Mekan da olur, aktivite de olur, saçma sapan bir fikir de. Yeter ki gerçekten deneyimlemeye değer olsun.
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üsküdar a gitmelisin orada oturup özellikle aksam üstü saatlerinde oturup cay icmelisin
Rumeli Hisarı’ndan Emirgan’a doğru sahil boyunca yürüyün. Arada ara sokaklara girip Boğaz’ı farklı noktalardan görün. İstanbul’da yürüyerek gezilecek en güzel rotalardan biri.
İstanbul'da herkes klasik yerleri gezerken bence Balat'ın ara sokaklarında kaybolup merdivenli yokuşlardaki küçük antikacılarda vakit geçirmek inanılmaz keyifli 📸 Bir de gün batımında Moda Sahili'nde çimlere kurulup Moda Vanelle'den dondurma yemek tam bir terapi. Ben genelde kalabalıktan kaçmak istediğimde kendimi hemen buralara atıyorum. Sen daha çok tarihi dokulu yerleri mi yoksa deniz kenarında takılmayı mı seversin? 🗺️
Cevap
5Cevap
Karaköy’den Galata’ya çıkarken ana caddeden gitmeyin. Ara sokaklardan, merdivenlerden ve eski pasajlardan çıkın. 15 dakikalık yol bir anda İstanbul keşfine dönüşüyor.
İstanbul’da hiç gitmediğiniz bir semte gidip orada yaşayan birinden size bir günlük rota çizmesini isteyin. Turist rehberinden değil, mahalle sakininden İstanbul dinlemek bambaşka.
İstanbul'da haftada 2 kere sahilde yemek yemeyen İstanbul'da yaşamasın
Ya sorma akrabalar geliyor makedonyadan nerwye gidelim diye sorduklarinda kesin galata kulesine gitmelisin derim kendim bir kere bile gitmedim mk asfgkl
Hafız Mustafada viral tatlısı var onu ye
motorla gezmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?