Hani vardır ya başkalarının başına geldiğinde korktuğumuz ve başımıza gelmesinden deliler gibi çekinip de başımıza gelen şeyler veya bir daha asla yaşamamak için bir çok şeyi feda edebileceğimiz şeyler.
Oldukça dürüst bir şekilde yazın, biz bizeyiz. Başınıza gelen en berbat şey neydi? Merak etmeyin çekinenler için gizli kullanıcı yorumlarını açacağım. Üstelik, belki aynı şeyi yaşamış başkalarını da bulmuş veya başkalarına da en azından tek değilmişim deme fırsatı sunmuş olursunuz. Kabul edelim, dünya boktan bir yer ama en azından, ilk defa sizin başınıza gelmiyor. Tek değilsiniz. Bundan güç alın.
Oldukça dürüst bir şekilde yazın, biz bizeyiz. Başınıza gelen en berbat şey neydi? Merak etmeyin çekinenler için gizli kullanıcı yorumlarını açacağım. Üstelik, belki aynı şeyi yaşamış başkalarını da bulmuş veya başkalarına da en azından tek değilmişim deme fırsatı sunmuş olursunuz. Kabul edelim, dünya boktan bir yer ama en azından, ilk defa sizin başınıza gelmiyor. Tek değilsiniz. Bundan güç alın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Askerdeyken pandemiye denk gelmiştim ve zaten çok kötü geçtiği yetmez gibi son 1 ay kala sevgilim başka biri var ayrılmak istiyorum demişti.
Ben bu hayatta her şeyin bize bir şeyler öğretmek için olduğuna inanıyorum, elbette bir yanım bir şeylerden ders çıkarmadan ve güçlü olmamızı gerektirmeyecek zorluklar yaşamadan yaşasak daha iyi olmaz mıydı diyor ama sonuç olarak, birbirinizden aldığınız şeylerden sonra sizin için acı verici bir şekilde yollarınız ayrılmış gözüküyor. Keşke böyle olmasaydı ama bir de şu yandan bakın, belki de böyle olması sizin güveninizi kazanacak olan insanlar konusunda daha seçici davranmanıza ve çöp gibi olan insanların hayatınızda yer etmemesine sebep olmuştur.
Evet bana da hayat kendimi hayatımın merkezine koymayı öğretti. Kadın doğasını, erkek doğasını ve özgürlüğün ne kadar değerli olduğunu öğretti.
Bana zorla sahip oldu kadının biri ilaç atmış içeceğime uyandığımda iş işten geçmişti karşı koyamadım
Sıktır detaylı anlatsana
Utanıyorum dostum
Anlat ahdi
Şimdi nasılsın? Bu geçmeyen bir iz bırakmıştır ama yine de, bu süreçte kendine nasıl davrandın? Genelde bu tür durumlarda kurban olan kişi kendi üzerine gidiyor. "Neden oradaydım? Çok güçsüzüm? Kendimi artık erkek gibi hissetmiyorum" vesaire diyorlar, biliyorum hepsi çok alakasız cümleler değil mi? Kendi üzerine gitmeni istemem. Mağdurlar utanıyorlar ve kendilerini suçluyorlar bozuk bir toplum yüzünden. Bunu kendine yapma, yapmamış ol.
Mustafa deli misin? Detayları anlat ne demek? Bu travmatik bir olay, senin kahvehane malzemen değil.
Hep o an aklıma geliyor. Kadının öyle biri olduğunu bilsem yakınından bile geçmezdim meğerse ne emelleri varmış, karşı koyamamak o an güçsüz hissetmek çok acı verici.
Böyle bir durumda güçsüz hissetmen normal ama yerinde kim olsaydı güçlü hissederdi ki? Elinden bir şey gelmezdi. Kendi üzerine gitme. Biliyorum uzaktan bunları söylemesi çok kolay ama ne kadının böyle birisi olabileceğini bilebilirdin, ne de bir plana, kötü bir insanın şeytanlığına akıl sır erdirebilirdin.
Teşekkür ediyorum ne kadar anlayışlı kibar birisiniz ya içime su serptiniz çok sağolun 🙏🏻 siz nasılsınız genel olarak keyfiniz ruh haliniz nasıl?
Değişken bir ruh haline sahibim, bazen sadece geceye bakarak bile içimi umutla doldurabiliyorken, bazen dünyanın ne kadar kirli bir yer olduğunu hatırlıyorum ve tüm umutlarım sönüp gidiyor. Kendimi hayat karşısında çok savunmasız hissediyorum ama zaten, hepimiz kırgın canlılar değil miyiz? Pollyanna'lık oynamak istemem ama bu kırılganlık olmasaydı her şeye nasıl naif bir şekilde yaklaşık aşk besleyebilirdik ki? Dualite beni delirtiyor.
Bakış açına şu cümlelerine hayran kaldım çöl naif bir kişiliğin var
Çok teşekkür ederim 🙏
Lisede olmuştu beden dersinde
Terapiye gitmeyi düşündün mü? Umarım iyisindir. Sadece bazen anıların tetiklenmesi panik atağa sebep olabiliyor ya, bu yüzden terapi dedim yoksa sen bilirsin tabi ki. Şimdi nasılsın?
Farklı bi durumdu kız erkek ilişkilerinde birden etkileyen bir durumdu
Nasıl yani tam anlayamadım cümleyi kusura bakma.
Buradan detaya girmesem iyi yani ama yaşanan olay ilişkilerimi etkiledi bi süre
Ah yok detaya girmeni istemem, burası mahkeme salonu veya terapist koltuğu değil böyle bir şey söyleyerek seni tetiklemeye hakkım yok, kimsenin yok. Sadece cümleyi tam anlayamamıştım ama şimdi anladım. Umarım daha iyisindir. İlişkileri etkilemesi ise evet, ne yazık ki mağdurların çoğu bunu yaşıyor.
Aslında anlatmak isterim, bakış açını sevdim daha makul ve destekleyici gibi
Anlatmak istersen sana mesaj atabilirim ama içini boşalttığın için kendini iyi hissedeceksen yap, belki ağlamak veya birisine içini dökmek iyi gelebilir fakat bu olayın tetiklenmesi durumunda seni nasıl toparlayabilirim bilmiyorum. Zor bir durum çünkü. Kimseyi kötü bir durumda bırakmayı istemem.
Elbette teşekkür ederim
Bekliyorum
Hayatın zorluğu
Hepsi