Gittim gördüm, yaşamayı çok isterim. Herkes serbest ve özgür ve kimse kimsenin özgürlüğüne karışmıyor en güzel yanıda bu. Düşünceye, yaşama hakkına saygı var. Sırf hayvanlar rahatsız olmasın diye bile kasabaya yakın şehirlerde otoban ve tren yollarından ses kesiciler var ☺️ Kırmızı fener sokağının cuma günü eğlenceleri zaten bambaşkaydı.
Amsterdam çok feci bir şehir Belçika yanı olduğu icin bir çok kez gittim. Orda gençlerde ayılık çok zor bulunur coffeeshop gelir aklıma ilk onların otlu kekleri gelir ve seks müzesi gelir 😂 ama yaşamak ister miyim evet be isterim 😂 ama gezip görülmesi bir ülke 😊
Amsterdam gece hayatı, yaşam kalitesi ve uyarıcı madde sosyalliği açısından dünyanın en mükemmel şehri. Yaşardım ama muhtemelen söylediğim eylemleri gerçekleştirmezdim. Orada daha iş dışında gündüz kafelerde takılıp akşamları sosyal aktivitelere katılabileceğim yerler falan bulurdum. Bir sanat dalıyla ilgilenebilirdim.. Değişir.
Amsterdam'a ben hiç gitmedim fakat Avrupa gezilerim için bir site var burada Amsterdam için çok geniş yer ayırmışlar. Misal bir mahallesinde kayboldunuz veya telefonunuzu çaldırdınız, neler yapmanız gerektiği bile en ince detayına kadar anlatılmış. Bir gün umarım gidebilirim. Siteden de faydalanmak isteyenler için: https://www.gezipedia.net/931-amsterdam-gezi-rehberi-amsterdam-gezilecek-yerler.html
Bisiklet yolları ve sanat geliyor aklıma. :D Yazın motorumu satıp avrupa turu yapabilirim. Hollanda ya gidersem bisiklet sürüp yabancı insanlarla tanışmak isterim. Ve Van Gogh müzesini gezerdimm...
Çiçekleri seviyorum, orkideler. Hollanda bilindiği üzere; çiçekleriyle ünlü, sulak ve temiz bir yer insanları da bir hayli nazikmiş duyduğuma göre. Tabiki yaşamak isterim. Neden olmasın? 👍
hahaha valla dogru sadece bir yer var isvicre lugano lake sadece orasi beni sasirti asiri guzel bir yer ama diyer yerler paris berlin vs dedigin gibi umdugum gibi olmadi
yaşamak:) cok ferah ve rahat bir şehir böyle herşey iç içe gibi gerçekten gezip görmek istiyorum festivaller falanda oluıyor o günler inanılmaz güzel oluyor orası:)
En İyi Cevaplar