Rusların otel masraflarını yarıya indirmek için odayı tanımadığı kişilerle paylaşmak istiyorlar. Otellerimizde oda başı hesap yapıldığı için otel odasını paylaşma teklifi yapıyorlar. Sosyal medya üzerinden ilan veren Rus turistlerin bu girişimine ne diyorsunuz?
Ruslardan yeni trend! "Türkiye'de oda arkadaşı arıyorum." KS halkı Rus oda arkadaşı ister misiniz?
Bu şey zaten yurt dışında gelişmiş çoğu ülkede olan bişey. Fakat bizim milletimizin içinde bulunan tabiri caiz ise Abazalardan dolayı bu oda paylaşma olayı sanki "Rus kızlar s*x istiyor " gibi algısı oluşacak gibi duruyor. Benim için ise bir sık8ntı olmaz gireriz odaya herkes kendi halinde takılır eğlenceye bakılır.
Sonradan haberi çıkar artık organlar mi çalındı yoksa hırsızlık mi çoğaldı ya da sahte evlilikler mi zamanla ortaya çıkar ama akıllıca oda arkadaşı bahanesi ile hesabı tamamı ile ödeyecek saf erkek milleti çok
ben iran kızı olarak oda arkadaşı arıyorum desem kimse talip olmaz ama onlara olurlar üstüne para verirler nedense bizlerden ve türklerden daha kıymetliler 😀
buaralar turkiyede romanyadan gelen organ kacakcilari var surekli telefona mesaj geliyor organ mafyasinin oyunlari bunlar hep akilli olun canim türkiyem
Bunlar beleşçi. Çok ucuza otel odası alıyor, bir de paylaşıyorkar. Üstüne bir de buradan abazan bir iki Türk sevgili bulurlar yedikleri içtikleri beleşe gelir. Daha ne olsun...
Tanımadığım biriyle aynı odayı paylaşmam, odayı bırak evi paylaşmam. Ama rus kızlarıyla tüm benliğimi paylaşabilirim. Canlarıma oda lazımsa hemen şeyaaaparız assdf.
@RienQuell rus beyler votkadan kafasini kaldiramiyor. Rusyada en ise yarar erkek damizlik olarak kullaniliyor.. haliylede rus kizlari ister istemez turk erkeklerini seviyor.. ve zannedildigi gibi cikarcida degiller. Sadece pazarligi seviyorlar.. iclerinde bir kayseri geni olabilir :).. ama butun herseye ragmen bir turk kizinin eline su dokemezler.. :)
En İyi Cevaplar