabiha Gökçen havaalanından Tuzla'ya gitmek istiyorum taksi pahalı olur dediler uber ne kadar tutan kullanan yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler
Teşekkürler
uber en iyisi kardeşim fiyatı bilmem sisteme gir çıkıyo zaten ortalma ama aynı yakadan her nerden neresi olursa olsun istediğin yerden havaalanı 100 lira bilgin olsun ama havaalanından başka semte değişirmi bilmem
Kaybolmaktan çekiniyorum
kaybolmazsın ya, tuzlaya gidiyor ineceğin durağı öğren bin. olmadı tuzladan taksiye binersin.
En fazla 25 tl tutar
Cevap
7Cevap
Tuzlaya otobüslede gidebilirsin uber taksiden daha az tutar çünkü taksici yol boyu katakulleye devam edecektir. Diğer tarafta sabit bir ücret ödeyeceksin rahat bir yolculuk yapacaksın rota girip bir bak bakalım uberxl seç
Hemen hemen aynı fiyat bir kaç tl fark oluyor olursa...
Aşağı yukarı ne kadar tutar mesafeyi bilmiyorum da
1 defasında taksi ile gitmiştim tam o arayı geçen seneki fiyat ile 35 tl tutmuştu. şu an 40 tldir. Uberde hemen hemen o kadar olur. Uber taksiye göre sadece açılışta bir iki lira ucuz açıyor
Uber her zaman kalitelidir taksiden fiyat ve konfor açısından kazıklanma gibi bir korkun olmaz en azından güzergahı otomatik belirler
neyi pahallı olacak yav altı üstü yirmi ya da 30 tl tutar asla geçemez bin taksiye git tuzlaya neresine gidecen tuzlanın
Oradaki üniversiteye
ozaman daha az yazar çok yakın 20 tl geçmez hava alanından çıkıyor direk 10 dakkada ordasın
sen taksi ucuz olsa da uberle git yine para kaptırmayın şu adamlara
Uygulamasını yükle rota yi işaretle söylesin sana uygulama
Uygulama gösterir rota girersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar