Sizce Türkiye'de otostop için tercih edilebilecek en güvenli yer neresidir? Ve hiç otostop çektiniz mi hayatınızda? Ben de otostop ile yolculuk yapan biri olarak bu konuda birkaç bilgi verdim, videomu izleyerek ulaşabilirsiniz.
Cevabın nedir?
Türkiye'de sapık zihniyetli çok, gideceğim yere yürüyerek gitmeyi tercih ederim ki saatlerce yürüdüğümü de bilirim. Fakat bir keresinde bir kız arkadaşımla otobüsteydik ve yanda başka kız daha vardı kızı tanımıyorduk. Ters yöne binmiştik, yanımızda kenkart yok var ama içinde yok. Paramız var fakat, kenkart dolum noktaları doldurmuyordu. Ters yöne giridğimzii de girdiği o karanlık yönde fark ettik. Sonra ben gittim şöforle konuştum, ters yöndeyiz fakat kartımızda yok bizi geri bırakır mısınız, diye. Sağolsun o karanlıkta bizi indirmedi. Kendi mesaisi de bitmişti, yolda yolcu almamak için ışıkları kapatması gerekiyordu. Işıkları kapatmadan önce de mesaim bittiği için kapatmalıyım, yolcular sizi görmesin dedi. Çünkü başka yolcu almayacaktı.. Sonra bizi diğer son durağa kadar bıraktı. Allah ondan binlerce kez razı olsun. Çünkü mesaim bitti inşn ne haliniz varsa görün kafasında bir şöfor de karşımıza çıkabilirdi. O zifiri karanlık sokakta, tehlike dolu bir mahallede bizi yalnız bırakmadı. Bu arada diğer kızda yanlış yöne binmiş onun adına da konuşmuştum.. Kız ben konuşamam dedi, zaten yanımdaki arkadaşım da çekingendi. Bende ben konuşurum dedim, burada inip başımıza bela geleecğine konuşmayı tercih ettim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOtostop çekmek cesaret işi değildir. Tehlikelidir. Hiç kimseye böyle tavsiyelerde bulununmam ve kızım veya oğlum yapmak isteseydi kesinliklede karşı çıkardım. Bence bunu çok güzel bir seymiş gibi lanse etmek yanlıştır. Dandik işlerle uğraşmayı bırakın :)
105 Yorumla
Soran+1 yılYapanlar bilir güzel bir şeydir :) ben de böyle düşünürdüm yola çıkmadan önce :)
- +1 yıl
İnsanları tehlikeli yollara sokacak tavsiyelerde bulunmayın. Tanımadığınız bir insanın arabasına binmek cesaretlik değildir. Tehlikelidir. İsteyende eksilesin akıllı olanlarımızı :). Kendinleri gibi düşünmediğimiz için dandik işleri alkışlayan beyinsizlerdir onlar :).
- +1 yıl
Silebilirsin beğenmiyorsan :). Benim sildiğim gibi. Üstüne alınan alınır.
Hi hi hi :) - +1 yıl
Üstüne alındın beyinsizleri savunurken :) .
Hi hi hihihi
Soran+1 yılYaşınızın 27 olduğuna emin değilim. Buna daha fazla dahil olmayacağım.
Cesaret isteyen bir durum. Ben bir erkek olarak bahsettiğin şeyleri yapamam. Şuana kadar hiçbir otostopçuyu da aracıma almadım bu videodan sonra alırmıyım sanırım bu konudaki güven sorununu aşmalıyım.
Farkımız maceracı bir ruha sahipsin ben değil dışa dönük bir kişiliğe sahipsin ben ise kısmen.
