Tanga bikini ülkemizde hala tabu olarak görülüyor nerdeyse. Plajlardaki insan profili kalitesinin de bunda payı var tabii. Geçtimiz yaz tatilde tangalı bikini giyenler veya giymeyi çok isteyip de son anda cesaret edemeyenler oldu mu? İlk kez giyenler için nasıl bir deneyimdi? Bikini kızlar giyen oldu mu?
Kızlar, geçtiğimiz yaz tanga bikini giyenler oldu mu?
Güzel duruyor tangalı bikini ama Türkiye'de zor. Sadece bir kere giyebildim o da heyecandan rahat güneşlenemedim. Bikini kızlar giyiyor ama bence herkese yakışmıyor. Eğer vücuduna güveniyorsan giymelisin diye düşünüyorum. Yoksa millet ve kendisi tarafından insan demoralize olabiliyor. Tangalı bikini modelleri arasında en güzel olanları üçgen tarz modeller ya. Hem giyeni rahatsız etmiyor hem de dışarıdan güzel gözüküyor.
3
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın Türkiye'de her yerde giyilmesi zor. Fakat kaliteli elit plajlar ve oteller var. Sen nerde giymiştin?
Haklısın. Peki güneşlenirken, plajda çok yakışıklı, atletik, uzun boylu falan bir çocuğun ara ara sana baktığını (öküz gibi değil ama) farkettiğinde beğenilmek hoşuna gider mi, ne hissedersin?
Fikrine tabii ki saygı duyuyorum. Ama şöyle de bir şey yok mu sence, normal bikinin arka kısmıyla tanga bikininin arka kısmında birkaç santimlik bir kumaş farkından bahsediyoruz. Diğer kısımlar zaten aynı. Yani birkaç santimlik kumaş parçası farkı çok fazla gürültü koparmıyor mu snece de?
Tabii ki fark var ve görüyorum bunu. Ama bu fark bu denli abartılacak bir şey değil, yani normal bikinide de kalçanın bir kısmı açıkta oluyor yanlardan görünüyor, tanga da daha fazla bir kısmı görünüyor.
Tamam işte kapatmıyor fazla, normal bikiniden birazı görünürken tangada kalça açıkta kalıyor ve bu bu kadar büyütecek bir şey değil bence. Bu benim fikrim.
Fiziğine güvenmesi, yakıştırması önemli ama giydiği ortam rahatsız edecek bir şey de olmaması lazım. O yüzden de kaliteli, medeni insanların olduğu kaliteli bir ortam şart, o yüzden diyorum
Takıldığım yok, ben zaten özgürlükçü bir insanım, isteyen istediği yerde giysin. Olaya aşırı falan diye bakmıyorum. Sadece giyen kişi kaliteli bir yerde giyerse öküzlerle muhatap olmak zorunda kalmaz diyorum
Sen iç çamaşırı olarak kastediyorsun sanırım gündelik hayat derken. Onu birçok kişi giyiyor zaten ama bikini olarka giymek cesaret ve özgüven istiyor tabii
ben bu yaz tabuları yıkıp giymeye karar verdim. pentiden 3 çeşit tanga bikini takım aldım. alanyadaydım dün geldim tatilden. hiçbir kötü durumla karşılaşmadım güzeldi
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
sıkıntı olmamasına sevindim senin adına. sanırım bizim ülkemizde de, en azından belirli yerler insanlar alışmaya başladı tanga bikiniye. medeniyet bize de kıyısından geliyor galiba.
yani çok abartmamak lazım sonucta herkeste olan bir şey bu popo :D benim tanga giyme isteğim hem daha rahat ondan hemde bronzlaşma açısından eşit olsun istedim
poponu başını açınca medeni insan mı oluyorsun. Bir erkek heryerini görebiliyorsa eşine ne özelin kalıyor ki hoş bu devirde insanlar onu da pek önemsemiyor ki!
Aslında zor değil olaya biraz oransal bakmak lazım türkiye’de kaç tane yetişkin kadın var kaçı elit plajlarda tatil yapabiliyor bunların kaçı muhafazakar olmayan ailelerden Ve bunların kaçı yalnız başına veya arkadaşlarıyla tatile gidebiliyor veya kaçının eşi sevgilisi izin veriyor giymesine. Hayatımda hiç bu orgazm yaşamamış bir %80 lik dilimden bahsediyoruz Burak’tan değil bikini giymekten bile korkan insanlar var
Süper bir yaklaşım kesinlikle katılıyorum sana. Bu da aslında olayın kültürel bir şey olduğunu gösteriyor tamamen. Maalesef çok küçük bir kesim var bu özelliklere sahip olan. O yüzden de ger anlamda birey olabilmiş, kişiliği sağlıklı gelişmiş çok az kadın var yaşadığımız toplumda. Senin hayata bakışını, geldiğin çevreyi ve genel olarak hayatını merak ettim şimdi. Hele ki bu sitede farkindalığı yüksek birine rastlamak, şaka gibi yani.
O açıdan bakarsan doğru tabii iyidir. Zaten kalite denen şey de öyle sık görülmez :) Bu arada sohbet etmek için özelden yazmaya çalıştım sana bir hevesle ama hayal kırıklığına uğradım