Bana deniz olsun da hiç önemi yok,5 yıldızlı otele yıllardır gidiyoruz pansiyona da gittik,5 yıldızlı otelde herşey dahil diye otelden çıkamıyoduk sürekli kendimizi otele kapatıyoduk o kadar parayı verdim diye sürekli yiyosun falan hep böyle geçiyo ama pansiyonda öyle mi sadece sabah akşam yemeğini veriyolar o kadar, onun haricinde otelde kalmaya mahkum değilsin istediğin gibi şehir turu yapabilirsin istediğin koyları gezebilirsin. İkisi arasında kalırsam daha özgür olduğun için şehir şehir gezmek diyorum ama gittiğim şehirlerde deniz olursa fena olmaz :)
Çok yer gezdim Tuncay.. Öyle böyle değil.. Ama su Burhaniye gibisini görmedim.. Huzur var yeşil var mavi var tertemiz hava var doğallık orda eğlence orda.. Yazlığımiz var çok şükür kimseyede minnetimiz yok acar kapıyı girerim her kat benim😇 Daha nolsun..
Ülke, ülke gezmek. Hiç bulunmadığın bir yerde, kültürüne aşina olmadığın insanlar arasında tek başına olmak, aslında kişinin kendisini bulduğu, kendisiyle iletişim kurmak zorunda kaldığı güzel deneyim oluyor.
İmkanım olursa şehir şehir gezmeyi tercih ederim:) yeni insanlarla tanışmak, farklı kültürleri öğrenmek ve yeni yerler keşfetmek daha anlamlı ve güzel bana göre.
otel sıkıcı bnce.. atla arabana ac müziğini yaninda sevdiğinle gez keyfince istedigin yerde dur piknik yap, tarihi yoresel yerleri gez, denize gir ya da kayak yap..
Deniz tarihi geziler güneş kremi adrenalin sporları buzlu içecekler akşam sırtım yandığında otel odasının klimasının soğuğunun sırtıma vurması benim bu
Ulke bu durumdayken ve okadar aç insan varken hangi tatil? Bir hafta tatile gidip 5 bin mi vereyim. 5 bin 4 ailenin aylik gecimi belki de. Gider onlara veririm o parayi en iyi manevi tatil olur bana
En İyi Cevaplar