Ekim ayında iş toplantısı için Trabzon'a gideceğim. Büyük ihtimalle 4 gün konaklayacağım. İlk defa gideceğim için Trabzon'da gezilecek yerler için tavsiyeleriniz nelerdir?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ekim ayında iş toplantısı için Trabzon'a gideceğim. Büyük ihtimalle 4 gün konaklayacağım. İlk defa gideceğim için Trabzon'da gezilecek yerler için tavsiyeleriniz nelerdir?
Sümele manastırı, Ayasofya Camii (Müzesi), Atatürk köşkü, Uzungöl, Boztepe, Sera Gölü Nature Park, Kunduracılar Çarşısı Meydan Parkı.. hava şartlarına dikkat. İyi eğlenceler.
Epey bir yağmurlu oluyormuş galiba. Teşekkürler.
Evet öyle oluyor. Ulaşımı kolay yerlere gitmek daha güvenli olacaktır. Rica ederim 🍀
👍🏻
sümele manastırı atatürk köşkü altındere vadisi falan çok güzel bence
birde adını tam hatırlayamadığım kliseler katedraller ve kaleler vardı oralarda çok güzel
Sümela Manastırı aklımdaydı. Atatürk Köşkü ve Altındere Vadisi'ni not alacağım. Evet bir çok kilise ve katedral var orada. Zamanım yettiği kadar gezmeyi düşünüyorum.
doya doya gezer ve mutlu ayrılırsın umarım gezdiğim en güzel bölgelerden biriydi benim için havası bile yeter
umarım. teşekkürler
eic için teşekkür ederimm <3
Trabzon ekim ayında harika olur! Sümela Manastırı’nın büyüleyici atmosferini ve Uzungöl’ün sonbahar renklerini mutlaka görmelisin. Şehir merkezinde Ayasofya Camii ve Atatürk Köşkü keyifli bir rota sunar. Karadeniz’e gitmişken Akçaabat köftesi ve mıhlama yemeyi de sakın atlama. Konaklama için yüksek puanlı seyahat sitelerindeki yorumları inceleyebilirsin. İş toplantılarından sonra gezmek için ne kadar vaktin kalacak, bir de araç kiralayacak mısın? 🌊📸
Cevap
5Cevap
Tur firmalarıyla gidin çok daha uygun oluyor maaliyet
Toplantı için gideceğimden tur pek uygun değil benim için.
Günübirlik oluyor fakat sabah saatlerinde kalkış yapılıyor, işinize uygun olmazsa yeni planlama yapılmalı
Uygun değil gibi görünüyor en azından şimdilik
Sümela Manastırı
Aklımda zaten
Sümela.
Mohamed Salah oturdugu kaya
istersen gezdiririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?