İstanbul'da oturuyorum ve Pamukkale'ye gitmek istiyorum tatil için. İstanbul'dan Pamukkale'ye uçakla kaç saat sürer acaba bilen var mı? Nerelere gitmeliyim?
Denizli mi demek istedin? Pamukkale travertenleri Denizli'de bulunur, yani Pamukkale diye bir il yok bu bir. İkincisi Pamukkale küçük bir yerleşim yeridir ismini travertenlerin beyaz renginden almıştır. Üçüncüsü İstanbul'dan Denizli'ye direkt kalkış var mı bilmiyorum ama 1 saat içinde varmış olursun. Denizli'ye geldikten sonra küçük bir şehir turu yapabilirsin sonra da Pamukkale'ye gidip oradaki doğal güzelliklere tanık olabilirsin.
Istanbuldan pamukkale yok cicim cardak hava limanina ineceksin İstanbul cardak 45 dk ucakla ordan servisle denizliye gelirsen 45dk 1 saat pamukkale merkeze 16_18 km pamukkalenin gezilecek yeri dersen ayip edersin orasi pamukkale zaten travertenlwri tiyatroyu kirmizi suyu kaplicalari gezersin
55 dk - 1 saat falan sürer uçakla. Denizli'ye gideceksin. Pamukkale Denizli ilimizde bulunuyor. Trevertenler, kaplıcalar vs var.
20 dk Denizliye geliş, havaalanından Pamukkaleye 1-1,5 saat 😁😁
Cevap
34Cevap
Uçakla 45 dk filan uçakla direk denizliye gidemezsin denizlede havaalanı yok en yakın çardak ilçesinde havaalanı yaklaşık 50 dk sürüyor pamukkeleyede gitmek için şehir merkezinden yaklaşık 35 dk Mart Nisan ayında gitme tam beyaz olmuyo tabi eskisi gibi yine beyaz değil pamukkale müze kart çıkarmanı tavsiye ederim ve kıyafet alışverişi için fabrika satış mağazaları var şehir merkezinde
pamukkale denizliye bağlı uçak yok yani oraya istanbuldan denizli çardak hava limanına varsa oraya inebilirsin çardaktan denizli merkeze gelip ordanda otogardan pamukkaleye geçersin ben denizlide yaşıyorum karahayıt var pamukkale ve antik tiyatro var oralara gidersin
pamaukkale uçakla gidilmez en yakın hava limanı sanırım dalaman. dalamana gider ordan 2 saatte geçersin. kaplıcalarda takılırsın işte başka bişeyi yok :D o güzellik ve sıcak su neyine yetmiyor :)
Pamukkale zaten gezilcek bir yer oraya yakin karahayit var orasida güzel turistlerin oldgu yer hatta kirmizi su var diye biliyorum oraya gidebilirsin güzel biyer
50dk'da cardak havaalanına inersiniz. Ordan servislerle istersiniz sehir merkezine gelip pamukkale dolmuslarina binersiniz isterseniz kavsakta inip dolmusun gelmesini beklersiniz.
Pamukkalede gezilecek en güzel yer resimdeki yer. Muhteşem ama kıymeti bilinmiyor ülkemizde tabiiki
denizlide hava alani yok en yakin İzmir o da pamukkaleye kafadan 4 saat uzak
34-20 arasında uçak olduğunu sanmıyorum.
Otobüs ile de 9 saatten az değildir
pamukkaleye hiç baktınmı bilmiyorum ama sadece bu gördüklerinden ibaret başka hiçbişey yok etrafından
1 saat suruyor denizli pamukkale bir semt sadece denizlide baska gezilecek yerlerde var denizlide yasıyorum ben
Kuzenim orada okuyor ben bir gidip göremedim çok güzel ya 😂
Hierapolis anrik kenti var, meshur traveryenler falan guzel yerdir pamukkale
Tatil için güzel seçim çok fazla sürmez iyi gez oraları
gittim pek bişi anlamadım yagmura tutulduk.. magaralar felan var oraladara bak. mermer fabrikalari seramik felan
Bu mevsim biraz soguk olur ama guzel bir otelde kalirsan olabilir
Pamukkale çoğ ğoştır hema benana
tek bildiğim horoz ve traverterler :D
Ben de gitmek isterdim 👍
Para b*k gibi galiba. Uçak muçak ne iş
Benimde gidesim var amaaa
Bilmiyorum ki ben hiç gezip tozmdım
Pamukları çok güzeldir.
Gidince bana da anlat
gel beraber gezelim bir kaç hafta boşum
Cok guzel bir yere benziyor.
Bu resimdeki yerleri gezin yeter işte