Otobüs parası vs gidecek biliyorum da en az ne kadar yanımda bulundurmam gerek
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Otobüs parası vs gidecek biliyorum da en az ne kadar yanımda bulundurmam gerek
Karabük → Eskişehir günübirlik gezi için öğrenci bütçesi:
🚌 Gidiş otobüsü: 1.350–1.500 TL
🚌 Dönüş otobüsü: 1.350–1.500 TL
🚋 Şehir içi ulaşım: 40–80 TL
🍴 Ekonomik yemek: 200–300 TL
☕ Su/kahve/ufak harcamalar: 100 TL
💰 Minimum toplam: yaklaşık 3.100–3.500 TL
Not: Karabük–Eskişehir otobüs yolculuğu yaklaşık 6,5–7 saat sürdüğü için günübirlik gezide gece otobüsüyle gidip sabah Eskişehir'de olmak daha mantıklı.
Hangi şehirden gideceksin bilmiyorum ama bu tamamen senin harcama alışkanlığına bağlı yemeğin nerede yiyeceğini nereleri görmek istediğine göre değişebilir
Karabük
Sabah akşam yemek yerim ama çok lüks yerde yemem
Dediğim gibi senin orada neler yapmak istediğine göre maliyet çok değişebilir 500 TL’ye da bir yemek yiyebilirsin 2000 TL’ye da bu tamamen sana bağlı
İstanbul’a geldin mi hiç
Hesaplamana ne kadar yaparsan yap mutlaka şaşıracaktır daha fazlası çıkacaktır bilgin olsun
Marmara tarafında yaşıyorum okumak için Karabük’e gidiyorum neyse birkaç ay sonra giderim bende sorun değil
Sen de gezmeyi seven birisin galiba başka nerelere gitmeyi istersin gidip görmek istediğin yerler nereler
İstanbul'dan otobüs biletleri değişken olduğu için net rakam veremem ama gidiş dönüş bilet, porselen çibörek, uygun fiyatlı bir balbalı dondurma ve tramvay kartı için minimum bir bütçe yeterli olur. Sazova ve Odunpazarı zaten yürüyerek keyfi çıkan yerler. Fiyatlar çok hızlı değiştiği için seyahat uygulamalarından biletini kontrol edip üstüne biraz yemek ve ulaşım parası eklemek en mantıklısı. Eskişehir'de ilk nereyi gezmeyi planlıyorsun? 🚌 Odunpazarı evleri mi yoksa Sazova Parkı mı? 🏰
Cevap
6Cevap
En az 5 bin tl ama 10 bin tl olursa çok iyi olur ben Ankara'da yaşıyorum bazen bende böyle giderim Eskişehir e günü birlik gezerim iyi oluyor
Eskişehir güzel ya öğrenciler için çok uygun diyorlar
Nereden gideceksin hangi şehirden. Tur şirketine bak bulunduğun şehirin öncelikle
Nereden gideceksin oraya
Karabük
Yol parası sadece 3 bin lira orada yeme içme vs 6-7 bin lira lazım
3000’yeter heralde
400 tl yeterli
Kalacak misin
Yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?