Cesaretinden dolayı tebrik ederim. Yolda otostop çekerken seni görürsem ve de sen "tövbeni" bozup tekrar otostop çekecek olursan sanırım seni alabilirm.😊👍
Faydalı bir video olmuş. Tebrikler. Hoşçakal 👋👋24 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :) tovbemi uzun süre bozacağa benzemiyorum :)
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim:)
+1 yılElbette otostop bir yasam tarzidir.. tehlike ve riskleri olsada buna degen bir yasam tarzidir.. bir yazar olabilirsiniz mesela sonrasinda.. choch gruplarina uyeyim degisik sehirlerde bir cok dostum ve evim oldu genis bir ailem. oldu.. sirtimda cadirimla beni alan aracin nereye gittigini bilmeden sadece gitmek bile özgürlügü yasatiyor insana 😊
15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle! O his için bile yola cikilabiliyor işte :)
- +1 yıl
Zaten bir yere seyahat etmek veya ulasim saglamak degil asil konu... bu bir yasam tarzidir.. yasamayana zor ve tehlikeli gelir fakat yasayan da bir daha evine girmez 😊😊 karavan almak hayalim Şu an 😊
Soran+1 yılBenim henüz öyle hayallerim yok ama bazı arkadaşlarıma çok ozeniyorum tek başına otostopla hiç bilmediği bir ülkeyi gezen kadın arkadaşlarım var ve ben de bunu yapmak istiyorum aşırı heyecan verici :)
- +1 yıl
Evet aynen yazamadim sana takip edermisin rica etsem gercekten anlamayan insanlar Şu an eksikeyip duruyo sacma sapan 😊😊
Soran+1 yılAa eksilemisler baya gordum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
149Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılBen istemeden duran çok oluyor kibarca spor için yürüdüğümü söylüyorum :)
50 Yorumla
+1 yılBu ulkede gozu donmus onca insan varken, tanimadigin birinin arabasina binmen buyuk cesaret.
Hergun kac kadin cinayete kurban gidiyor biliyorsun.. kendi hayatini adrenalin ugruna riske atmana gerek yok.. yukarda otostopla dunyayi gezmek istiyorum cok heyecanli demissin. Baska heyecanlar bulabilirsin...50 Yorumla
+1 yılwallah ben kesinlikle otostop çeken birisi degilim cebimde para yok die İstanbul ikitelliden taksime yürümüş insanım cebimde azcık para var ya arabaya binecem para oraya gidecek ya da karnımı doyurcam yürüyerek gidecem bende yürümeyi tercih etdim bir güzel karnımı doyurdum antalya gidenler bilir antalya serik ilçesinden antalya merkeze yürüdüm yani yürümede rekor kırdım kesinlikle otostop çekmeyi düşünmem istemem sevmem allah el ayak vermiş yürü babam yürü derim:))
30 Yorumla
+1 yılZor durumda kalsam bile kimsenin aracına binmem tek başıma
111 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen beyfendin annesinin elinden öperim 😁
+1 yılNeredeyse hergun otostopla yurttan okula gidiyoruz. ulasim sorunu olan bir yerde yurt çünkü. dolmuslarin keyfini brklemektensr otostopla gidiyoruz. yeni insanlar taniyip sohbrt ediyoruz. herhangi bir sorun da yaşamadık. arada kafasi guzrl olanlara denk geliyoruz tek tehlikesi o. arabayi yolda tutamiyorlarsa zaten ineriz
10 Yorumla
+1 yılBir ara şehir dışına çıktım dönmek için terminale gidince son arabayı kaçırdığımızı öğrendim. Otostop çekmek için yola çıktım gelen hiçbir araba durmadı derken bir de baktım ambulans yanımızda bitiverdi. Atladık döndük memlekete. Sedyeye uzandım yorgunluktan ve yastık ölü kokuyordu
10 Yorumla
+1 yılotostop çekecek cesaretim henüz kotam da yokta.
sen hangi cesaretle "a-lari aça aça, hiçbir, diksiyonun olmadan" 8 dakikalik saçmalik iyi beni izlemeye zorladin?
ve nasil bi' mantiksiz argumandan ibaret sözcük öbeğidir bu;
"Sizce Türkiye'de otostop için tercih edilebilecek en güvenli yer neresidir?"10 Yorumla
+1 yılBen otostop çekenlere yardımcı Olurdum hep, bir gün duygularımı kullanıp dolandırdı biri beni. O günden sonra kimseyi almıyorum. Otostopa bakış açım budur 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılO kötü bir durum aslında ben de araç kullandığım zaman şehir içinde dahi olsa alıyorum herkesi umarım böyle bir şey yaşamam size geçmiş olsun diyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Aslında tecrübe kazandım benzer durumda araçtan indirebilirim. Ama işte başına ne gelir insanın tahmin edemiyor :/
Soran+1 yılNasıl anlıyorsunuz peki?
- +1 yıl
Araca almadan anlamak mümkün değil ki 😐 kimseyi de indiremedim şimdiye kadar. İnsanı iyilikten soğutuyorlar
+1 yılBir kadın olarak Türkiye'de otostopu pek yararlı olarak görmüyorum. İnsanın iç düşüncesini okuyamıyoruz mesela. Çekmek isteyip çekemedim fazlasıyla yol yürüdüm. Ama tehlikeye atmaktansa yol yürümek en iyisi diye düşünüyorum.
