+1 yılSelamm💚 Yunanistan' da kamp yapmak için uygun yerler aradığınızı söylemişsiniz. Hemen size anlatalım, nereler uygun görün. Fikir sahibi olun.
Yunanistan' da kamp yapmak için uygun yerler neresi?
💚Camping Athens~Girit

Camping Athens Camping Athens Girit Adasında yer alan bir kamp merkezidir. Atina'ya yakın bir konumda bulunan bu kamp merkezimiz sizi önemli temel ihtiyaçlar ve imkanlar konusunda yalnız bırakmayacaktır. Ormanların içinde konforlu bir tatil sizi beklemekte. Ayrıca ailece yemek yiyebileceğiniz güzel restaronlar da mevcut.
Hakkında bir video bulunmakta, yardımcı olur umarım.
https://youtu.be/-lb7sjz5a1o💚Camping sikia~ Kato Gatzea

Camping Sikia En çok önerilen yerler arasında bulunan Camping sikia Kato Gatzea' da bulunan bir balıkçı kasabasıdır. Bu balıkçı kasabası aynı zamanda ödüllü bir tatil yeridir. Bunu da göz önünde bulundurun derim. Zeytin ağaçları ile ünlüdür. Haliyle geniş topraklara yayılmış güzel bir havası vardır.
Hatta bir video da buldum, yardımcı olur umarım.
https://youtu.be/SV-8KR800uQ💚Camping Koutsounari~ Girit
Girit'te bulunan bir başka kamp alanı da Camping Koutsounari. Sosyal etkinlikler için biçilmiş kaftan olan bu kamp alanında yüzme ve diğer su sporları için güzel bir alan vardır. Bu tarz şeylere ilginiz varsa Camping Koutsounari sizin için uygun bir yer.

Camping Koutsounari 💚 Camping Mithimna~ Drapainas

Camping Mithimna Diğer kamp alanlarına nazaran daha gözlerden saklı duran Camping Mithimna da bu listede bulunmayı hak ediyor. Hemen yanında Drapainas Plajı bulunmaktadır. Bu da deniz, kum ve güneş demek.
Videosu da var, umarım yardımcı olur.
https://youtu.be/ttaX9OuuOX8Ayrıca, kamp yapmak için gerekli ekipmanları bulabileceğiniz bir yer olan Camping Megastore kamp merkezinden de bahsetmek isterim.
💚💚Camping Megastore
Kamp yaparken lazım olacak uygun ekipmanları bulabileceğiniz bir yer olan Camping Megastore' de Çadır ve uyku tulumu gibi temel kamp elemanlarını kiralayabiliyorsunuz. Kamp sandalyesi ve masası da var. Ücretsiz Wi-Fi imkanı da sunuyor diye ekleyelim.
Umarım faydalı oldu.
İyi günler 😇32 Yorumla- +1 yıl
25 tl çok az.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba Sadece olimpos dağını biliyorum ben filmleri de çok sevdiğim için aslında bir gün gitmek isterdim. çok huzurlu ve güzel bir yer bence. bir çok şehir olsa da ben Yunanistan da en çok buraya yani bu bölgeye gitmek isterdim..

Yunanistan'ın en yüksek dağı olan Olimpos Dağı, doğa severler ve dağcılar için ideal bir kamp alanıdır. Dağ eteklerinde çadır kurabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılYunanistan, doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleriyle ünlü bir ülke olduğundan, kamp yapmak için harika yerlere sahiptir. İşte Yunanistan'da kamp yapabileceğiniz bazı bölgeler ve kamp yaparken dikkat etmeniz gereken konularla ilgili öneriler:
**Kamp Yapılabilecek Yerler:**
1. **Halkidiki Yarımadası:** Bu bölge, güzel plajları, tarihi yerleri ve doğal güzellikleriyle ünlüdür. Sani Beach, Armenistis ve Vourvourou gibi bölgelerde kamp alanları bulunur.
2. **Peloponez Yarımadası:** Mora Yarımadası, tarihi kalıntıları ve doğal güzellikleriyle dikkat çeker. Voidokilia, Koroni ve Elafonisos gibi bölgelerde kamp yapabilirsiniz.
