Türkiye ile arasında ciddi fark var mı acaba renkli bir ülke gibi duruyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
gitmek istediğim ulke tarımda ve hayvancılıkta çok iyiler
Türkiye tarım ülkesi aslında neden gelişemedi tuhaf
doğru planlama yapılmıyor hollandad makina kullanımım çok yagın ve bilgisayarlı tarım yapılıyor
Hollanda ya gittim Amsterdam harika dışarıda öpüşen 2 erkek gördüm.
ohaa
üst üste mi?
Ekonomisi iyi ve eşcinsel evlilik var sadece bunu biliyorum bide ermeni soykırımını tanıyor.
Hem nufus, hem yüz ölçümü olarak Türkiye’den kat kat daha küçük olmasına rağmen; Tarım ve Hayvancılıkta bizi 5’e katlayan bir ülke.
ya aslında ilgimi çeken güçlü ekonomisi refah seviyesi ve özgürlük politakası özellikle doğası bu kadar küçük bir ülkede farklı farklı renkler halk röpartajlarına baktım orada yaşıyanlar yaşamlarından memnun bizim röpartaja bakıyorsun halk açız diyor :D
Gelişmiş bir ülke yani, sanayileri de gelişmiş. Tam yaşamalık bir ülke.
Benim hatam türkiye ile kıyaslayarak hata yapıyorum
Türkiye’yi oralarla kıyaslayamayız zaten. Bizim kıyaslayacağımız ülkeler; Afganistan, Pakistan, Ermenistan vs.
Avrupa bizim çok çok önümüzde gidiyor. Aramızda rahat 60-70 yıl fark var.
Kıyaslıyabilen arkadaşlarada anlam veremiyorum sizler gibi mütevazi olmalı neyse o olmalı bunu söylediğin için vatanseverliğini kaybetmedin ama aşırı milliyetçiler kıyaslamayı bırak üstün görüp o köpekler bizden iş isteyecek düzeye gelecek diye slogan atanları gördüm ben ne aşırı milliyetçilik nede nefret ortası bu olsa gerek
Onların dertleri memleket değil, dertleri hükümete yalakalık yandaşlık yapmak.
Ülkenin sorunlarını göz ardı edersek bir yere varamayız. Her şey güllük gülistanlık diyerek sorunların temeline inmezsek hep geriye gideriz.
%90 dışarı bağımlı bir ülkeyiz. Döviz kuru arttıkça vatandaşın alım gücü düşüyor. Üretim yapacağımız yerde fabrikalarımızı, kurumlarınızı yabancılara satıyoruz.
O çakma milliyetçi-muhafazakarlar hayal dünyadında yaşıyor.
Ah beyefendi özellikle islam-i algı yapmaları yok mu herşeyin içinde din katarlar her 3 kelimelerinden biri ALLAH nasıl olurda halk buna kanar madem bu kadar gelişiyoruz neden kişi başına düşen milli gelirde ilk 70 teyiz 20 yıldır hiç mi bu gelir artmadı ya benim içim açıyor röpartajlara bakınca halk açız diyor kimilerinin umrunda değil ailecek soğuduk tek sloganları avrupa bizi kıskanıyor algısı ile prim yapmaları
Bu ülkede kim dinden imandan dem vuruyorsa, din edebiyatı yapıyorsa; en dinsizi odur. Her kim ki namustan, ardan, iffetten bahsediyorsa; en namussuzu odur.
Muhalefetin de suçu var tabi. Kendi içlerinde kavga içindeler, halka inemiyorlar.
Ülkeyi de böyle beceriksiz hırsız kişiler yönetiyor.
Umarım herşey gönlümüzce olur beyefendi bunun 2023'de var seçim zamanıda var umarım ozamana kadar halk akıllanır
İnşallah, tek temennim milletin artık akıllanması ve bilinçlenmesi. Sadece bu iktidar için değil, başa kim gelirse gelsin sorgulasınlar, düşünsünler, kimsenin yandaşı kölesi olmasınlar, haklarını arasınlar.
Emin olun ki milyonlarca genç avrupa hayali kuruyor alsalar ülkenin yarısı gider artık ne hale geldiyseler
Ülkede eğitim yok, bilim yok, gençliğe verilen değer yok, işsizlik fazla, refah seviyesi düşük, baskı ve zulüm var. Yani sadece gençler değil, her yaş grubundan ülkeyi terketmek isteyenlerin sayısı çok fazla.
Kesinlikle katılıyorum umarım düşüncelerimiz kimilerine ışık tutar belki bu yazdıklarımızı bir çok kişi sonradan okurda bazı şeyleri anlar
İnşallah anlarlar. Sizin gibi bilinçli insanlar da var. Sohbetiniz için teşekkürler.
Ben teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim :)
İyi akşamlar 🙂
Sadece eşcinsel evliliğin olduğunu biliyorum o kadar
İlginç ülke
Uyuşturucu serbest
Eşcinsel evlilik serbest
Tarımda bizden önde
Çünkü Nüfusunun yerlisi %90 ateist deist onun için herşey serbest vb dışarıdan gelenler onlar hariç..
@Paphos Öyle değil, yüzde 94 hristiyan yüzde 5 İslam yüzde 1 diğer inançlar
Avrupa artık hristiyanlar azınlık
@Paphos bu işler lafla olmuyor, araştır incelea
Ciddiden fazla fark var
Mesela
Örf adet diye bir kavram yok, din baskısı yok, kanunlar bazı şeylere fazla izin veriyor. Bazı kurallar daha katı. Özellikle trafik kuralları. Her şey buradaki kazanç ile orantılarsak daha pahalı...
ya aslında ilgimi çeken doğası sosyal hakları insan hakları ve özellikle ekonomisi küçük bir ülkede güçlü bir ekonomi var ve insanların refah seviyesi yüksek
Orası gayet açık.
ya insanlar tutturmuş ırkçılık ben halk röpartajına baktım kapalı bayanlarda vardı gayet memnunlar birbirlerine saygı gösteriyorlar almanlar gibi üstün ırk ideojlisi yok orada hayır ilgimi çeken türkiyede hiç mi ırkçılık yok tüm dünya ırkçı ama bizde böyle bir durum yok gibi imaj bırakmaları yanlış
Uyduruyorlar bilip bilmeden. Bence bir süreliğine gidilebilir deneme amaçlı. Baktınız oluyor, yerleşirsiniz.
vatan haini damgası yemiyim mi yurtdışına gidenlere bu damgayı vuranlar çok :D
Her yurt dışında yaşayan vatan haii mi?
ırkçılar
İnternette saygılı ve hoşgörülü olduklarını gördüm
git oraya türküm de nasıl davranıyorlarmış o zaman görürsün ya illaki iyileride vardır ama toplumun yapısında ırkçılık var
Evet ırkçılar çok, politikada ırkçılık yasal. PVV partisi, Türk’leri ve diğer müslümanları aşağılamak için kurulmuştur ve çok katı kanunlar talep etmektedir. Halkın %45’i ırkçı değil ancak. Bir kısmı da sahtede gülüyor yüzüne. Ama kimse yanında olmaz unutma bunu, sokakta sana tecavüz edilse, yere düşsen, birnin bir şey yapma ihtimali çok düşük. Türk’e benzersen, kolay kolay farklı darvanıyorlar
Kabuğu altın, çürük karpuz
Baya renkli xdjdjdhdh
Renkliden kasıt?
bir halk röpartajını gördüm insanlar yaşamlarından memnun gibi idi
hicbisi