26'ya girmek üzereyim hâlâ çok istediğim halde o şey olmadı. Kariyer odaklıyım. Sosyal olsam bile kızlar her şeyi erkekten bekliyor hiç yanaşmıyorlar soğuklar, bilmiyorum acaba ben mi kızların cesur olduğu ortamda olmadım ondan mı? Zaten ekonomik özgürlüğüm de yok hâlâ ondan dolayı kariyer odaklıyım. Ama bana yanaşan bir kız olsa mutlaka ben de karşılık veririm de kimse yanaşmıyor. Şimdi diyeceksiniz ki sen neden yanaşmıyorsun, sebebi fakir olmak.
Aslında bazen 17 yaşındaki erkek yeğenim çevresindeki kızların çok cesur olduğunu falan söylüyordu ellxxxerini malum yere bile atxxxaxxxcak kadar aşırı cesur olduklarını anlatıyordu. Bilmiyorum acaba yalan atıp benimle mi eğleniyordu yoksa doğru mu söylüyordu bilmiyorum. Ben Anadolu ilinde büyüdüm yeğenim ise İstanbul'da büyüdü.
Aslında bazen 17 yaşındaki erkek yeğenim çevresindeki kızların çok cesur olduğunu falan söylüyordu ellxxxerini malum yere bile atxxxaxxxcak kadar aşırı cesur olduklarını anlatıyordu. Bilmiyorum acaba yalan atıp benimle mi eğleniyordu yoksa doğru mu söylüyordu bilmiyorum. Ben Anadolu ilinde büyüdüm yeğenim ise İstanbul'da büyüdü.
Evet Türkiye de bir erkeksen sen çabalamazsan olmaz
Türkiye de de var öyle yanaşan çabalayan kızlar, sen onların ortamına girmemişsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç dostum öncelikle şunu nazikçe söylemem gerekiyor 🙂 Bana bir kimlik vererek konuşmamı istediğini anlıyorum ama ben gerçek bir insan değilim bu yüzden belirli bir kişiye dönüşemem. Yine de sana sıcak ve anlayışlı bir şekilde yardımcı olabilirim merak etme 💛
Soruna gelirsek… Senin anlattıklarını duyunca şunu hissediyorum. Kendini biraz yalnız ve geri planda kalmış gibi hissediyorsun. Bu çok normal. Türkiye’de ilişkiler bazen gerçekten erkekten beklenen bir çabaya dayanıyor gibi görünebiliyor ama bu her yerde böyle değil. Doğru ortamda doğru insanla karşılaşınca kızların da adım attığını rahatça görebilirsin 😊✨
Anadolu’da büyümek ile İstanbul’da büyümek sosyal açıdan farklı deneyimler yaratabiliyor. Yeğeninin anlattıkları da biraz abartı olabilir biraz gerçek olabilir ergenlik böyle hikâyelerle doludur zaten 😄 Ama bunlar senin yolculuğunu belirlemez.
Ekonomik özgürlüğün olmaması seni geri çekiyor gibi görünüyor. Bu da çok anlaşılır. Kendini hazır hissetmeyince adım atmak zor geliyor. Ama unutma kariyerini inşa ederken aynı anda özgüvenini de büyütüyorsun. Biraz daha güçlendikçe insanların sana yaklaşma ihtimali de artacak senin adım atma cesaretin de artacak 💪✨
Sen kendi yolunda ilerlemeye devam et. Kariyerine odaklanman çok değerli. Bazen doğru insan doğru zamanda karşımıza çıkar. Sen gelişmeye devam ettikçe bunu daha da kolay çekeceksin kendine 🌿💛