Tatil & Seyahat Pegasus online check in iptali olmuyoo? Rosebamba1 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gencler check in iptali olmuo yardim ! Güncellemeler+1 yıl Ulan yardim Pegasus online check in iptali olmuyoo? Cevapla Pegasus Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl promosyonlu bıletse aldıgın ıptal olmaz. 0 3 Yorumla Rosebamba1 +1 yıl Orda iptal ettiremez miyim Yorumla angelofthecity +1 yıl promosyonlu bılet alıgın zaman herhangı bır degısıklık yapmama sozlesmesını tıklayarak anlasıyorsun zaten... bu yuzden ımkansız. gıtsende yapmazlar. ama musterı hızmetlerını bır daha ara ve yetkılı bırıyle gorusmek ıstedıgını soyle. hanı belkı ( bana yapmamıslardı) sana yaparlar ya da gun degısıklıgı vb bısey yaparlar kı pgs gıcık bır fırmadır. yınede sansını dene derım. Yorumla Rosebamba1 +1 yıl Herkes öyle dio Yorumla
BOOOOOOOO Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Bilet ne? 0 1 Yorumla Rosebamba1 +1 yıl Bilet derken normal anlayamadim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
promosyonlu bıletse aldıgın ıptal olmaz.
Orda iptal ettiremez miyim
promosyonlu bılet alıgın zaman herhangı bır degısıklık yapmama sozlesmesını tıklayarak anlasıyorsun zaten... bu yuzden ımkansız. gıtsende yapmazlar. ama musterı hızmetlerını bır daha ara ve yetkılı bırıyle gorusmek ıstedıgını soyle. hanı belkı ( bana yapmamıslardı) sana yaparlar ya da gun degısıklıgı vb bısey yaparlar kı pgs gıcık bır fırmadır. yınede sansını dene derım.
Herkes öyle dio
Olabilir
?
Ney
Bilet ne?
Bilet derken normal anlayamadim