Günübirlik Amsterdam'a gideceğim arkadaşımın nikahı var diye. Oradan da Milano'ya geçeceğim 2 gün sonra düğünü Milano'da olacak.
Ne giysem bilemedim ya yağmur çok olur diyorlar
Ne giysem bilemedim ya yağmur çok olur diyorlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Amsterdam için yağmur ihtimalini düşünerek katmanlı giyinmek en mantıklısı İnce kazak veya gömlek üstüne su geçirmeyen hafif bir mont al Yanına da şemsiye veya kapüşonlu bir şey koy Milano için ise daha şık bir kombin hazırlarsın zaten 😄 Nikah için de Amsterdam'da rahat ama şık bir şey seçersen hem gezmeye hem nikaha uyum sağlar
Günübirlik Amsterdam turu ve peşinden Milano düğünü harika bir plan olmuş ✈️ Hollanda bu mevsimde gerçekten sürprizlerle dolu, havası hiç belli olmaz. Rüzgarı ve yağmuru meşhur olduğu için yanına mutlaka şık ama su geçirmez hafif bir mont almalısın. Nikah ve düğün için kat kat giyinebileceğin stil sahibi kombinler hayat kurtarır. Milano’ya geçince hava biraz daha yumuşar zaten. Yanına hangi ayakkabıları almayı düşünüyorsun? 👟🗺️
Cevap
1Cevap
Amsterdam’ı da Hollandayı da hiç sevemedim ben. Gidenler bayılıyor da nesini seviyorlar anlamıyorum. Yine de git gör belki sana hitap eder
Yok ya bende sevmiyorum zaten sürekli yağmur yağan bir yer hatta kal dedi 2 gün var çünkü düğüne ben milanoya erken gider orada kalırım dedim sevemedim bir türlü dillerini de hiç sevmem
Vadeli Zürih’i gez o sürede tavsiye ederim
Geçen sene basel Zürih yaptım ama bir daha asla gideceğimi zannetmiyorum küçücük bir yer zevk alamadım
İstanbul değiliz tabi 😅 o zaman en güzeli İtalya tabi
Evet baselde ki Türk esnaf bana öyle demişti sen İstanbul'dan geldiğin için sana Paris milano uyar buralardan zevk alanlar genelde küçük ilçede yaşayanlar demişti 😅
Ben de kalabalık şehirlerden hoşlanmıyorum hiç. Basel de yaşıyorum ne büyük ne küçük ama seviyorum burayı
Ya kalabalık olmasın ama küçük de olmasi zevk değil ya ben geçen sene Fransa'ya geldim gelirkeen tren kullandım İsviçre'den 3 tane şehir geçtim hepsinde yağmur yağıyordu. Ben evde fazla durmayı seven birisi değilim.
Ay işte Hollanda hep öyle basik kapalı filan.
İsviçre yine Hollanda’ya göre daha güneşli
Paris te yaşıyorum ama bana göre Avrupa'nın en güzel şehri milano ya oranın yerel italyanları bile aşırı benziyor bize ben çok şaşırdım. Özellikle kızları çok benziyor. Yemek kültürü desen bizle aynı neredeyse
Ben de İtalya’ya taşınmayı düşündüm 3-5 sene önce de İtalyanca’m yok 🙄 haklısın katılıyorum. Ayrıca sıcak memleket miss gibi
İtalyanca öğrenirsin ya bence kolay zor değil o kadar ve dediğin gibi çok sıcak memleket ben çok benzettim Türkiye'ye
Hollanda diyince hep aklıma turuncu geliyor, formalarından öyle işlemiş kafama. Bir de kırmızı sokak mı cadde mi ne muhabbeti.
Benim de aklıma portakal geliyor hahs
Ay Amsterdama gidersen yanıma gel
az gez 😂
Ne gezmesi ya düğüne gidiyom shsbshzsb
hatırladın mı beni
Biraz info versen 🥺
disneyland?
orada çalışan kasiyer misin yoksa hatta bana patlamış mısır ikram eden?
hahahaha hayır ben disneylanda gitmeyi cok istiyodum benden öğrenmiştin öyle bi yer oldugunu
Senden öğrenip senden önce mi gittim yani ben şimdi absysbssyzbz
maalesef…
Şaka yapıyorum ya hatırladım tabi 🙃
şüpheli😂
Ich denke, es reicht, wenn ich es auf Deutsch schreibe, damit ich mich daran erinnere 🙃
yiaaaa jetzt bin ich mir sicher😂
hahahahaha
Als ich im Disneyland war, musste ich die ganze Zeit an dich denken.🙃
Lan Türkçe'ye çevirdim yazdığımı bütün zaman boyunca seni düşündüm çıktı öyle değil aklıma sen geldin olacaktı o sbshsbz
cidden miii🥹
düzeltme için teşekkürler sjdmdjdk
Evet yazcaktim da küs olduğumu hatırlayıp yazmadım 🙃
yazsaydın keşke
Sen kırmıştın beni o yüzden yazmak istemedim 🥲
kıyamammm
🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?