Bunu avrupa da yaptım da, Türkiye'de hiç yapmadım. Büyük ihtimalle çok zor bir durumda kalmadıkça da yapmam.
Otostop ile seyahat etmeye cesaretiniz var mı?

Bunu avrupa da yaptım da, Türkiye'de hiç yapmadım. Büyük ihtimalle çok zor bir durumda kalmadıkça da yapmam.
Otostop ile seyahat etmeye cesaretiniz var mı?

bir dönem şehir içinde bile otostop kullanıyordum:D türkiyenin belli şehirlerinde otostop yapmışlığım var. tek başına yapmıyorum tabii. yanımda arkadaşlarım da varsa yapıyorum. bir keresinde antepte yapmıştık:D mantı satan bir abi durmuştu, kasasına almıştı bizi saçma sapan bi durumdu. buralarda kız başınıza otostop çekmeyin yanlış anlaşılır zorda kalmayın diye aldım sizi demişti:D yöresine göre de değişiyor tabii. karsta da otostopla gezmiştik oranın eğitim seviyesi yüksek olduğundan mıdır nedir adam özel şöförümüz gibi bizi gideceğimiz yerlere götürmüştü bu da böyle bir anımdır:D
Bence gayet güzel bir anı. :D Güvenilir insanlara denk gelmen çok iyi olmuş ama Çoğunluk böyle değil maalesef. :/
Kendi arabamla giderim :D kokuşmuş arabalara otostop şey yapamam. Cesaret işi değil yani bu bana göre, adı başka bir şey olsun.
Koy bakalım adını madem :D
Koyamadım 🙄 sana pasladım
" Cesaret "
Hayır değil sinir etme bulacam ben sen sus
Hadi sana yardımcı olayım, " Delilik " diyeyim :D
Neyse kabul edilebilir 😅
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kesinlikle o cesaretim yok. Yapmadım, yapmam da yani. 😂
Fenomenliğin hayırlı olsun bu aradaa! 🥳✨️
Çok teşekkür ederim 🙏😌
🥳🥳
Hayır cesaret ile ilgisi yok ülkede hiç bir insan güven vermediği için otostop ile seyahat etmezdim.. ama sadece yolda kaldıysam zor durumdaysam belki olurdu.. onda da kadın sürücülere daha çok güvenirim :D zaten şu an için seyahat ya da tatil planlarım yok hiç.. sadece ileride arabam olursa o zaman şehir turları yaparım o da kendim sürerim zaten başkası olmaz yanımda.. ya da sevgilimle birlikte yapabilrim bilmiyorum şu an düşünmedim hiç ama filmler de ki gibi olmuyor pek. yani kimse otostopçu almaz öyle direk.. alsa da dediğim gibi güven olmuyor kimseye..
Cevap
18Cevap
Yok asla uğraşamam :D Ben 18 yaşından beri zor durumda kalıp da otostop çeken herkesi araçlarıma almışımdır. Yani çok serseri tipli, kalabalık veya abuk sabuk tipler olmaması yeterliydi. Üniversite vakti bir kere arabayı bırakmıştım ve saat 23:00 civarlarına geliyordu. Dönüş için araç kalmayınca bir otostop çekeyim dedim de ulan kimse almamıştı dghfhkdflg O zamandan beri otostop deyince aklıma gelir.
Aga be hahah senin de çok talihsizmiş fkkf Benim de oldu zamanında ama 1 kere oldu ve ondan sonra bir daha otostop çekmemeye yemin ettim. :D Adam beni bir şuraya uğrayacam, bir buraya uğrayacam, arabada bekle, orada bekle dedi. :D
Yahu arkadaş 40dk lık mesafeyi 5 saatte aldım ama yani stres yaşadım, korku yaşadım. Tam bir fiyasko jdjd
Ben de arabaya aldım zamanında da yok ya, herkese güvenemiyorum artık ben. Tanıdık görürsem alırım :D
Çok şükür öyle bir şeye ihtiyaç duymuyorum.. Gerekirse iki araç değiştirip gideceğim yere giderim.. Yine de otostop yapmam.. Kimin ne düşüncede olduğu belli değil.. Nasıl güvenip de biniyorlar tanımadıkları insanların araçlarına anlamıyorum..
Üniversite zamanı şehirlerarası bile gittik 3 kız. Ama şimdi olsam yapmam. Hem ben daha evhamlıyım hem de artık ülke sapık dolu. Sağolsun Ampül!!!
Kadın için sakıncalı erkek olabilir ama otostop kütü fikir hiç tanımadığın imdanların arabasına binmeyin
Bizim ülkede para verdiğin otobüs firmasında taciz etme hakkı görüyor adamlar, kaldı ki otostop🙄 hiç güvenli değil
İnsanlardan korktuğum kadar korkmuyorum hicbirseyden.. gece dışarıda olmak , bir yerde yalnız kalakalmak.. insanlar kadar korkutmaz kimseyi..
bende cesaret var da kimse durup arabasına almaya cesaret edemez
avrupada bunu yaparken kimse sana karışamdımı
yok Allah düşürmesin
kimseyi arabama almam, kimsenin aracına da binmem
Benim varda beni arabasına alacak kişiyi bulmak mesele
Asla olmaz.. kimseye güvenemem ve rahatima düşkünüm
Çok şükür öyle bir ihtiyacım yok olsa bile otobüse binerim kimseye güven olmaz
otostop ile üniversite öğrenciyken 3 ülke 30 şehir gezdim
Benim cesaretim olur ama alacak olanın artık cesareti olur mu bilemem sokakta kavga görsek karışmıyoruz otostop çekeni mi alacaklar.
Cesaretin olur mu ben çok gitti okula bence gitme yani bana bile sarktilar
aynı fikirdeyim. bir çok ülkede bunu yaptım ama türkiye de bunu yapmam.
Ben yapmadim ama bodruma doğru yalnız seyehat ederken balıkesir çıksında otostop yapan bir kizi alıp bodruma kadar götürmüştüm. Güzelde. bir kızdı. cesaretine sasirmistim
Ben otostop yapsam bile ayıp olmasın diye yine para verirdim😂
2002 2018 sürekli mahalle içi dahil TR batı yarısı
He üstümden sonra korku filmi çekilsin...
Adrenalin dolu dakikalar fkkf
Gece geç saatte otostop çekmiştim eve yakın bi yerde 1-2 km vardı ama köpekler vardı ilerde korkudan 😅
Kötü bence. Çok rahatsız hissederim
Hayır , insanlar öcü gibi geliyor bana
Böbreklerimi seviyorum
Öyle bir şey hiç yapmadım yapmam da zaten 😂
Para olmayınca ediyorum
Türkiye çok riskli kanka ya yapmadım o yüzden
Bir dekika benim telefon caliyorrrr
Organlarımı seviyorum
Hayır yok valla dhsjs
yaparım ama hiç yapmadım
Hayır 😀
Hayir.