41 Yorumla- +1 yıl
+1 kesinlikle
+1 yılLise ve üniversite yıllarım otostop çekerek geçti. Otostop ile çok uzun yollar da gittim.
Şu an bile otostop çekenlere dururum genelde.20 Yorumla
+1 yıl25 yaşında otostop çekecek kadar fakir birinin başına en kötü ne gelebilir ki?
O duruma düşersem cesaret ederim.14 Yorumla
Soran+1 yılOtostop çekmenin fakirlikle ilgili bir durumu yokki :)
- +1 yıl
Arabası ve benzin parası olan kimse otostop çekmez
Soran+1 yılSöyle düşün araba kiralamaya yetecek param ve benzin parası dahil olduğum bir gün vardı ama otostopla gittim
- +1 yıl
Araba kiralamakla ilgili bir yorum yapmadım. Araba alacak paran olsa ve benzinini karşılayabiliyorsan otostop çekmezsin.
+1 yılYoutube kanalı reklami mi bu? 🤔
Gerekirse yürüyerek giderim yinede elalemin arabasina binmem. Bisikletle giderim12 Yorumla
Soran+1 yılŞehirlerarası bir yolda kaldığınızda yürüyecek misiniz? Emin misiniz
- +1 yıl
Erkenden arabayla gidip napacağım. Geze geze giderim işte
Tenezzül etmem kimseye. veririm parasını giderim istediğim yere otobüsle veya uçakla.
Çulsuzlar düşünsün :E14 Yorumla
Soran+1 yılBu durumun culsuzlukla ilgisi yok ama :) olayı yanlış anlamisisniz
Soran+1 yılYola cikarsaniz bu şekilde belki siz de anlarsınız çok ayrı :)
sen git otostop çek bin bir arabaya kötü insana denk gel adamınn seni nereye götüreceği ve ne yapacağı belli değil sonra haberlerde duyarız ormanlık alanda kadın cesedi çok kez tecavüze uğramıs ve ardından yakılmıstır kız tanınmaz halde otostp çekmekk bu olasılığa davet çıkarmaktır unutma o zamanda arkandan su testisi su yolunda kırılır denir
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkese aynı gözle bakmaya devam edin on yargılı insan müsveddesi. Şüphe duydugumuz araca binmiyoruz. Araca bizi alan kisi nereden biliyor peki onu öldürüp tüm parasını alıp ormana atıp kacacagimizi mesela? Hep kadınları mağdur düşün olur mu.
erkek olduğunuzda kimse almaz. açıkçası ben farkettim ki sonradan. kendi davranışımı yani. hacettepede almıyormuşum yani:) erkekleri fiziksel saldırır diye almıyorlar. erkeklerin dramı ne olcak. kızlar ise tırsıp binmezler
10 Yorumla
+1 yılKıbrıs'ta askerdim bir zamanlar kaldığımız yer biraz şehir dışındaydı. Kenarından bir anayol geçiyor işte bilmeden aracın birine otostop çektim araç BMW yanılmıyorsam araba durdu içindeki sağolsun bir bayan gideceğim yere bırakmıştı :)
10 Yorumla
+1 yılLise ikiden beri otostop çektim. Lise mezuniyetime bile otostop çekerek kaymakam aracıyla gittim.
Üniversitede meclis arabasına çekip durdurdugum oldu.
Ama kadın olsam maalesef bu ülkenin profili yüzünden çekemezdim galiba.10 Yorumla
+1 yılHayır asla sonra tecavüz edip 38 yerimden bıçaklayıp gözlerimi kaşıkla çıkarıp gelinlik giydirip çalılılara atarlar
42 Yorumla- +1 yıl
sana hayranım xödkdmznsn
+1 yılBu güzel konuda farkındalığımızı arttırıp bizi uyardığın içun teşekkür ederim iri memelim
13 Yorumla- +1 yıl
Anaaa videodaki kız sen misin
Soran+1 yılEvet 😂
- +1 yıl
Ben de kim bu ünlü diyodum ya
+1 yılBir kadın otostop çekerse alırlar büyük ihtimalle fakat ben de birçok kadın ve kızı aldım evine veya başka yerlere bıraktım fakat kadından çok erkek aldım genç aldım korksam da aldım Allah için
10 Yorumla
+1 yılÇekmem. Hele tek başıma iken asla. Yürümeyi ve yardım bulacağım güvenilir bir yerleri aramayı tercih ederim. Ama topluysak olabilir kızlı erkekli toplu isek.
