kızlardan 18-21 yaş arası kesim ikisini de yaparım demiş, tahminime göre hayatın gerçeklerini hanüz farkında olmayan genç heyecanlı insanlar :D üniversiteyi bitirmiş, iş aramış, bulmuş-bulamamış 23 yaş ve üstü kesim; hayatın sillesini az çok yemiş, ev eşyası almış, kira-fatura ödemiş ve durumun gayet farkında düğüne harcayacağım parayla araba alırım kafasında. Tabi erkeklerin yorumlarını bu yaş skalasına göre değerlendiremedim çünkü düğünü sevmemek zaten Y kromozomuyla geçen bişe.. :D
Ben düğün yapmayı düşünmüyorum düğün bir geleneksel olabilir ona sözüm yok ama bana gereksiz geliyor onca paraya düğüne vermek yerine tek eşimle birlikte tatile gitmeyi ve kutlamayı tercih ederim. ;)
Ayrıca kızlar sizlerde biraz iyi tarafından bakın ne yapcaksınız düğünü böyle yaparsanız işimiz zor valla billa :P :D
Düğün saçma geliyor bana zaten. Keşfetmek, öğrenmek, yeni şehirler tanımak benim için vazgeçilmezdir. O yüzden mantıklı :) evlilik ihtimali cooook uzak olmasına rağmen soruyu bunlardan dolayı cevapladim :)
Olur mu öyle şey yahu Türk kızı bir kere evleniyor her şeyin en iyisini en pahalısını ister ki elalemden geri kalmasın. Hatta böyle bir teklifle gelen erkeğini yadırgar bile acaba doğru erkeği seçmedim mi ben diye düşünür. Çünkü ikisine de gücü yeten erkekler de var piyasada der ayrılmayı bile göze alır.
Valla cok açık konuşucam erkeklerden özür dileyerekten boyle diyen biriyle zaten ben beraber olmazdim ikisinide yapmak zorunda kız alıyor sonucta boru değil her ikiside genç kızların hayalidir bir . erkek cok sevip o kizla evlenmek istiyorsa ikisinide Yapcak kusura bakmasin kimse 😌
bende aynı fikirdeyim ileride düğün yapmıycam o parayı yurt dışında yicem.. 50 bin tl yi millet yesin içsin s*çsın diye veremem.. ha evleneceğim kişi düğün olmadan olmaz derse de umrumd değil kız mı yok.. yurtdışında balayı lan bu borumu :D Düğün bir kez olur her zaman balayına çıkılır diyen kızlar var Not : Ömrü İstanbul ve İzmir arasında gidip gelmekle geçti.. Yurtdışındaki güzellikleri göremeden öldüüü :D
Bence zaten düğün başlı başına saçmalıktan ibaret. İki üç saatlik insanları eğlendireyim çabasının göbeğinde şapşik kalıp herşey bitince "oha bu kadar masrafı nasıl ödücez" derdine giriyorsun. Bende o yüzden yapmıyıp onun yerine güzel bir balayı geçirmek istiyorum bana göre daha mantıklı 👍🏼🤗
Bence et çünkü nerede ve nasıl düğün yaparsan yap kimseye yaranamazsın illa bir kusur bulurlar ve ertesi sabah sadece yorgunluğu kalır. Oysa istediğin bir ülkede mesela parist bir hafta ama düzgün bir tatil ömür byu unutulmaz bence...
O parayla umreye giderim dese kabulumdur de dugun yapmasak nasil gorunecek gelecek altinlar saka bir yana dugun yaparim oradan gelen altinla vb istedigimizi yaparim cocuklari vb giydirelim derim =)
Düğünün amacı farklı ama balayının hemen hemen hiç bir amacı yok :D Ama ikisinden de geri kalınmayacağı için birini istememesi parasal açıdan iyidir :D kabul ederim :D
Ooo öyle sevgiliye kurban olurum. Ben zaten düğün yapmayı düşünmüyorum. Vallahi süper olur. :) Sen öyle dusunuosan bak evlenek yurt dışında istediign yere gideriz 😂😂😂
En İyi Cevaplar