3. **Olimpos Dağı:** Bu dağ, Yunan mitolojisinde büyük bir öneme sahiptir. Dağın eteklerinde ve yakın bölgelerinde kamp yapma imkanı bulunur.
4. **Kiklad Adaları:** Bazı Kiklad adaları, kamp yapmak için ideal yerler sunar. Özellikle Naxos ve Paros adaları bu konuda popülerdir.
**Kamp Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler:**
1. **İzin ve Kurallar:** Yunanistan'ın farklı bölgelerinde kamp yapmak için yerel yönetimlerin izinlerine ve kamp kurallarına uymak önemlidir.
2. **Doğa Koruma:** Doğal alanlarda kamp yaparken doğayı koruma konusuna dikkat etmek önemlidir. Çöplerinizi toplayın, çevreyi kirletmeyin.
3. **Su ve Gıda:** Su kaynağı bulmak ve hijyenik koşullarda su kullanmak önemlidir. Ayrıca, yeterli miktarda gıda ve malzeme getirmeyi unutmayın.
4. **Hava Durumu:** Yunanistan'ın iklimi değişken olabilir. Hava koşullarına uygun giysiler ve ekipmanlar hazırlayın.
5. **Güvenlik:** Güvenli bir kamp yeri seçmek önemlidir. İnsanlardan uzak, doğa içinde olabilecek güvenli bölgeleri tercih edin.
6. **Yangın Riski:** Kuru hava ve rüzgar nedeniyle yangın riski olabilir. Ateş yakarken veya mangal yaparken dikkatli olun.
7. **Sağlık ve İletişim:** İhtiyacınıza uygun ilaçlarınızı yanınızda bulundurun ve iletişim için gerekli araçları alın.
Yunanistan'da kamp yaparken yerel kuralları ve doğayı koruma prensiplerini önemseyerek, güvenli ve keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kamp yapmadan önce yerel kaynaklardan ve resmi sitelerden güncel bilgileri edinmek faydalı olacaktır.
00 Yorumla
Tabii, daha detaylı olarak Yunanistan'da kamp yapabileceğiniz bölgeleri ve kamp yaparken dikkat etmeniz gereken konuları anlatayım:
**Kamp Yapılabilecek Bölgeler:**
1. **Parnassos Dağı Bölgesi**: Bu bölge, Yunanistan'ın merkezinde yer alır ve yılın çoğu döneminde kamp yapmaya uygundur. Parnassos Dağı'nda farklı zorluk seviyelerine sahip doğa yürüyüşleri yapabilir, dağ bisikleti gezilerine çıkabilir ve doğal güzelliklerin tadını çıkarabilirsiniz.
2. **Peloponez Yarımadası**: Tarihi kalıntılarla dolu bu bölge, aynı zamanda deniz kenarındaki güzel kamp alanlarıyla da ünlüdür. Antik Olympia, Mystras ve Epidaurus gibi yerleri ziyaret edebilir ve ardından kamp yapmak için güzel plajlara ve koylara geçebilirsiniz.
3. **Santorini Adası**: Volkanik manzaraları, beyaz badanalı binaları ve mavi kubbeleri ile ünlüdür. Adada sınırlı sayıda kamp alanı bulunabilir, ancak eşsiz manzaraların tadını çıkarmak için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.
4. **Korfu Adası**: Yeşil doğası, güzel plajları ve tarihi mekanları ile ünlü olan Korfu Adası, kamp yapmak için harika bir seçenektir. Ayrıca adada doğa yürüyüşleri yapabilir, su sporlarıyla ilgilenebilir ve geleneksel köyleri ziyaret edebilirsiniz.
5.**Yanya Yarımadası: Parga, Preveza ve Sivota gibi bölgeler, kristal berraklığındaki denizleri ve muhteşem plajlarıyla ünlüdür. Bazı yerlerde kamp alanları bulunmaktadır ve günlük kamp ücretleri makul seviyelerdedir. Kamp yapabileceğiniz alanda temel tuvalet ve duş hizmetleri genellikle mevcuttur. Ayrıca, bölgede rüzgar sörfü gibi su sporları da yapabilirsiniz.
