Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yaparsınız? Bu durumla karşılaşan üniversite arkadaşım eşini iş seyahatine göndermedi ve ayrılma noktasındalar şu an.
Eşiniz karşı cins iş arkadaşıyla şehir dışına iş seyahatine çıkabilir mi?
Eşim bu konuda hassasiyet göstermiyorsa ayrılmaktan mutluluk duyarım. Is arkadaşı ile elbette mesafesi vardır bunu da nerede olursa olsun ben olsam veya olmasam mesafesini hep koruyacaktır açıkçası eşim olmuşsa güvenmişim demektir. Güvendiğim için şüphe etmem çıkabilir fakat nerede nasıl ne şekilde seyahat edeceklerini nereye gideceğini nerede kalacağını bilmek kimlerle gideceğini bilmek isterim sonuçta eşim
Bilmiyorum. Yani o iş arkadaşının bende bıraktığı izlenimlere bağlı bir durum. Eğer o iş arkadaşı tanıdığım, güvendiğim bir kadın ise iş seyahatine çıkmasına izin verebilirim ama aksini düşünecek olursak biraz zor yani...
kotu bir sey olmadigini dusunulebilir ama ben erkek adamim esimi gondermem kaldiki esimde beni gondermez. gondermemesi bence dogru bu sevdigi kiskandigi anlamina gelir. umursamaz koca olsaydi gidebilirsin derdi. kadina sunu sormak lazimdi kocasi cok guzsl bir kizla ciksa is sehayatine tepkisi ne olurdu?
İnsanın aklına kötü şeyler geliyor doğal olarak da bir gerçek var ki gözünün önünde olsa bile yapmak isteyen yine yapar. Şehir dışına göndermek olaylara itmek anlamına gelmiyor bence. Kariyer önemli ise gidebilir
guvenıyorsam cıksın.. ve şöyle bır sey var bır seyler yasamak ısteyen her turlu yapar ızın versen de vermesen de.. özsaygısını ya korur ya da yitirir..
Erkekler atıp tutuyor ama.. kendileri olsa bayka bir kadın ile şehir dışına koşa koşa gidderler , ve eşlerinede iş için arkadaşlarla gidiyoruz derler.. Ahmet, mehmet.. falan filan..
En İyi Cevaplar