10 Yorumla
+1 yılben çekmiştim bir keresinde allahtan sivil polise denk geldim de sorun çıkmadı mezarlıktan çıkmıştım akbilimde para kalmamıştı olduğum yerde de belediye otobusunden başka araba geçmiyordu bende otostop çektim eve gidene kadar yusuf yusuf olmuştum
20 Yorumlagenelde otostop çekerim ve memleketim diye söylemiyorum ama 5-6 farklı il de otostop çekmiş biri olarak söylüyorum ki otostopta en güvenilir yer bence tokattır
10 YorumlaOtostopu bir yaşam biçimi olarak ele alıp o şekilde dünyayı gezen insanlar var. Belki biraz riskli ama cesaret gerçek kazançtır
20 Yorumla
+1 yılKanka çok şükür bulduk seni evet izledim çok hoştu arada mecbur kaldımmı yapıyorum yoksa keyfimden değil peki kanka hangi guruptu o söyler misin bende üye olayım 😊😃😂
10 YorumlaKendi yaşadığım ilçede bile çekmem. Gerekirse saatlerce yürürüm yine çekmem. Geç kalacaksam kalırım ama çekmem. Yaralıysam veya çok tehlikeli bir durumdaysam polis veya ambulansı ararım gerisi çekmem.
10 Yorumla
+1 yılÜniversitedeyken yaptık 2 kız ama araca bakmalı ve içine ona görebinmeli mesela biz akyaka mığla yolunda bindik çok eğlendik
29 Yorumla- +1 yıl
Cidden hiç korkmadan atladık
- +1 yıl
Benden betermişsin
- +1 yıl
Ben akdenizde okudum ama gezmelerim hep son yıldı
- +1 yıl
😄😄
+1 yılDavutpasa yokusunu çıkmak için hergün yüzlerce öğrenci otostop çekiyor. Ama ben hiç çekmedim içimdeki minnet etmeme duygusundan dolayı
20 Yorumla
+1 yılYok hiç cekmedim.. gidecegım yere yetişemeyecegımı bilsem de , param olmasa da. Asla otostop falan cekmem
20 Yorumla
+1 yılkızlı erkekli 3 üç kişi çekmiştik ama tek başıma cesaret edemem.
30 Yorumla
+1 yılBence cesaret ile ilgisi yok. Ben elalemin arabasına niye biniyim ki
34 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😆 eksileyen beyde arabasına binmiyorum diye kızdı sanırsam 😂
- +1 yıl
Ahahah yok yok sizden bilmedim 😆
Çok çektim, herhangi bir sıkıntı da yaşamadım. Yolda giderken aracıma yolda kalanları almışlığım da çok.
10 YorumlaAnlatım tarzını biraz düzeltirsen tam olur. Hic otostop çekmedim ama çekeni aldim almaz olaydim bir dahada almam.
23 Yorumla- +1 yıl
Neden Hanımefendi tanışma teklifimi aldınız
- +1 yıl
@Muzafer_Tuğkan erkek almadım kadındı
- +1 yıl
Anladım Hanımefendi 😊
+1 yılOtostop bir kültürdür. Yeni insanlarla tanışmak için otostop çekenler var. Ben sadece zorunlu durumlarda otostop çekerim.
