Güncellemeler
+1 yıl
Guncelll
Cevap
2Cevap
Geçen yıl kardeşim İzmir dikilide yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam çadırlı bi kamp yeri memnun kalmıştı
Teşekkürler ama ben daha çok mugla tarafında yapmayı düşünüyorum ölüdeniz tarafları kelebekler vadisi ve oradaki bir çok koyu gezip görmek istiyorum
Anladım iyi tatiller
Teşekkürler
Öncelikle güvenli yerlerde yapın.
Kalabalik yerleri tercih edeceğim
Dereli Kamp Alanı Çok iyi kanka
Merhaba @bladeruner,
Geçen yıl bir okul arkadaşım 2 ay kadar kamp yaptı. Çok memnun kaldı. Yer Datça Aktur Kamp Alanı. Güvenlik, hizmetler, su, hava olarak son derece başarılı bir kamp olarak anlattı. Bence hem Datça hem de bu Kamp iyi bir seçim olacaktır.
Datça, Türkiye’de hava temizliği ve oksijen açısından en ideal yerlerden birisidir. Burada kamp yapan insanlar gerçekten de tazelenmiş ve güçlenmiş olarak geri dönüyorlar. Arkadaşımın verdiği bilgileri de harmanlayarak sitesinden şu bilgileri aldım.
“Çadır - Karavan Kiralama Hizmetimiz Bulunmamaktadır. Eşsiz güzelliğe sahip çam ormanları içerisinde, park edeceğiniz karavanınızda veya kuracağınız çadırınızda, çok rahat ve huzurlu konaklayabileceksiniz. Misafirlerimizin karavan ve çadırına elektrik hizmeti verildiği gibi, merkezi yerlerimizde sıcak, soğuk, duş, tuvalet, mutfak, bulaşık ve çamaşır yıkama imkanları verilmektedir.”
Eğer daha Kuzey’de bir yerleri düşünürseniz, benim tavsiyem ya Ayvalık çevresi ya da Dünya Cenneti Kaz Dağları olacaktır.
Kamp yapmaya giderken neler almak gerekir?
Şimdiden iyi tatiller dilerim.
Vermis olduğunuz bu aydınlatıcı güzel bilgiler için size ve arkadaşınıza teşekkür ediyorum