Sivas tabii ki, bkz Yeşilırmak ❤️

Sivas tabii ki, bkz Yeşilırmak ❤️

Tabii ki dünyanın başkenti de Suvas aşko.😂😂
Aşko kesinlikle ya
Aşko bura Ankara , senin yanlışın var
Aşkom onore oldum sagol
Sivas ve Yeşilırmak dediğin an zaten kalbimizi kazandın! Ama bu fotoğraf biraz Tokyo havası vermiyor mu? 😄 Şehirlerin güzelliği, onları yaşatan insanlarla daha bir anlamlı oluyor bence. Her yerin kendine özgü bir havası var, ama Sivas’la böyle bir gönül bağın varsa, gerçekten "en güzel şehir" senin için orasıdır! ❤️
Cevap
22Cevap
Elbetteki Kastamonu ❤️❤️❤️
https://www.instagram.com/reel/C-DP5lTMorL/?igsh=d2pkZ2dsNjJqenE0
Paris, Fransa Aşkın ve romantizmin başkenti olarak bilinen Paris, ikonik yapıları ve büyülü atmosferiyle popüler bir seçenektir.
Paris’in sokaklarını 💩 götürüyor. Her yeri siyahiler basmış ve hırsızlık tavan, eyfel ve con meydanı dışında bir şeyi yok ya
Evet ama yıllardan beri bu konuda Paris seçildiği için söyledim ben de
Dehşet turist çekiyor ya orası doğru ama popüler kültür tamamen
Yani bana sorarsan bizim Akdeniz’de Paris’ten bir çok daha güzel yerler var
Parisle akdenizi kıyaslamak aşırı saçma olur. Statü olarak denk değiller. Ankarayla kıyaslanabilir de Fransa’nın ancak güneyi Akdeniz ile kıyaslanabilir
Zaten böyle bir cevapla karşılaşacağımı düşündüğüm için Akdenizi güzel olduğunu söylemedim ama bana kalırsa oradan daha güzel
Bilemedin bence Tohat
Antalya Tabi Atam Boşuna Mı Demiş "HİÇ ŞÜPHESİZ Kİ ANTALYA DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHRİDİR."
Çanakkale bi kere gitme şansım oldu o manevîyatı yeter bence.
Ay evet Çanakkale cidden güzel
1915 yeter 😌
baya gelişmiş yaw hökümet çalışıyo yaww hızlı tren iyi oldu
Bence Tokat. Bizde de Yeşilırmak var. Kapıştıralım ırmakları 🤣
Gerçekçi olalım İrlanda ya da İsviçre de büyük ihtimalle bu şehir
Yaklaştın sayılır UK. Ama İrlanda bu kadar yumuşak havalı değil ya
Dünyanın en güzel şehrini sordun :) ayrıntı yok o yüzden İrlanda itiraz istemiyorum :)
Aşko ben Dublin’de uzun süre yaşadım ya. Güzeldir ama en güzel değil asla gerçekçi olalım shdhhsjsjsjs
Tam bir depresyon şehri
Doğallık güzeldir olarak baktım konuya aslında doğa kendi başına güzeldir yağmur soğuk vardır ama ona göre yaşarsan sorun olmaz gibi
Depresyon konusunda Türkiye haritasında her hangi bir yeri hiç bir toprak parçası geçemez :) lütfen
İrlanda’nın doğası kesinlikle müko. Özellikle falezleri dehşet iyi
Şimdi hafif esen burun ucumuzu hafif kırmızı yapacak kadar bir soğukta sıkıca giyinip o falezler de oturup manzarayı izleyerek kahvemizi içsek fena mı olurdu
Sevdiklerinin olduğu yer en iyisidir
İstanbul dan güzel bir şehir yok
Amerikanın New York kenti
Ben ikna oldum.
Hayır tabi Diyarbakır jsjsjs
aynen doğru söylüyor , ben şu orta katta yaşıorum.
Hepsini gezmek lazım bi öyle
Ahh sivass üzümlü kekim
Henüz öyle bir şehir keşfedilmedi
Aşko yanlışın var keşfedildi bkz sivas
Bürün Kürd şehirleri özellikle başkent Amed
Diyarbakır orası, amed olsa duramazsın.
Hahaha Osmanlı haritasına baksana bı bide duramazsın derken
Aynen canım osmanlı haritası okey
Kurdıstan parça parça oldu ama hepsi birleşecek yavaş yavaş oluyor zafere yürüyoruz ✌️
Venedik
Şişirilmiş balon Venedik ahsjjsjsjs💔💔💔
Gitdinmi hiç?
Gitdim değil de gittim ahsshsjs
1. İnsanların hatalarını düzeltiyor olman güzel bir şey, öğretiyorsun. Öğreniyorlar. Bunu taktir ederim, ama sonuna £mbesil gibi random atıp maksatın öğretmek değilde küçümsemek aşağılamaksa herşeyden önce sktr git kendi eksık karakterine insanlık öğret.!
2. Türk değilim, Türkçem türklere derdimi anlata bilecek kadar. Yazım hatası yapıyor olmamı doğrulamıyorum, ama durumumdan dolayı normalleştiriyorum.
3. Bende gittim Venediğe, ve dediğin gibi bir şişirilmiş balon efsanesi söz konusu dönecekse bu Venedikle değil senin kafa tasınla alakalıdır.
ve son olarak, Sivasa gitmemişdim. Ama Sivasın kangalları ile ünlü olduğunu duymuşdum. Kanıtlamış oldun. Saygılar. İyi günler
1-A sınıfından sofsofu yerine uğurluyoruzzz
Mardin kesinlikle
İstanbul
Norveç tabii ki
İstanbul 🦋
Toronto
Rize tabiki
Kuala lumpur
İzmir
İstanbul 🩶
Sivas değil
İstanbul...