Hepimiz'in seyahate çıktığında ihtiyaç molaları verdigi vs olmustur ya da köyde dışarda olan tuvaletler var mı en kötü tuvalet deneyimim dediginiz birşey benim var bir yakınımın vefaatı sonucu camideydim ve tuvalete gitmem gerekiyordu hocaya tuvaleti sordugumda beni gasilhanenin tam yaninda açik tamamen gasilhaneyi görebilen bir tuvalete tek yollamıştı baya buzdolapları falan vardı karanlıktı da hayatımın en kötü deneyimi diye bilirim.
Hayatınızda Ki En Kötü Tuvalet Deneyiminiz Nasıl Oldu?
dubai dbx international havaalanı.. girerken yüzünüze çarpan pis bir koku, nem, içerde belinde havlular lavaboda duş alan arap amcalar.. tuvaletin kapısını açınca yere fazlasıyla yakın bir klozet, yarısına kadar su dolu ve fazlasıyla elips iki kişi rahat oturur.. klozetin hemen yanında toma misali aşırı tazyikli su fışkırtan bir duş başlığı kılıklı mekanizma...
Gece iş toplantısından il dışından dönerken çok sıkışmıştım. Yolda hiç benzinlik göremedim, en son çare çektim arabayı kenara tam durdum ki, karşımda 3 tane tilki bana bakıyor.
avm de bayanlar wc ile erkeklerin kini degistirmisler gecici olarak. ben bilmiyordum girdim amcalar vardi 😄 geri ciktim kapiya baktim erkek wc ymis🙊 arkamdan seslenmisler ama duymamisim 😄
bir gün AVM de çok sıkıştım yanlışlıkla erkek wc yerine bayanların tuvaletine girmisim kapıyı zorladim bayan çıktı çığlık attı ondan sonra dizini belimden aşağı bir vurdu iki buklum kivrandim yerde 😆😆
bandırmadan evime dönerken İstanbul otogarında ne aklı hizmetse gece yarısı tavuk döner yedim. 5 dakika sonra midede bir hareketlenme otogarın o pis tuvaletine mont ve çantayla girip o kokuya dayanmak ve tam yaparken fotoselin sönmesi falan git ormana yap daha iyi yani
Benim oldu 😆 AVM de çok sıkısmıstım hızlıca wc ye girdim yanlışlıkla bayanların wc sine girmisim bir kapıyı zorladım baktım bayan çıktı çığlığı attı sonra diziyle belimden aşağı bir vurdu yerde iki buklum kivrandim 😆😆@KirmiiziOjemm
En İyi Cevaplar