Turlar her zaman avantajlıdır
Kimseye bağlı kalamam ben kendim giderim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tur şirketleri daha avantajlı oluyor çünkü gezi yerleri hakkında daha fazla bilgi alıyorsunuz ve gideceğiniz şehrin hemen hemen bütün gezilecek yerlerini görme şansınız oluyor. Kendi başınıza gitseniz ulaşım sorununuz olabilir sonuçta farklı bir şehir ve nereye nasıl gideceğinizi bilmiyorsunuz, gezilecek birkaç yeri atlayabilirsiniz. 😇
Çok paran varsa tur şirketi iyi herşey ayarlı oluyor ama dilediğin gibi gezemiyorsun ama tek başına gidersende otel ayarlamak sıkıntı oluyor özelliklede yurtdışına gidiyorsan
Kendin sanırım geçen hafta yekmal otel bakıyordum rur şirketleri ve sitelerden 230 tl gecelik fiyat veren oteli aradım 120 dediler 90 dan gecelik anlaştık bana kalirsa pazarlık ile tatili daha ucuza kapatmak mümkün
Tur şirketlerinin fiyatları avantajlı gelebilir ancak kendi başına gezmenin rahatlığını yaşayamazsın.
Cevap
16Cevap
hiçbir ülkeye turla gitmedim..
ben kaybolma hissini seviyorum..
Tur düşünüyorum evlenince balayında ya da kendimiz bilmiyorum hangisi daha rahat olursa
Ben bunalırım o düzen program için de :) kendim giderim...
Kendin gitmek daha farkli ve detayli gezi saglar ama tur sirketin rotasina bagli kalarak daha kolay ve ucuza mal olur.
Turlar her şeyi toptan hallettiği için fiyat olarak daha avantajlı olabiliyor ve bir de dil sorunumuz olunca her türlü tur avantajlı
Bağlı kalamam ben, insanları mı çekeceğim aqq 😭😭😭
arkadaslarımlaaa cıkarım yolaaa , muhteseemmm dene sendeee
Duruma göre. Mali olarak tur şirketleri çok avantajlı olabiliyor. Kendin gidersen yeterince yabancı dil bilirsen çok iyi olur. Yoksa çok şey kaçırırsın.
Tecrübeliysen kendin yaptığın program hem daha maceralı hem daha uyguna gelir. Ama ilk defa gidilecekse turlar acemilik gidene kadar faydalı
Önde bir rehber arkada ordu sıkıcı adamım bence kendin gitmelisin
Bu konuda gidilecek döneme göre uçuş fiyatları ve konaklama yapılacak mekan fiyatlarına göre analiz yapılması lazım
Turlar her zaman avantajlıdır
Kendi basina kafana gore olmali
Bence kendi başına. Tur rehberlerinin götürmeyeceği yerler vardır.
Güvenilir bir tur şirketi varsa tur iyidir...
Genelde tur daha ekonomik oluyır
Bence kendim gitmek mantıklı
Booking. com
Tur şirketleri.
Tur şirketleri
Tur şirketi
kndi başıma
Tur şirketleri
Turlar bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar