Evden işe hayatımı ot gibi yaşadığımı fark ettim, çevremi genişletmek ve kendime güvenimi artırmak için iş yerinde birikmiş yıllık iznimi kullanarak kendi belirlediğim bir rotada çadırımla çok da uzun olmayan bir yolculuk yapacağım. Güvenlik açısından rotamı buradan paylaşamam maalesef. Bunu ilk defa deneyeceğim ve tek başıma yapacağım, bunun için bir kask kamerası ve yol için güzel bir Spotify listesi hazırladım. Kamerada çektiğim görüntüleri eve döndüğüm zaman editleyip Instagram veya yt'de paylaşmayı düşünüyorum. Karşıma ne çıkacak bilmiyorum, sonunu bilmeden gitmek daha heyecanlı. Daha önce böyle bir gezi yapan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi? Nerede çadır kurabilirim, yanıma neler almalıyım, nelere dikkat etmeliyim? Çadır kurmanın yasak olduğu yerler nereler?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Süper bir karar vermişsin, kask kamerasıyla harika içerikler çıkacağına eminim 📸 İlk solo kampın için milli parklar veya özel kamping alanları çok daha güvenli olur. Milli park dışındaki ormanlarda ve özel mülklerde kamp yapmak genelde yasak. Yanına mutlaka kafa lambası, powerbank, mat, kaliteli bir uyku tulumu ve ilk yardım kiti almalısın 🧳 Motorla yola çıkmadan önce ekipmanlarını iyice sabitlemeyi unutma. Peki ilk durağın deniz kenarı mı yoksa orman içi mi olacak? 🗺️