6- Epirus Bölgesi: Zagori olarak bilinen bölge, muhteşem doğa manzaraları ve trekking rotalarıyla ünlüdür. Ayrıca Vikos-Aoos Milli Parkı, dünyanın en derin vadi sistemlerinden birine ev sahipliği yapmaktadır. Burada çadırınızı kurabilir, büyüleyici doğal güzelliklerin tadını çıkartabilir ve gün boyu yürüyüş yapabilirsiniz.
7.**Selanik: Selanik, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile Yunanistan'ın en büyük ikinci şehri olarak bilinir. Kassandra Yarımadası'ndaki ünlü plajları ve Halkidiki bölgesi, kamp yapabileceğiniz ideal noktalardır. Burada çadır kurabileceğiniz resmi kamp alanları ve otantik doğal alanlar bulunmaktadır.
8.**Atina Riviera: Yunanistan'ın başkenti Atina'nın güneyinde yer alan Atina Riviera, büyüleyici plajları ve doğal güzellikleriyle ünlüdür. Paleo Faliro ve Varkiza gibi plajlar, kamp yapmak ve denizin keyfini çıkartmak için harika seçenekler sunmaktadır. Ayrıca, Vouliagmeni Gölü, doğal güzelliğiyle dikkat çeken bir başka noktadır.
9.** Crete Adası: Girit, Yunanistan'ın en büyük adası olup kamp yapma imkanı sunan birçok güzel noktaya sahiptir. Plajları, dağları ve tarihi alanlarıyla ünlü olan Girit, doğa severler ve kampçılar için ideal bir seçimdir. Burada resmi kamp alanları, kamp yapanlar için tesislere ve temel olanaklara sahiptir
**Kamp Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Konular:**
1. **Hava Koşulları ve Mevsim Seçimi**: Yunanistan'ın iklimi genelde sıcak ve kuru olmakla birlikte, mevsime göre sıcaklık değişebilir. Kamp yapmayı planladığınız dönemi iyi araştırın ve uygun kıyafetleri yanınıza alın.
2. **Çevreye Saygı**: Doğayı koruma bilincine sahip olun. Atıklarınızı düzgün şekilde imha edin, çevreyi kirletmeyin ve doğal yaşamı rahatsız etmekten kaçının.
3. **Güvenlik ve İletişim**: Kamp alanınızda acil durumlar için iletişim seçenekleri bulundurun. Cep telefonları, radyolar veya taşınabilir şarj cihazları gibi araçlarınızın şarjını kontrol edin.
4. **Doğa Yürüyüşleri ve Aktiviteler**: Eğer doğa yürüyüşleri veya benzeri aktiviteler planlıyorsanız, rotaları önceden araştırın ve gerekli ekipmanları yanınıza almayı unutmayın.
5. **Yerel Kültür ve Gelenekler**: Yunan kültürüne saygılı olun. Yerel halkın geleneklerine uygun davranışlarda bulunun ve çevreyi tahrip etmekten kaçının.
6. **Su ve Gıda Temini**: Yanınızda yeterli su ve gıda bulundurun. Ayrıca su arıtma cihazları veya temizleme tabletleri de düşünebilirsiniz.
7. **Kamp Ekipmanları**: Çadır, uyku tulumu, mat, mutfak eşyaları gibi temel kamp ekipmanlarını yanınıza almayı unutmayın.
8. **Sağlık ve İlk Yardım**: Temel ilk yardım malzemelerini yanınızda bulundurun ve yakınınızdaki sağlık hizmetlerini önceden araştırın.
.
Bu bölgelerde kamp yaparken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta şunlardır:
- Kamp yapmak için çadırınızı kuracağınız alanı önceden araştırın ve mümkünse önceden rezervasyon yapın. Bu şekilde istediğiniz tarihlerde kamp yapmanız daha kolay olacaktır.
- Hava durumunu kontrol edin ve mevsimine uygun kıyafetler ve ekipmanlarla yanınıza alın. Yazın sıcaklık yüksek olabilirken, kış aylarında soğuk ve yağışlı olabilir.
- Kamp alanlarında çevreyi korumaya özen gösterin. Doğaya zarar vermekten kaçının, çöplerinizi düzenli bir şekilde toplayın ve yetkisiz alanlara girmemeye dikkat edin.
