Mezarlığa gidicem birazdan, dönüşte de akrabalara uğramak yerine az gezeyim diyorum. Nerelere gidilebilir?
Not: Evet yine tek gezicem size ne işinize bakın :(
Not: Evet yine tek gezicem size ne işinize bakın :(
Akrabalara gitme hepsi iyi gün dostu, ben hepsinden nefret ediyorum hepsi şeytan gibi :/ .
Börek falan yiyeyim deme dayak falan yersin aman diyim, geçen gün ramazan olduğunu unuttum da su içmiştim nerdeyse döveceklerdi çk krktm çk. :(
Sıcakta gezilmez avm lere git sen. ^^
-Tek gezmek iyidir hep tek gezerim bende eheheh ( Sap olduğumu düşünmesin kimse öyle değilim. :( )
Düzensiz bir metin oldu ama olsundu.
Allah rahmet eylesin diyeyim birde...
Yok iyi günü geçtim hiçbir gün dost olmamış akrabalar var ama bunlar onlardan değil, sadece gidesim yok :)
Teşekkürler.
Sarıyer merkezde börek yenir, Bahçeköy taraflarında kendin pişir kendin ye tarzı yerler vardır , Rumeli feneri taraflarında kahvaltı yapabilirsin, kirecburnundan istinye ye kadar sahil emrine amade , istinye de İzmir lokması yersin, yenikoyde bebeği aratmayan cafelerde takılabilirsin , istinye park ta vakit geçirir ya da Emirgan korusunda gezebilirsin.
Istinye tarabya sahile inebilirsin çok güzel ayrıca güzel de nezih cafeleri var :)
Cevap
19Cevap
Personel bekarmış ve yalnızmış, Olsun ya ErkeklerSoruyor' dan bir arkadaş bul onunla gez
Bekarım yalnızım, şikayetim yok
Sarıyer börekçisine git. Benden bir kır pidesi söyle kendine, bir bardakta çay. Afiyet olsun. (Oruçlu değilsen tabii.:) )
Oruçlu değilim de inanın Sarıyer'de börek yemekten bıktım :/
Sarıyer deyince benim aklıma da başka bir şey gelmiyor.
İyi hatırlattın, ben de gideyim bir ara..
Dönüşte benim pek gezecek halim olmuyor.. Direkt eve geliyorum..
Ama sahilde yürüyebilirsin mesela..
istanbulu bilmem diye yorum yazanlar var. bilmiyosan niye yaziuosun la gevsek.
ayrica sariyer kucuk bir yetlr. 30 dk da gezersin. yavda tarabya istinye baltalimanina dogru sahilden yurursun. cafeler var baskada birsey yok.
Beni çağırırsan tek gezmesin ama 🤣 İstanbul ilgili alanım değil. :)
börek yer garantinin çaprazında deniz seyredersin başka ne olur orada bir kadıköy uskudar değil. kaldıki ramazandasın yeme içme olayı zor oruçluyum sirf bu yuzden dolaşmıyorum evden işe işten eve :/ .
😄😄 sahili yeter oranın :)
Öyle ekstra gezebileceğin fazla bir yer yok maalesef :)
bende çoğu zaman tek geziyorum takma kafana keyfini çıkar tabi çıkıyorsa :D
sahili güzeldir
İstinye parkına ya da Emirganı gezebilirsin. İyi eğlenceler
istinye avm git yakın sarıyerde çok fazla yer yok gezmeye :))
evde kalacan ha :D :D gezmemek daha iyi :D
alınma ama
Sjdkdk yok alınmadım 😄
Sinemaya gidebilirsin, sıcakta gezilmez ki.
Çok yakın sayılmaz ama Emirgan korosu olabilir
Tarabya'yı gez temiz sahil havası mis
her yerini gezebilirisin
Sahile felan git bari deniz havası al biraz
Emirgan
Bilgim yok... 😂
İstanbul bilmem
İstanbulu hiç bilmem
İstanbulu bilmiyorum
sahil tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar