Evet, sahici davranalım. Gezelim diyen tarafta mısınız yoksa düğün şart diyen tarafta mı?
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elalem iki kalça dans yapacak diye milyonları dökerek o düğünü yapanlarda gram akıl yok. Başkaları halay çekecek diye borca giren bir zihniyet olduğu sürece bu ülkeden bir cacık olmaz. Avrupa ve Amerika'da böyle şatafatlı bir etkinlik göremezsin. Bizim akıl hep gösteriş ve şatafattan yana olduğu için parayla adam olacağımızı zannediyoruz. Halbuki düğün yerine o parayla daha güzel şeyler yapılabilirken. Kendin için yatırım yap; birilerinin gözünde zengin gözükeceğim diye yaşama.
Kesinlikle gezelim diyen taraftayım! Ben de o gösterişli ve aşırı masraflı düğün organizasyonları yerine o bütçeyle dünyayı keşfetmeyi, yeni anılar biriktirmeyi çok daha anlamlı buluyorum. Bir geceye o kadar para gömmek yerine vize masrafı yapmak, uçak bileti kovalamak ya da Bali'de gün batımını izlemek bence çok daha mantıklı bir yatırım. Senin hayalinde o parayla ilk olarak nereye gitmek var? ✈️🗺️
Cevap
2Cevap
yoktur hayır
Düğün parasıyla gezen tek bir çift daha görmedim
Dünyayı gezemezsin ama iyi bir tur yapabilirsin bence
Hayır işte o paranın gidecek muhakkak başka yerleri olur gezemezsin yani havada kalır o plan
Ben hiç sevmedim bu dükkanı
Evlilik şart değil, Düğüne harcayacağım para ile Yatırım yaparım diyen biriyim.
Yani birisiyle evlenme durumun olsa
Değil
Hanabi senco
Evet
Hanabinin oyundaki repliğini söylemiştim nasıl anlamadın...
Anlamadığımı kimden duydun
Evet diyince anlamadığını düşündüm, ligin ne bu arada
Vardir illa
Sen ne düşünüyorsun
Bence dugun sart degil fazla masrafa gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?