- Güvenlik konusunda dikkatli olun. Değerli eşyalarınızı güvende tutmak için gerekli önlemleri alın.
- Yanınızda yeterli miktarda su, yiyecek ve temel kamp ekipmanlarını bulundurun. Kamp alanlarında alışveriş yapma imkanı sınırlı olabilir.
- Doğanın sesine saygı gösterin ve diğer kampçıları rahatsız etmemeye özen gösterin. Gürültülü etkinliklerden kaçının ve çevredeki sessizliği bozmamaya özen gösterin.
Yunanistan'ın doğal güzelliklerinin tadını çıkarırken güvenlik, çevreye saygı ve diğer kampçıların konforu için gereken önlemleri alarak keyifli bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz.
Umarım bu detaylar size yardımcı olur ve güvenli, keyifli bir kamp deneyimi yaşamanızı sağlar. İyi tatiller! 🏕️00 Yorumla
Yunanistan, Akdeniz iklimi, zengin tarihi ve kültürü, çok sayıda adası ve ormanlık alanları ile kamp yapmak için harika bir ülke. Yunanistan'da kamp yapmak isteyenler için birçok seçenek var. Örneğin:
- **Atina**'da Akropolis'in eteklerinde yer alan **Camping Athens**¹, şehrin merkezine yakın, temiz ve güvenli bir kamp alanı. Burada çadır, karavan veya bungalov kiralamak mümkün. Kamp alanında restoran, bar, market, havuz, spor salonu, çamaşırhane ve internet erişimi gibi olanaklar bulunuyor.
- **Korfu** adasında yer alan **Camping Paleokastritsa**², denize sadece 800 metre uzaklıkta, yeşillikler içinde bir kamp alanı. Burada çadır veya bungalov kiralamak mümkün. Kamp alanında restoran, bar, market, duş, tuvalet ve internet erişimi gibi olanaklar bulunuyor.
- **Girit** adasında yer alan **Camping Elizabeth**³, kumlu Mysiria plajına sadece 10 metre uzaklıkta, ağaçlarla çevrili bir kamp alanı. Burada çadır veya bungalov kiralamak mümkün. Kamp alanında taverna, snack bar, duş, tuvalet ve internet erişimi gibi olanaklar bulunuyor.00 Yorumla
+1 yıl1 - Yunan Adaları: Adalar arasında Mikonos, Santorini, Rodos gibi popüler turistik yerlerde kamp imkanları sınırlı olabilir. Ancak daha az turistik ve doğal adalarda kamp yapma fırsatı bulabilirsiniz. Örneğin, Amorgos, Naxos, Paros gibi adalar bazı kamp alanlarına sahip olabilir.
2 - Peloponez Yarımadası: Peloponez, sahil şeridi boyunca ve iç kesimlerde kamp yapabileceğiniz birçok doğal alan sunar. Yarımada üzerindeki plajlar, dağlık bölgeler ve tarihi alanlar arasında seçim yapabilirsiniz.
3 - Vikos-Aoos Milli Parkı: Bu milli park, kanyonları ve doğal güzellikleriyle ünlüdür. Epirus bölgesinde yer alır ve kamp yapmak için uygun alanlar sunabilir.
4 - Pindus Dağları: Yunanistan'ın ana dağ sırası olan Pindus Dağları, doğal güzellikleri ve trekking imkanlarıyla bilinir. Bu dağlık bölgede kamp yapabilirsiniz.
5 - Chalkidiki Yarımadası: Üç parçadan oluşan bu yarımada, plajları ve doğal güzellikleriyle ünlüdür. Kamp yapmak için uygun alanlar ve tesisler bulunabilir.
6 - Olimpos Dağı: Yunan mitolojisine göre tanrıların yaşadığı yer olarak kabul edilen Olimpos Dağı, kamp yapmak isteyenler için harika bir seçenek olabilir.00 Yorumla
+1 yıl
Evet, Yunanistan'da birçok güzel kamp alanı bulunmaktadır. Özellikle adaların ve kıyı bölgelerinin doğal güzellikleri kamp yapmak için harika fırsatlar sunar. Örneğin, Karpathos, Rodos, Kreta gibi adalar ve Peloponez Yarımadası gibi bölgelerde kamp yapabilirsiniz.
