Seyahat sitesi momondo’nun yeni araştırmasına göre 2017’de eşli seyahati Avrupa’da en çok Türkler tercih edecek. En az tercih edilen ise kaynanaların dâhil olduğu seyahatler olacak. Siz tatile çıkıyor olsanız, kaynananızın da gelmesini ister miydiniz? Yoksa batsın öyle tatil deyip, evde oturmayı mı tercih edersiniz?
Eşinizle tatile çıkacaksınız ancak kayınvalideniz de gelmek istiyor. Kabul eder misiniz?
Karımın annesi ya da benim annemse yapacak bir şey yok. fakat yeni evli isek anlayışlı davranmaları gerek. Hele ki çocuk yoksa yeniysek çıplak dolaşırız otururuz odada evin içinde devre mülk te. Doya doya seks yapmak ister evli insan hele ki yazın tatilde o güzel insanın içini neşelendiren güneşte. aksamları yemekten sonra dondurma tatlı zevki var bide. O sahilde gezerek eşiyle insanın ama işte anlayışsız olabilio bazen insanlar.
normalde senın ne ısın var anne dıye ben cıkısırım. ama sonra derım zaten yaslı ne evlatlık yaptık kadına gelsın. ben gunduz esımle takılırım bı sabah bı aksam kahvaltılarında bıde arada bakarım nabıyo ne dıyo dengeyı tuttururum yanı. yarın obur gun olse ıcımde kalır ulan
Her tatil için değil ama yılda birkaç defa tatil yapıyorsak bazılarına gelebilir ya da tek sefer tatile çıkıyorsak da ilk 5 sene için filan değil ama sonrası için gelebilir tabii ki yine her yıl değil ve bu biraz da anlaşmaya bağlı aslında. Yan yana durmakta zorlanıyorsak, anlaşamıyorsak, gelmesini istemem tabii ki. -Gecen bol olsun.-
Birkaç tatil yapacaksam birini aile büyüklerine ayırabilirim. Geçen sene annemi götürdük 5 günlüğüne, memnunduk halimizden. Başka bir sene kayınvalidemi de götürmek isterim ama kayınvalidem, kayınpederim olmadan gelmez. Ben de kayınpederimi istemem çünkü yanında denize giremem, şort veya mayo giyemem. Öyle de tatil olmaz. Kış tatili zaten yapamıyoruz.
yorumları okudumda bişey rica edicem kızlar için bir güncelleme yaparmısınz yarın birgün sizinde oğlunu olsa canınız gibi sevip büyüttüğünüz sonra bir kızla evlense tatile gidicek olsalar acaba yinede şimdiki gibi olay çıkarırım diyenleri cvbı ne olurdu?
bir kere eşim annemi istemiyor muhabbetini sevmem. annem melek gibidir cunku. karımın annesine de katlanırız ne olcak. sıkıntı değil takıntılı degılımt abi gelmese karımla başbaşa kalsam daha mutlu olurum
bir kez yaptık öyle bir şey.4 gün şehir dışına çıktık annelerle. tövbe ettik. nişanlıyken pek hoş olmadı. evliyken nasıl olur bilmiyorum.. gitmek istemem ama çok isterse eşim mecbur. en azından 2 anneyle birlikte gidilmez.
Gelmesini istemezdim yeni evliysek ama eşim çok ısrar ederse onu kırmamaya çalışırım gelsin derdim ama masraflı olan kocam olurdu kayınvalidesiz bir şekilde 2nci tatil planımızı yapmak zorunda kalır 😀
Odalarımız ayrı olsun zaten yatakta vakit geçirmeyi daha cok seviyoruz. Yok aşkım ayıp olur falan derse de git annenle koyun koyuna yat derim trip atarım
kaynanam olmadigindan yorum yapamam. olsaydi gelmek istiyorsa gelsin derdim sonucta oda bir anne. kayinvalide diyince bazilari cildiriyor halbuki kendileride bir gün kayinvalide olacak
Tatil ne ya bence bir aktivite veya gezi daha hoş olurdu en azından bir şehir bir şive bir kültür öğrenir eğleniriz kaynanam buna gelmek isterse gelebilir 😊😌
Ben öyle kıramam gelmek isterse gelir laf söylemem eşimede bir şey demem ama tabi planladığım şeyler olmaz ona üzülürüm. Kendi ailemide çağırırım bari gidiyorsak ailece hep beraber gidelim.
Anlayışlı biriyse sorun olmaz diyeceğim ama anlayışlı biri olsa baş başa tatil yapsınlar diye düsünüp gelmez bilemedim ya zor bir durum 😂🙈
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İyi bir insansa gelebilir zaten öyle bir insan bizi yalnız bırakmak ister ben ısrar eder götürürüm düşünceli insanlara karşı düşünceli olmayı severim ama diğer türlü sırf mazarat çıkarmak için geliyosa evinde oturur 😁
Gidilecek yere ve ne sıklıkla gidildiğine bağlı. Diyelim avrupa turu olacak orada ne işi var kayınvaldenin? Ama bir deniz vs gidilecek ise ayda yılda bir kere gidecek olursa kadın beraber gideriz ne olacak :) (Tabi olursa bir gün.)
Bu senin düşüncen kişisel düşüncelerimizi yaristirmayalim istersen. Ben ailemden böyle gördüm. Olasılıkli konuştum fark ettiysen bir kerelik bir şey için olay cikartmam. Eşim olacak kişinin annesi sonuçta bir sınır çizmesi gereken kişi benden çok eşim olmalı.
Hele bir kabul etmeyelim. İnadına kocasını alır peşimizden gelir ( kocasıda gezmeye düşkün ). Ama böyle birşey olucağını zannetmem olsada hep beraber gideriz
Kayınvalide gelebilir , ama gelmezse daha uygun olur 😀 sıkıntı yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sürekli tatile çıkıyorsak ve kayınvalidemle anlaşıyorsam gelmesini isterim. Ama çok çıkmıyorsak eşime tatlı dille anlatırım gelmesini istemem. kayınvalideden kayınvalideye değişiyor.
En İyi Cevaplar