Dünyanın en güzel tarih, konum, coğrafya, fiziki güzellik, mimari eserler, havası, suyu, doğası olarak en güzel 5 şehri sıralar mısınız?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünyanın en güzel tarih, konum, coğrafya, fiziki güzellik, mimari eserler, havası, suyu, doğası olarak en güzel 5 şehri sıralar mısınız?
Cevap
4Cevap
New york
Tarihi yok geceb keşfettiler o kıtayı
ee?
Yozgat net itiraz edenin arabasının aküsü bitsin 😂
Aslında Paris'in Yozgat'tan farkı yok doğa güzelliği konum falan farklı değiller sadece Paris'in mimarisi güzel kullanışlı o yenilikleri yozgatada yapsak aynı durur ama tozgatta testiden ileri gidemiyoruz
Bak şehrin insanida önemli göze hitap eden kültür önemli Yozgat'ta ne var olm arabası estetik duran bir yemek mi?
Toronto
İstanbul, Cape Town, Roma gibi şehirlerle kıyaslanamaz aynı kulvarda değil çok genç bir şehir doğa güzelliği yok bir gol var onun dışında düz bir alana yapılmış düzenli jr NYC
İstanbul güzel bir şehir mi? Çevreyi ve insanları da hesaba katmak gerekiyor diye düşündüm ben. Kanada genel olarak zaten refahı üst düzey bir toplum bana göre. NYC zaten berbatın önde gideni sokakta faresi bile bitmez. Cape Town suç oranı olarak yüksek, ekonomik ve çok ağır sosyal eşitsizlik olan bir şehir. Roma ve hatta genel olarak İtalya'nın yanından geçmem bu şehirler sadece isim ve tarih olarak var. İtalya'da herhangi bir sokakta başınıza çok rahat bela alabilirsiniz.
Bunlar bozuluyor ama konumlarına bakar mısın Toronto ile iki önemli okyanusa kıyısı olan Cape Town veya kıtaları birbirine bağlayan İstanbul bir olabilir mi? Guvenlilik testi değil şehrin tarihi doğası görünüşü mimarisi önemli torontonun alternatifi var? NYC gibi ama bana bir İstanbul bulabilir misin? Ya da başka bir Cape Town , Roma?
Tamam eğer sadece şehrin tarihi, doğası, görünüşü ve mimarisinden bahsediyorsak söylediklerine bir nebze katılabilirim. Onun haricinde trafiğiyle, deprem riskiyle, her gün işlenen binlerce suçuyla, pahalılığıyla, hava kirliliğiyle ve dahası sayamayacağım fazlaca sorunuyla İstanbul benim için asla o listeye giremez. Cape Town da aynı şekilde olduğu için.
Eğer dediğim gibi sadece tarih, doğa olarak ve mimari olarak bakacaksak benim sıralamam şu olur;
1- Kyoto
2- Prag
3- Viyana
4- Zürih
5- Vancouver
Bunlar olabilir ben yaşanabilir şehirleri sormadım kendine has coğrafyası tarihi gorunusu kıymetli olanı sordum insan etkisi değişir binalar yıkılır yerini yenileri alır ama semboller kalıcıdır tarihin izi kalıcıdır konum kalicidir ve eşsizdir yozgatada torontodaki binaları dik aynısı olur.
1. mardin
Bak evet oda kendine has seviyorum Mardini üzerine çalışılmalı ama mısır havası veriyor ondan ziyade türk Anadolu geleneği yaygınlaşması kendine has bir sembolü olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar kriter bir araya gelince tek bir kazanan seçmek gerçekten çok zor 🗺️ Ama kendi seyahatlerimden yola çıkarsam Roma'nın tarihi, Tokyo'nun o kendine has mimarisi ve büyüleyici atmosferi beni hep çok etkilemiştir 📸 Bence bir şehrin güzelliği biraz da orada ne aradığınla alakalı. Sen daha çok tarihi buram buram hissettiren antik rotaları mı seversin, yoksa doğayla iç içe olan dingin yerleri mi? ✈️
5 şehir yaz madde madde ve puanla
Madde madde liste yapamıyorum ama Roma, Tokyo, Cape Town, Lizbon ve İstanbul ilk beşım! ✈️✨