10 Yorumla
+1 yılEwt çektim 2 hafta önce arkadaşla çok iyi biriydi saolsun varolsun 😂 ama şu an olsa yapmazdım o an düşünemedim belki kötü biri olabilirdi 😏
10 YorumlaÖğrencilik yıllarında otostopla tatile gitmisligim bile oldu,
Ankara'dan çıktım sahile doğru nereye denk gelirse diye, Datça ya gitmiştim :)10 YorumlaHacettepe Üniversitesi Kampüsü'ne giderken arkadaşlarım çekiyordu ama zaten geneli öğretmen veya öğrenci oluyordu 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Sapık olsa bittiniz. Vallahiii
Hiç otostop çekmeye ihtiyacım olmadı. Aracım ile hiç otostop çeken birini almadım arabaya çünkü denk gelmedim 😊
10 Yorumlasenin çekmeye var da öbürünün almaya var mı ben kim olursa olsun almam sen alır mısın
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet alırım. ve aldım insanlara yardım etmeyi seviyorum
Otostopculari almiyorum. Kimin nasil biri oldugunu nerden bilecem 😃
20 YorumlaHiç çekmedim ama bir gün zewkle çekmek çok isterim ekşın isitiom
22 Yorumla- +1 yıl
Başına iş alırsın
2 ayOtostop çekeceğime gider paşa paşa paramı verir giderim gerekirse borç alırım. Bana aşırı saçma geliyor abi en kötü polisi ararım böyle böyle bi durum var açıklarım durmu polis çağırır onlarla giderim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılotostop çek sonrada gelsin taciz tecavüz , ömrüm boyunca hiç otostop çekmedim inşallah bundan sonrrada çekmem. ya resmen daveteyi veriyorsunuz karşıızdaki kötü niyetli kişilere , annannnem otostop çekti gecen gun diyorum ki annanne binme arabaya bak böbregini alırlar, seni döverler, tecavuz ederler, aman kızım benden geçti artık diyor. sanırım alışkanlık meselesi bu.
00 Yorumla
+1 yılYok istemem. Türkiye de ne olcağı belli olmaz tehlikeli
30 Yorumlabence Ankara ve kıyı kentlerı otostop çekmenın en kolay olduğu yerler
10 YorumlaBence en güvenli yer manisa - İzmir arası otostop durağı gibi oralar dolu insanla
10 Yorumla
+1 yıl1 kere çektim 15 dakika kimse durmadı bende yürüdüm bir daha çeker miyim meçhul
10 YorumlaÜniversitede az mı çektik ooooo
Taksi minibüs eyvallah da
Dozer e bile çektik be canim 😏😁😂10 YorumlaOtostop çekerek dünyayı gezen var Türkiye'de bu iş tehlikeli iki kişiysen çekilir
10 Yorumla
+1 yılHayatta yapmam. Taksiye binince bile insan tedirgin oluyor bu devirde😏
10 Yorumla
+1 yılOtostopu sadece muğlada çekerim, o da yanımda kesinlikle bir erkek arkadaşım olacak
10 Yorumla
+1 yılBen ne zaman el kaldırsam dururlardı ama uzun zamandır arabayla gezdiğim için gerek duymuyorum
10 Yorumla
+1 yılCekmedim , normal yürürken başıma neler geliyor ceksem ne olur acaba?
10 Yorumla
+1 yılHadi sana bu tipinle kimse bakmaz zarar vermez ama millete matah bir şeymiş gibi gösterme şu otostop denilen şeyi. Burası Türkiye, sonra cinayete tecavüze kurban gitti kadın hakları diye ağlarsınız. Önce güvenliğini al sen ondan sonra hakkını ara. Hele bir tane görüş paylaşan arkadaş da avrupada kızlar otostop çektiği adamlarla birlikte oluyor o kızların bekaret sorunsalı yok diyor. Onun annesini ve kız kardeşini türkiye turuna çıkarmak istiyorum.
10 YorumlaÜniformamdan dolayı istemediğim halde duranlar oluyor ama kibarca reddediyorum :)
11 Yorumla- +1 yıl
Uniforman ne ki
+1 yılHiç otostop çekmedim ama yapmak istiyorum, keyifli olabilir.. 😀İçerik için teşekkürler..
10 Yorumla
+1 yılOtostop çekmeyi saçma buluyorum ben ya da cesaretsizim size göre
11 Yorumla- +1 yıl
Ya da zenginsin.😂
+1 yılIlkimi otostopta deneyimli biriyle cekicem korkumu atarsam cikicam yola. Millet dunyayi geziyo ya
11 Yorumla- +1 yıl
Arabaya binmeden plakasını alacaksın. Taktik budur herhangi bir aksi durumda plakasını aldığını söyleyip seni hemen indirmesini söyleyeceksin ve asla tek başına otostop çekmemek gerekiyor.
Yakışıklı olgun karakterli biri denk gelse neyse. Tecavüzcüye kaptırmak istemiyorum paçayı ✩
11 Yorumla
+1 yılÇok zor durum da kalırsam çekerim yani cesaretim var 😁
10 Yorumla- Devamını Gör (177)
Devamını Gör(222)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri