Türkiye de sen çabalamazsan cidden malûm şeyi yapmamış mı kalıyorsun sonuna kadar?

26'ya girmek üzereyim hâlâ çok istediğim halde o şey olmadı. Kariyer odaklıyım. Sosyal olsam bile kızlar her şeyi erkekten bekliyor hiç yanaşmıyorlar soğuklar, bilmiyorum acaba ben mi kızların cesur olduğu ortamda olmadım ondan mı? Zaten ekonomik özgürlüğüm de yok hâlâ ondan dolayı kariyer odaklıyım. Ama bana yanaşan bir kız olsa mutlaka ben de karşılık veririm de kimse yanaşmıyor. Şimdi diyeceksiniz ki sen neden yanaşmıyorsun, sebebi fakir olmak.

Aslında bazen 17 yaşındaki erkek yeğenim çevresindeki kızların çok cesur olduğunu falan söylüyordu ellxxxerini malum yere bile atxxxaxxxcak kadar aşırı cesur olduklarını anlatıyordu. Bilmiyorum acaba yalan atıp benimle mi eğleniyordu yoksa doğru mu söylüyordu bilmiyorum. Ben Anadolu ilinde büyüdüm yeğenim ise İstanbul'da büyüdü.
Evet Türkiye de bir erkeksen sen çabalamazsan olmaz
Türkiye de de var öyle yanaşan çabalayan kızlar, sen onların ortamına girmemişsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Türkiye de sen çabalamazsan cidden malûm şeyi yapmamış mı kalıyorsun sonuna kadar?