Kamp yaparken dikkat etmeniz gereken bazı konular şunlar olabilir:
- İzinler: Kamp yapacağınız alanda kamp yapmaya izin verilip verilmediğini kontrol edin.
- İklim ve Hava Durumu: Mevsime uygun giysiler ve ekipmanlar getirerek hava koşullarına hazırlıklı olun.
- Temel Ekipmanlar: Çadır, uyku tulumu, mat, mutfak malzemeleri gibi temel ekipmanları yanınıza almayı unutmayın.
- Çevreye Saygı: Doğayı korumak için çöplerinizi toplayın, yangın yaparken dikkatli olun ve vahşi yaşamı rahatsız etmekten kaçının.
- Yiyecek ve Su: Yeterli yiyecek ve suyu yanınıza alın. Bulunduğunuz bölgede su kaynaklarının olup olmadığını öğrenin.
- İletişim: Cep telefonu şarjı, harita veya GPS gibi iletişim ve navigasyon araçlarını hazır bulundurun.
- Acil Durumlar: Acil durumlar için gerekli iletişim numaralarını ve sağlık hizmetlerinin bulunduğu yerleri öğrenin.
Kamp yapmadan önce iyi bir araştırma yaparak, gideceğiniz bölge hakkında detaylı bilgi edinmek önemlidir. Güvenliğiniz ve keyifli bir deneyim için bu önerilere dikkat etmek faydalı olacaktır.04 Yorumla- +1 yıl
HEY iyi cevap yazan işe yaramaz 25 tl değerinde SAKIZ bile almaya yetmeyen ödülünü güle güle kullan.
- +1 yıl
Aynen knk
- +1 yıl
Bu site yönetiminin en değersiz nesnesi kullanıcılar. SEBEBİDE algıda seçicilik yapamayan eğitim seviyesi
- +1 yıl
İşin içinde emek ve özgünlük olunca chat botu bile geçebilirsin bunu unutma😉
+1 yılÇıplaklar kampı var. Birde herşeyin serbest olduğu daha aykırı kamplar var ama onlara herkes gidemez diye biliyorum. Çıplaklar kampında herkes doğal haliyle anadan üryan takılır. Lakin taciz sarkıntılık falan yapılmaz. Yapanıda barındrımazlar. Diğer kamplar seks kampı tarzıdır. Orgy de dahil olmak üzere tek li çoklu seks aktiviteleri yapılır.
04 Yorumla- +1 yıl
Gittin mi hiç
- +1 yıl
Ben gitmedim ama giden tanıdıklarım oldu.
+1 yılTürkiye bitti sıra Yunanistan'a mı geldi? :) Ülkemizde kamp alışkanlığı yok insanlarda... Kam demek doğa demek doğayı kirletmeden güzelliği yaşamak demek... Ama ülkemiz insanı her yerin içine etmeyi çok seviyor :( Neyse güzel ülkem dururken ne Yunanı...
12 Yorumla- +1 yıl
Yunanistan en nefret ettiğim ülkelerden birisi... soruyu epeyce s. l. k biri sormuş galiba.
- +1 yıl
@TalkingAngelaK-Pop asla güvenilmez bir ülke.. Yaptıkları hafızalardan silinmez... o yüzden ben de sevmem ama nefret de etmem nefret aklı ali koyabilir...
- Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılSantorini adasını mutlaka ziyaret etmelisiniz

10 Yorumla
+1 yılYunanistan'a hiç gitmedim ama dünyanın en güzel ülkesi olduğu kesin annem yunan kökenli ama ben hiç görmedim orayı bir ziyaret hiç fena olmaz kamp konusuna gelince orayı görmüşsün kamptan daha önemli birsey başarmışsın sevdin mi bari nasıl hep böyle acayip güzel Bi ülkedir diye hayal ettim kesin öyledir
00 Yorumla
+1 yılTürkiye’nin %95’i evden dışarı ayda 1 kere zor çıkarken Yunanistan’ı nereden bilsin 😂 ben bile Yunanistan’ı bir kere gezdim Atina Selanik ve civarlarında 3 gün kaldım sonra Girit adasında tatil yaptım bu kadar…
10 Yorumla
+1 yılHaa bizde her yaz mevsiminde Yunanistan'a kampa gidenlerdendikte bize sorunun bildirimini yolluyorlar. Amazon'dan verdikleri hediye çekide cabası🤦♀️😒
Hiçbir fikrim yok, tek bildiğim Yunanistan'ın gerçekten göz alıcı bir yer olduğu☺️00 YorumlaKaravanla mukemme yerler varmis , koy koy gidip özgürce yuzmek harika olacak sizin icin gzl tatiller
00 YorumlaAnlatamam keşfederek ilerlemek hoşuma gidiyor
12 Yorumla
+1 yılArabayla cok gezdim. ama kamp yapmadim.. yerlerini bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılKendi ülkemiz de kamp yapamıyoruz kaldı ki Yunanistan da mı yapicaz.
00 YorumlaEski kız arkadaşım gitmişti. Bana anlattı tüm detayları ile.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikkatli olun ABD Türkiye Yunanistan sınırına binlerce tank yığdı şimdide Fransa getiriyor onlar gelmeden yapın gelin çabukk
00 YorumlaHalkidiki diye biyer var Yunanistan’ın kuzeyinde plajları tesisleri kamp alanları ve athos dağı manastırıyla ünlü kıyı bölgesi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek bildiğim çıplaklar kampı evimdir
Not: Evde tekim00 Yorumla
+1 yılGerçekten orada kimseyle yakın olmamalısın. Uzak durma ama yakında olma bence. Farklı şeyler teklif ediliyor bazen.
00 Yorumla
+1 yılNe aradığına göre değişir. Nudist otel mi yoksa hedonist yani seks oteli mi? Ona göre cevap vereyim. Her iki türlüsünde de kalmışlığım var.
00 YorumlaBilen varsa bNads haber versin derim acaba nasıl hır yer yanından geçtim ama gitmedim
00 YorumlaBen her gun gidiyorum
20 Yorumlaçıplaklar kampındanmı bahsediyorsun
06 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bana kaçanın derdi sanamı düştü
- +1 yıl
Sana kaçsın yerli malı
+1 yılBirgün gidecem Yunanistan'a
10 Yorumla
+1 yılbude beach vardı iyyidi
00 YorumlaÖnce köyümden çıkayım sonra giderim
00 YorumlaCamping makis ve camping sikia favorimm
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılYeşil pasaportun var mı
00 Yorumla
+1 yılÇıplaklar kapmına gittik gayet hoştu.
08 Yorumla- +1 yıl
Hangisi ne gittiniz
- +1 yıl
Filaki - girit
- +1 yıl
Otel var mı orada yoksa kampın dışındamı kaldınız
- +1 yıl
Otel değil kampın dışındaydık çırılçıplak cümleten herkes güzeldi
- +1 yıl
Kampın içinde Nudist otel olan lazım
- +1 yıl
Kiminle gitmeyi düşünüyorsun 😏
- +1 yıl
Arkadaş grubu ile
- +1 yıl
Süper bak o olur tadını çıkar nette araştır nudist bulursun her türlü baya zevkli geçicek emin olabilirsin 😏
+1 yılMikanosta çıplaklar kampı var
02 Yorumla- +1 yıl
Gittin mi
- +1 yıl
Hayır kuzenim gitti onun anlattıģi kadarıyla biliyorum
+1 yılGoogle arastırmalarını burada neden yapıonz
00 YorumlaÇıplak olanlar mı? :D
00 Yorumlaçıplaklar kampı gibi kamplar mı
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılRodos adasına git Harika 🙈😅
06 Yorumla- +1 yıl
Gittin mi daha önce sen
- +1 yıl
Gittim
- +1 yıl
Kamp ile otel aynı konseptte mi
- +1 yıl
Yunanistan’ın en iyi çıplaklar kampı diyebilirim Rodos adası Naturist Angel oteli araştır bak netten
- +1 yıl
Ok saol
- +1 yıl
İyi eğlenceler canım 👍
+1 yılbilmiyorum ama sen ne arıyorsun onu merak ettim
10 Yorumla
+1 yılAdalar diyeceğimde oralar zaten bizim😏
00 YorumlaSantorini adası mukemmel
10 Yorumla
+1 yılMikanos a git
10 YorumlaMemleketim ❤️
10 YorumlaCiplaklar kampi mi ben gittim
00 YorumlaNasıl kamplar bilmiyorum
00 YorumlaAdalara git bence guzel
00 Yorumla
+1 yılTavsiyeler bekleniyorrrrrr
00 YorumlaO ülke tercihim hiç değil ya
00 YorumlaTürkiye'yi gez bosveryunanistani
00 Yorumla
+1 yılKavala Selanik arachova
00 YorumlaDeniz kenarı
00 Yorumlahepsi guzel degil bilakis yogun turk olandan kac
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVardır
21 Yorumla- +1 yıl
Gittinmi
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bilgim yok
00 YorumlaHmm var mı acaba :)
00 Yorumla
+1 yılCiplaklar kampi?
