Okul gezisidir, arkadaşlarla tatildir ne bileyim bir arkadaşın yanında kuzenini getirmiştir :) Karşı cinsi tanıma, nelerden keyif aldıklarını öğrenme, beyler varken korkusuzca gecelere akma gibi güzel yanları var bence :)
"Kızlı erkekli" seyahatlerin en güzel yanı hangisidir?
bence her yönüyle harika ortak iş birliği var bir kere kız bir arkadaşını ayarlar sana sende güvendiğin tanıdık birini daha sonra içmeler denize girmeler plaj voleybolları vs
Ben kızlara göre erkeklerle daha iyi anlaşıyorum küçüklüğümden beri. O yüzden genellikle arkadaş gruplarım kızlı erkekli oluyor. Bunun en güzel yanı toplumda cinsiyet ayrımı olmadan herkesle iletişim kurmayı öğrenme. Zaten yıl olmuş 2017. Kız erkek ayrımı saçma. Belli sınırlar dahilinde karşı cinsle arkadaş olmak gayet eğlenceli. Konuyu biraz saptırdım ama neyse :)
Kızların eğlence anlayışını sevmiyorum. On saat hazırlanma dedikodu yapma erkeklerin dikkatini çekme çabası derken eğlenmeyi unutuyolar. Ben erkeklerle takılırım daha çok. Gülüyosun en azından şakaya bozulmazlar ve kasıntı değiller.
ya gayet iyi olabiliyor eğer iyi bir arkadaş gurubuysa ekstra birine ihtiyaç duymazsin, dediğin gibi gece rahat gezersin kimse laf atamaz kimse kimseye yanaşamaz , yaz asklarindan uzak eğlenceli vakit geçirip dönersin
en güzel yanı insanlar biraz daha saygılı birbirine:D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Medeniyet 😎 kızların iki yüzlerinden uzak, insanın en yakın arkası olması çok güzel. Seni gözü tutmadığı birine karşı uyarması falan güzel. Erkekler hakkında bilgilendirme yapması vs 😂
En İyi Cevaplar