Kiev çok tarihi ve güzel bir şehir. Ben lviv i çok severim. Ukraynada güzel dediğimiz kalan tüm yerlerde ruslar çoğunluktur. Chornomorsk, yuzhny, odessa, dnepro, cherkassy, kharkov hepsi düzgün şehirlerdir.
Kızların güzel olduğu şehir derseniz lviv, odessa, kiev derim.
neden halen Almanyayla alakasi kalmayan Dedelerin Babasi zorunlu olarak Ukraine Rusya ya asimile edimis hic bir sekilde Alman kültürü alakasi olmayan ve dilli dahi konusaman kisiler Almanya ya dönüyor.. onu biraz olarak anliyorum hadi.. neden burda kendilerini Alman olarak görüyolar cok merak ediyorum..
Valla ben de onu diyorum Ukrayna şirketiyle bağlantılı çalışıyoduk orda 20 den fazla kız vardı tamam eli yüzü düzgünler ama club teki striptizciler gibi yok iş hayatında nedense onlar seçmece sanırım
Birtanesi ile sohbet ediyordum.. Gelmeyi çok istiyorum ama param yok falan dedi tamam uçak biletini ben alırım sana gel dedim hayır sen gönder parayı ben alırım uçak bileti dedi.. Yani uyanık geçiniyorlar hepsi..
yıllar önce işe gitmek için sulukuleden geçiyorum bir teyze yavrum su parası ver dedi. teyze dedim yarın sana bir bidon su getircem dedim. yok yavrum bana bir bidon su parası getir dedi:)
Türkler hakkında ne düşünüyor, bizi seviyorlarmı genel olarak insanları? Türk restorantları var mı ve kimlikle girebiliyorduk artık değilmi ukrayna'ya?
Yeni kimlikle evet, turk erkeklerine belli kaliplarla bakiyorlar, turk restoranti var bikac yer ama turk olduklarini soulemiyorlar, turkleri sevmiyorlar
O zaman ben ırk yapısı hakkında bir şey sorayim. Beyaz tenli ( süt gibi) ve siyaha yakın koyulukta göz rengine sahip kadın nüfusu yüzde kaç? Trol değil ciddi olarak soruyorum
Yaa @ozianna sanırım medya, sanat vb. görsel işlere zaten güzelleri seçtikleri için durum böyle oluyor. Güzel sınıfında olmayanlar (görecelidir tabii ki bu) eğitim görüp iş hayatında başka alanlarda kendilerini gösteriyorlar. Güzel ortalaması yüksek diyelim bari😉
@XFiles Sizin gözünüz hep aynı tip kadın görmeye alışmış size öyle geliyo bence. Valla İskandinav erkekleri akdeniz kadınları dünyanın en güzeli diyo akdenizliler ruslar diyo amerikalılar çekik gözlüler harika diyo ingilizler de çekik gözlü hastası. Her ülkede farklı güzellik anlayışı var. Dünya Türkiyeden ibaret olmadığına göre...
Zaten dünyada hiçbi ülke yok ki bizim kadınlarımız en güzeldir diyen. Hepsi yabancı kadın istiyo. Erkek zihniyeti de öyleymiş zaten dışardaki kadın evdekinden daha güzel gelirmiş
@Sinsirella47 dalavere ne yaa? Anlamına bir bakar mısın.. Herkes hep kendi söylediğim bildiğim doğru dediği için karşı tarafın görüşünü de düşünmeye değer görüp acaba olabilir mi, ya da şöyle mi falan deyince bu da dalavere oluyor işte. Anlaşmamak üzerine kurulu bir yapısı var insanoğlunun.
@ozianna Senin söylediklerin de mantıklı (şimdi bazı arkadaşlar buna da dalavere derler de neyse) ama benim yine de son yorumum şu, dediğinizde haklısınız çünkü dünyanın en güzel kadınıyla en yakışıklı erkeğiyle evlense bir insan bir süre sonra eşi kendine sıradan birisi gibi gelir. Ama dikkat et erkek kadın ayırmadım, senin eksiğin buydu. Ben de birçok kadının İtalyan erkekleri müthiş dediğini duyarım sık sık. Sonuç olarak bu önerme bir kenarda dursun buna bir de istisnaları bozan faktörleri ekleyelim; mesela Türkiye'de İzmirli kızların güzellik ortalamasının diğer şehirlere göre yüksek olması. Yani neden 81 ilden bir başkası değil de İzmir'le ilgili böyle bir şey yoğun olarak söylenir? Çünkü evet somut bir durum söz konusu. Burada da otorite mecburen erkekler çünkü kadının güzellik anlayışıyla erkeklerin ki epey farklı. Yakışıklılık konusunda da kadınlar otorite aynı şekilde. Saygılarımla efeemm...
Kardeşim gidiş geliş değil de Lada marka araba parçaları fiyatları nasıl acaba orda. Ordan bir kanal bulamadım gitti, yardımcı olursan çok makbule geçersin.
Evettttt merak ettm bir olay turkleri severlermi... vize var mı yoksa gezmeye gidip gelinrmi... bizim paramz degerlimi yani ne kadar para lazim olur 2 3 gune
En İyi Cevaplar