Sitede sürekli karşılaştığımız sorulardan biri de tanga bikini sorusu. Açıkçası ben tanga bikininin artık bizim toplumda da abartılacak bişey olmadığını düşünüyorum. Çünkü eskiden sadece turistler giyiyordu ama artık tanga iç çamaşırı da bikini de yaygınlaştı. Normal bikiniden çok büyük bir farkı varmış gibi tanganın bu kadar abartılmasına cidden anlam veremiyorum. Burası Atatürk'ün kurduğu laik ve modern bir ülke, lütfen bunu unutmayalım. Sizin fikriniz nedir arkadaşlar?
Kızlar, sizce de tanga bikini çok abartılmıyor mu?
İlk olarak sevgilim tanga bikini giymemi istemişti. Giydikten sonra bana yakıştığını gördüm. O günden beridir de hep tanga bikini giyerim. Bence çok abartılıyor.
3
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki bunun seni rahatsız etmemesinin nedeni özgüvenin mi ya da partnerinin sana güvenmesi mi? Çünkü çok az kadın kendini rahatsız hissetmeden giyebiliyor.
Bana bakıldığının fazlasıyla farkındayım. Fakat normal bikini giyene de bakılıyor. Gerçekten tanga bikinin çok abartıldığını düşünüyorum. Ayrıca eminim ki rahatsız olan giymiyordur. Çok az kadın kendini rahatsız hissediyor gibi bir cümle anlamsız kalıyor.
Ben yanlış yazdım. Senin dediğin tamamen mantıksız. Rahatsız olan zaten giymez. Ben de bunu diyorum. Zorla giydirmiyorlar ya. Hatta çok saçma söylemin.
Aşırı abartılıyor. Tangayla yakınını kıskanan bir zahmet denize de gitmesinler. Normal bikinilerde bakan bakmayacak sanki. Denize girerken su çekiyor azıcıkta olsa bu da oynamasını sağlıyor azda olsa kalça yanağı gözükür yine. Plajda zaten herkes bikinili kimsenin abartacak dikkatini çekmez. Rahatsız olan bakmaz olur biter tartışılması bile hata bence. Bu bir suç olsaydı eğer devlet yasaklardı. Laik bir devlet görüşüne katılıyorum. Açık görüşlü olunmalı insanlara saygı duyulmalı hakaret etmiyorsa eğer. Liseye başladığımdan beri tanga giyiyorum. Annem babam bile bir şey demiyorken yabancıların dediklerini kulak bile asmam.
7
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok güzel bir yorum olmuş kesinlikle imzamı atarım. bu arada takip isteği gönderdim.
Çok uzun zamandır tanga bikini giyiyorum. Erkeklerin kalçalarıma baktıkların farkındayım ve bu durum beni rahatsız etmiyor.
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki bunun seni rahatsız etmemesinin nedeni özgüvenin mi ya da partnerinin sana güvenmesi mi? Çünkü çok az kadın kendini rahatsız hissetmeden giyebiliyor.
Şu an bir ilişkin var mı bilmiyorum ama mesela ilişkin olduğunda, hatta nişanlı ya da evli olduğunda bu durum değişir mi? Yani hem giymeye devam eder misin hem de yine hoşuna gider mi?
işte bu kadar basit, ama nedense bunu kabullenmek istemiyorlar, anlayamıyorum cidden. ayrıca da burası arabistan değil, laik bir ülke. bizim kızlarımız da modernler, bunu da anlasınlar artık bir zahmet.
Katılıyorum. Nasıl ki türbanlılara kimse bir şey diyemezse dekolte kıyafetler veya tanga bikini giyen kadınlara da kimse bişey diyemez ve karışamaz. İstersen sevgilisi veya eşi olsun fark etmez, yine de karışmaya hakkı yok.