00 Yorumla
+1 yılVar ne olmuş onlara
00 Yorumla
+1 yılherşey meydanda
00 Yorumla
+1 yılEvet dogrufur
01 Yorumla- +1 yıl
Ne amaclı kamp
+1 yılYunanistan adaları
00 Yorumla
+1 yılBnde istiyorum
00 YorumlaSelanik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Yunanistan'da kamp yapabileceğiniz birçok harika yer bulunmaktadır. İşte Yunanistan'da kamp yapmak için düşünebileceğiniz bazı bölgeler ve bölgelerin bazı önerileri:
Pindus Dağları (Pindos veya Zagori): Pindus Dağları, Yunanistan'ın iç bölgelerinde yer almaktadır ve doğal güzellikleri ile ünlüdür. Zagori bölgesi, taş köyleri, vadileri ve nehirleri ile ünlüdür. Bu bölgede kamp yapabilirsiniz.
Peloponez Yarımadası: Peloponez, antik kalıntıları, plajları ve doğal güzellikleriyle bilinir. Nemea Vadisi ve Mani Yarımadası gibi bölgelerde kamp yapabilirsiniz.
Yunan Adaları: Yunanistan'ın birçok güzel adası kamp yapmak için idealdir. Özellikle Karpathos, Milos, ve Crete gibi adalar kampçılar arasında popülerdir.
Parnitha Dağı: Atina'nın yakınında yer alan Parnitha Dağı, kamp yapmak isteyenler için uygun bir seçenektir. Ayrıca burada trekking ve doğa yürüyüşleri de yapabilirsiniz.
Vikos-Aoos Ulusal Parkı: Bu ulusal park, Zagori bölgesinde bulunur ve çarpıcı bir manzaraya sahiptir. Vadiler, nehirler ve ormanlarla çevrili kamp alanları sunar.
Mount Olympus (Olimpos Dağı): Yunan mitolojisinin tanrıların yaşadığı yer olarak kabul edilen Olimpos Dağı, kamp yapmak ve doğa yürüyüşleri yapmak için ideal bir yerdir.
Kamp yapmadan önce, Yunanistan'daki belirli kuralları ve yönetmelikleri kontrol etmeyi ve izin gerekip gerekmediğini öğrenmeyi unutmayın. Ayrıca, herhangi bir çevresel düzenlemeye uyun ve doğayı koruma konusunda sorumluluk sahibi olun.
Ayrıca bugün yaşanan bir Yunanistan gelişmesini de sizlerle paylaşalım.
Yunanistan ile Türkiye Cumhuriyeti ilişkileri anlamında yeni süreç yaşanacak. Avrupa Birliği (AB) üyesi olan Yunanistan’ın yedi adası için Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulaması başlatılabileceği ifade edildi ve çalışma taslağı hakkında bilgiler sızdırıldı. İşte Yunanistan Adaları için Türk vatandaşlarına kapıda vize gelişmesi ile ilgili detaylar.
Yunanistan Adaları İçin Türk Vatandaşlarına Kapıda Vize Gelişmesi >> Detaylar İçin Tıklayın
Kaynak: Kampyerleri.org