Arkadaşlar yeni bir blog sayfası kurdum, yazılarımı yayınlıyorum. Amerika Devlet Başkanı Donald Trump ve Ukrayna lideri Zelenski arasında dün Beyaz Saray'da gerçekleşen görüşmenin anlamına dair yeni bir yazı yazdım. İlginiz varsa okuyabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz: https://ermankeser.blogspot.com/2025/02/rusya-ve-amerika-arasnda-ukrayna.html
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Okudum bu arada Esed ailesi zaten İngiliz ajanı değil mi? Amerika ve İsrail neden kendi ajanlarını devirmek istiyor? Burada bir planları var gibi, kasıtlı olarak Esad'ı devirmişler gibi sanki?
Hayır, yanlış bilgi. İngilizler ve Fransızlar Esad'ı sevmezler. Beşar Esad İsrail'e karşı Lübnan Hizbullah'ını ve Hamas'ı destekliyordu. Esad Filistin yanlısıydı. Esad'ın istihbarat örgütü El-Muhaberat Şam'da Hamas örgütüne askeri eğitim verip onları silahla donatıyordu. Esad Suriyesi Hamas, Lübnan Hizbullah'ı, Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, Filistin Halk Kurtuluş Cephesi/Genel Komutanlık, İslami Cihad ve Es-Saika gibi İsrail düşmanı silahlı örgütleri silahlandırıyordu, askeri eğitim veriyordu, istihbarat desteği sağlayıp maddi anlamda finansörlük yapıyordu. Bu yüzden de Beşar Esad İsrail'in en büyük düşmanı olan İran'ın en yakın müttefikiydi. 2006 Lübnan-İsrail Savaşı'nı Hizbullah kazanmıştı İsrail'e karşı. Bu savaşı Hizbullah Suriye lideri Beşar Esad ve İran sayesinde kazanmıştı.
Karısı İngiliz ajanı çıkmıştı haberlerde ama Esad iyi biriyse neden suçsuz insanları tutuklatıp bir sürü kişiye işkence yaptırmış hapislerde ve neden kaos çıkarmış Suriyede halkını bombalıyodu
Karısı İngiliz ajanı değil. Esad'ın eşi Esma Esad Suriye Humuslu Sünni bir ailenin kızı. İngiltere'de tahsil görmüş varlıklı bir ailenin mensubu. Esad'ın İsrail'e karşı Filistin ve Lübnan'ı desteklemesi onun kişiliğini iyi yapmaz, bu ulusal çıkarlarının bir gereğidir. Bu arada, Esad rejimin hapishanelerde işkence ettiği kişilerin tamamının herhangi sıradan mâsum insanlar olduğu düşüncesine tam anlamıyla ikna olmuş değilim. Zira o hapishanelerde El-Kaide türevi Nusra Cephesi ve IŞİD gibi örgütlerin militanları bulunuyordu tutuklu olarak. Aynı zamanda işkencenin olduğu hapishaneden Amerikalı tutuklular da çıkmıştır, bunlar ise potansiyel CIA ajanları. Şu an Suriye'deki HTŞ rejimi ise Suriye'ye ilk defa bir İsrailli gazeteciyi sokmuştur belgesel çekimi yapması için. Blog sayfamda Esad'ın neden devrildiğine dair yazımı okuyunuz.
Belgeleriyle paylaşmışlar Esma Esad'ın yazışmaları çıkmış internette her yerde paylaşmışlar ajan diye
Suriye hakkında yazım bu: ermankeser.blogspot.com/.../...minin-12-gunde.html
Buna dair bilgim yok. Link atar mısın varsa. Asparagas da olabilir.
https://m.youtube.com/watch?v=vBG_P2chPNw
Bu Haber Global'e güvenmiyorum. A Haber ve Beyaz Tv ayarında bir kanal. Bana güvenilir gelmiyor. Zamanında Kürt açılımı varken Star gazetesi de Devlet Bahçeli PKK'ya para ve erzak gönderdi diye belge uydurmuşlardı A4 kâğıdıyla. Bir de haberde Esma Esad Beşar Esad'ın takibatı altındaydı ajan olduğu için diyor. Madem sürekli takibatı altındaydı Esad o zaman neden hala kadınla evli vaziyette? İngiliz istihbaratı MI6 Suriyeli muhaliflere ve Beyaz Baretliler'e destek veriyor. Esad muhalifi Beyaz Baretliler'in kurucusu bile bir İngiliz ve bu adam İstanbul'da öldürüldü. Şimdi İngiliz ajanının hası olan muhaliflerin elinden çıkan bir "belge"ye mi inanacağız? Kaldı ki For Sama adlı Suriyeli muhaliflerin çektiği savaş belgeselini bile İngiliz istihbaratının verdiği kameralarla ve alet edevatlarla çekmişlerdi. Esad muhalifi For Sama adlı belgesel ise İngiltere'de BAFTA ödülü aldı. Şimdi düşününce Esad karşıtı bu kadar açık İngiliz unsuru varken Esad'ın İngiliz ajanı olduğunu düşünmek ne kadar mantıklı olabilir?
Esma Esad İngiltere'de doğmuş büyümüş aslında İngiliz ajanı olması çok olası İngiltere kraliçesinin yanına gitmek için randevu almak gerekiyormuş normalde Esma Esad randevu almadan yanına gidebiliyormuş yorumlarda falan da mantıklı ipuçları sunmuşlar ajan olabileceğine dair. Haber kanalını bilmiyorum ama Necah Attar falan da İngilterede okumuştu hatta abisi şeriatçıydı dindardı rejim tarafından ülkeye alınmazken Necah bakan yapılmıştı o da ilginçti
Valla bilemeyeceğim belki iki tarafa da çalışan ajan olabilir hakkındaki iddialar doğruysa. Sovyet lideri Stalin içinde Rus çarının istihbaratı Ohranko'yla Narodniklere çalışıyor diye iddialar mevcut. Yani iki taraflı ajan. Bunlaran biri de Yevno Azeftir. Ama şu gayet nettir ki İngiltere Esad Suriyesini sevmez ve Suriye iç Savaşı'nda da muhalifleri desteklemiştir.